Wow: Max Verstappen stuurt met één hand op kletsnat circuit

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Max Verstappen staat natuurlijk bekend als de beste F1-Coureur ter wereld. Maar hoe goed hij eigenlijk is, zie je pas in deze video!

De nog jonge coureur heeft zich al meerdere malen bewezen in de wereld van de autosport. Maar meestal zie je Max alleen maar van een afstandje in zijn auto de laps rijden. Maar gelukkig hangt er ook een camera in de auto van Max, waardoor je unieke beelden kan zien van de getalenteerde coureur in zijn wagen. En dat zijn een partij spannende beelden, die moet je simpelweg gezien hebben. Max weet op een kletsnat circuit met één hand de bocht door te sturen. De Nederlander is terecht weer wereldkampioen geworden, dat is duidelijk!

Lees ook: Video: Max Verstappen treitert Ricciardo tijdens persconferentie
Casual rijdt Max Verstappen de bochten door op zeiknat circuit

Op het natte en dus spekgladde circuit, weet Max Verstappen met slechts één hand de bochten door te sturen. En hij lijkt dat met het grootste gemak voor elkaar te krijgen. Alsof het hem helemaal geen moeite kost laat Max even zien hoe het allemaal moet. Het is maar weer eens het bewijs dat Max terecht de huidige wereldkampioen is. Er zijn maar weinig coureurs ter wereld die dit kunstje namelijk na zouden kunnen doen. Maar onze eigen Hollandse trots, Max Verstappen, voert het trucje zonder enige vorm van moeite uit. En dat is op zijn zachtst gezegd indrukwekkend te noemen.
Max Verstappen haalt nieuwe hoogtepunt aan andere kant van de wereld

Op het circuit in Suzuka zet Max Verstappen weer ongekende prestaties neer. Hij vindt het ook weer heerlijk om terug te zijn op de Japanse baan. Het circuit is erg fijn, maar ook zeker uitdagend om te rijden. Maar dat Max zijn tweede titel op deze baan zou behalen, dat had hij niet verwacht. Het seizoen is nog lang niet klaar, maar Max heeft inmiddels de punten bij elkaar om de wereldtitel al te verzekeren. En dat moet een heerlijk gevoel zijn voor de coureur. Deze tweede titel is minder omslachtig dan de vorige en voelt dus als een eerlijkere overwinning. Wel lijkt de glans er een beetje vanaf te zijn. Bij de vorige titel trok heel Nederland de straten op om het te vieren. Dat lijkt nu iets minder de stemming te zijn. Maar wellicht dat het grote overwinningsfeest nog komt.

Max laat zien dat Nederland de racewereld kan domineren

Met zijn tweede titel op zak hoeft Max minder risico te nemen de komende races en zich weiden aan het blijven oefenen van zijn kunsten. De komende wedstrijden zijn dus eigenlijk extra oefeningen voor Max, waarmee hij zich al kan voorbereiden op het volgende seizoen. Max neemt dus met zijn huidige titel een flinke voorsprong in de strijd om de volgende wereldtitel. Als Max goed doorpakt, kan hij echt laten zien hoe Nederland de racewereld kan domineren.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam knalt bijna uit haar extreem krappe sporttopje

Jutta Leerdam gedraagt zich ondeugend in de kleedkamer en maakt video waarbij ze een wel héél krap sporttopje draagt!

Lies Zhara schokt Nederland met heetste vakantiebeelden tot nu toe (Foto’s!)

Lies Zhara laat ons massaal watertanden met deze prachtige beelden tijdens haar zonnige vakantie. Je hebt zelf een lange vakantie nodig om van deze foto's bij te komen!

Sylvana IJsselmuiden moet handdoekje goed vasthouden in verlaten zwembad (foto’s!)

Sylvana IJsselmuiden gooit graag haar pluspunten in de strijd. Na een duik in het water is ze kletsnat en moet ze haar handdoekje goed vasthouden...