Video: Max Verstappen treitert Ricciardo tijdens persconferentie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Max Verstappen laat de kind in zichzelf naar boven komen. Hier heeft Daniel Ricciardo alleen maar last van!

De Nederlander zat bij de persconferentie naast zijn oud teamgenoot Daniel Ricciardo. Vele Formule 1-fans beschrijven dit duo als een van de leukste duo’s in de sportwereld. Nu ze niet meer samen in één team zitten betekent niet dat de liefde tussen de twee mannen verdwenen is. Max Verstappen laat tijdens de persconferentie zien hoe goed de vriendschap van de twee mannen nog steeds is.

Max Verstappen knuffelt wat anders dan zijn vriendin Kelly Piquet

Voordat een nieuw Formule 1-weekend begint moeten coureurs verplicht een persconferentie houden. Deze momenten zijn vaak erg serieus. Max Verstappen en Daniel Ricciardo hadden daar alleen niet zoveel zin in. Op het moment dat de Formule 1-coureurs werden geïntroduceerd had de Nederlander er zin in om Ricciardo te treiteren. Hij knuffelt het plexiglas tussen de mannen in en trekt een grappig gezicht. Ricciardo schiet dan ook per direct in de lach. Dit is precies hoe de fans deze twee mannen het liefst willen zien.

Max Verstappen en Daniel Ricciardo het beste Formule 1-duo

Max Verstappen was ruim 2.5 jaar teamgenoot met Daniel Ricciardo. In het laatste jaar begon Netflix met de nieuwe serie Drive To Survive. In deze serie werden de twee teamgenoten afgewimpeld als twee mannen die elkaar haten. Dit was allemaal onzin, want de twee mannen konden het juist uitstekend met elkaar vinden. Op de baan ging het er soms heftig aan toe, maar naast de baan kwamen de twee mannen alleen maar lachend op de camera. De Formule 1-fans vinden Max Verstappen en Daniel Ricciardo dan naast de baan ook het beste Formule 1-duo. Ze zien de twee mannen dan ook heel graag weer samen in één team racen. Dit gaat alleen niet snel gebeuren, want de teamgenoot van Max Verstappen, Sergio Perez, heeft zijn contract verlengt met nog één jaar. De Formule 1-fans moeten op zijn minst nog één jaar wachten willen ze hun droom zien uitkomen.

Max Verstappen kan voor tweede keer wereldkampioen worden tijdens GP Japan

Max Verstappen kan voor de tweede keer in zijn carrière Formule 1-wereldkampioen worden. Dit kan tijdens de GP van Japan werkelijkheid worden. De Nederlander gaat met een comfortabele voorsprong van 104 punten naar de GP van Japan. Met nog maar vijf races te gaan zou dit bijna niet meer fout kunnen gaan. Max Verstappen heeft het dan ook helemaal zelf in de hand. Wint hij en heeft hij de snelste race ronde dan maakt het niet meer uit op welke plek zijn concurrent, Charles Leclerc, eindigt. Dit is het beste scenario en is Max Verstappen gegarandeerd van zijn tweede kampioenschap. Wint hij niet en heeft hij ook niet de snelste race ronde dan is hij helemaal afhankelijk wat zijn twee concurrenten, Charles Leclerc en Sergio Perez, doen.

Het Formule 1-weekend kan nog specialer worden. Max Verstappen rijdt namelijk met een Honda motor. Deze leverancier komt uit Japan. Het kampioenschap kan dus nog een goud randje eromheen krijgen.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Max Verstappen (@maxverstappen1)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wat: Nicolette Kluijver verliest Expeditie Robinson-collega aan afkickkliniek

Het lijkt er sterk op dat Nicolette Kluijver zichzelf helemaal verliest in haar gloednieuwe relatie met haar collega. Zo lijkt de blondine het zelf voor zijn schandalen op te nemen...

Foto: Miljuschka Witzenhausen geeft haar lichaam helemaal cadeau

Bij de feestdagen horen cadeautjes, maar Miljuschka Witzenhausen neemt dit wel héél letterlijk...

Foto: Jarige Sylvana IJsselmuiden gaat hélemaal los in de club

Eén van de meest prachtige dames in Nederland is één jaartje ouder geworden. Dit viert ze door helemaal los te gaan in de club.