Video: Max Verstappen treitert Ricciardo tijdens persconferentie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Max Verstappen laat de kind in zichzelf naar boven komen. Hier heeft Daniel Ricciardo alleen maar last van!

De Nederlander zat bij de persconferentie naast zijn oud teamgenoot Daniel Ricciardo. Vele Formule 1-fans beschrijven dit duo als een van de leukste duo’s in de sportwereld. Nu ze niet meer samen in één team zitten betekent niet dat de liefde tussen de twee mannen verdwenen is. Max Verstappen laat tijdens de persconferentie zien hoe goed de vriendschap van de twee mannen nog steeds is.

Max Verstappen knuffelt wat anders dan zijn vriendin Kelly Piquet

Voordat een nieuw Formule 1-weekend begint moeten coureurs verplicht een persconferentie houden. Deze momenten zijn vaak erg serieus. Max Verstappen en Daniel Ricciardo hadden daar alleen niet zoveel zin in. Op het moment dat de Formule 1-coureurs werden geïntroduceerd had de Nederlander er zin in om Ricciardo te treiteren. Hij knuffelt het plexiglas tussen de mannen in en trekt een grappig gezicht. Ricciardo schiet dan ook per direct in de lach. Dit is precies hoe de fans deze twee mannen het liefst willen zien.
Max Verstappen en Daniel Ricciardo het beste Formule 1-duo

Max Verstappen was ruim 2.5 jaar teamgenoot met Daniel Ricciardo. In het laatste jaar begon Netflix met de nieuwe serie Drive To Survive. In deze serie werden de twee teamgenoten afgewimpeld als twee mannen die elkaar haten. Dit was allemaal onzin, want de twee mannen konden het juist uitstekend met elkaar vinden. Op de baan ging het er soms heftig aan toe, maar naast de baan kwamen de twee mannen alleen maar lachend op de camera. De Formule 1-fans vinden Max Verstappen en Daniel Ricciardo dan naast de baan ook het beste Formule 1-duo. Ze zien de twee mannen dan ook heel graag weer samen in één team racen. Dit gaat alleen niet snel gebeuren, want de teamgenoot van Max Verstappen, Sergio Perez, heeft zijn contract verlengt met nog één jaar. De Formule 1-fans moeten op zijn minst nog één jaar wachten willen ze hun droom zien uitkomen.

Max Verstappen kan voor tweede keer wereldkampioen worden tijdens GP Japan

Max Verstappen kan voor de tweede keer in zijn carrière Formule 1-wereldkampioen worden. Dit kan tijdens de GP van Japan werkelijkheid worden. De Nederlander gaat met een comfortabele voorsprong van 104 punten naar de GP van Japan. Met nog maar vijf races te gaan zou dit bijna niet meer fout kunnen gaan. Max Verstappen heeft het dan ook helemaal zelf in de hand. Wint hij en heeft hij de snelste race ronde dan maakt het niet meer uit op welke plek zijn concurrent, Charles Leclerc, eindigt. Dit is het beste scenario en is Max Verstappen gegarandeerd van zijn tweede kampioenschap. Wint hij niet en heeft hij ook niet de snelste race ronde dan is hij helemaal afhankelijk wat zijn twee concurrenten, Charles Leclerc en Sergio Perez, doen.

Het Formule 1-weekend kan nog specialer worden. Max Verstappen rijdt namelijk met een Honda motor. Deze leverancier komt uit Japan. Het kampioenschap kan dus nog een goud randje eromheen krijgen.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Angela Schijf kan voorgangers Do, Trijntje en Marlijn niet overtreffen in The Passion

Angela Schijf speelt Maria in The Passion 2024. Maar kan ze haar voorgangers Do, Trijntje en Marlijn wel overtreffen? Daar verschillen de meningen over.

Sophie Bouquet en Erik De Vogel misdragen zich achter de schermen bij GTST

Het gaat er af en toe heftig aan toe achter de schermen bij GTST. Vooral Sophie Bouquet en Erik de Vogel zouden zich flink misdragen.

Video: Suzanne Schulting haalt nachtje door in ziekenhuis met vriend in haar bed

Suzanne Schulting heeft haar enkel gebroken en onderging een operatie, waardoor ze een nachtje in het ziekenhuis moest verblijven. Gelukkig was haar vriend bij haar in bed om haar gezelschap te houden!