Wow: Jutta Leerdam laat schaatspakje thuis voor heerlijke foto’s

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam heeft het wéér goed voor elkaar. Van een samenwerking met Dior naar een cover shoot met het magazine ELLE.

Voor Dior moest Jutta haar schaatspakje aan doen, maar gelukkig mocht ze die nu thuislaten. De knappe Jutta is namelijk te zien in bikini! En dat is weer eens een hele andere beleving bij de knappe schaatsster.

Lees ook: Foto: Jutta Leerdam rolt en trekt tijdens intense workout

Jutta gooit carrière over nieuwe boeg

Het is een feit dat Jutta Leerdam één van de knapste schaatssters is van Nederland. Of misschien wel van de wereld? Een groot aantal knappe schaatsvrouwen komt namelijk uit het mooie Nederland. Aan de genen ligt het niet dus. Schaatsen is niet het enigste dat Jutta Leerdam enorm goed kan. Zo zou je denken dat op zo’n hoog niveau schaatsen, skeeleren en fietsen al flink wat talent vergt maar Jutta heeft nóg meer in petto. Natuurlijk zagen we de blondine eerder al in een heel speciaal schaatspakje ontworpen door niemand minder dan Dior. Hiervoor gingen ze een samenwerking aan met de knappe Jutta en verscheen ze overal op groot beeld. Het schaatspakje was wel een stuk korter dan normaal om het nog wat spannender te maken. Voor Jutta haar nieuwste fotoshoot gooit ze er nog een schepje bovenop want het schaatspakje gaat uit. Jutta is te zien op de cover van de zomereditie van ELLE. In het boek draagt ze allemaal zomerse outfits zoals deze hieronder.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door ELLE Nederland (@elle_nl)

Jutta Leerdam in bikini op cover

De zomer komt er bijna aan en dat betekent natuurlijk dat Jutta Leerdam momenteel niet erg druk is met schaatsen. De topsporter blijft wel in beweging door heel fanatiek te skeeleren en ook hier zit Jutta bij de top van Nederland. Het skeelerpakje laat al een stuk meer huid zien dan het vertrouwde schaatspakje, maar Jutta is niet bang om nog wat verder uit de kleren te gaan. Het magazine ELLE heeft niks voor niks de afgetrainde Jutta gekozen voor de nieuwste zomer editie. Op de cover draagt Jutta een felblauwe bikini die gekruist is bij haar nek. Uiteraard helemaal volgens de laatste trends. Jutta staat ook bekent om de zwarte eyeliner boven haar ogen. Of ze nou aan het schaatsen is of op vakantie is; de eyeliner is aanwezig. Daarom besluit ELLE ook dat ze deze authenticiteit een beetje moeten bewaren. Ze veranderen de kleuren alleen in fel geel en oranje. Het staat Jutta verassend goed. Maar ja, wat staat de blondine niet?

Jutta Leerdam in gesprek met ELLE

Naast dat Jutta Leerdam op de cover staat en een uitgebreide zomershoot heeft in het blad ELLE zijn ze ook met haar in gesprek gegaan. Want wat schuilt er nou allemaal écht achter de blondine? Het gesprek vindt plaats in Scheveningen en natuurlijk vragen ze gelijk naar Jutta haar team switch. Zo zegt Jutta dat het een hele grote beslissing is geweest. Jutta vertelt: “Ik heb er veel stress van gehad en er ook veel om gehuild.”. Gelukkig staat Jutta nu helemaal achter haar keuze en is ze heel gelukkig. Toch noemt ze beslissing om samen met vriend Koen Verweij haar beste beslissing ooit.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Sylvie Meis pronkt met fabelachtig lijf op zonnig strand

Sylvie Meis loopt met een fabelachtig lichaam over het strand. Alle ogen zijn op haar gericht wanneer ze naar haar plekje terug loopt. Met zo'n lichaam is dat meer dan begrijpelijk. 

Foto: Emma Heesters is perfect cadeautje in laag topje

Emma Heesters is vroeg met cadeautjes uitdelen deze feestdagen! Er hoeft alleen een strikje losgetrokken te worden, en haar topje ligt op de grond!

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.