Foto: Jutta Leerdam rolt en trekt tijdens intense workout

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Jutta Leerdam is weer terug in het trainingskamp om haar en haar lichaam voor te bereiden op het komende schaatsseizoen. Ze heeft een geheim wapen dat haar richting de winst gaat trekken.

Jutta Leerdam toont haar geheim in de nieuwste post op haar Instagram kanaal. Het gaat hier om een stevig touw dat ze maar eens even goed vastpakt. Je zou verwachten dat sneller schaatsen vooral te maken heeft met de beenspieren, maar deze heeft ze al goed getraind ondertussen. Haar handkracht was nog niet optimaal, maar deze touwtjes lossen dat probleem gelukkig snel op. Volgend schaatsseizoen zien we dan ook waarschijnlijk een nog betere, snellere en krachtigere versie van de knappe blondine. 

Leergierige Jutta toont nieuwe skills

Als er iets is dat deze diverse blondine graag doet, dan is het nieuwe vaardigheden aanleren. In dit geval lekker rollen op roller skates in plaats van schaatsen. En wanneer ze die onder de knie heeft toont ze maar al te graag hoe goed ze is in het rondrijden op die dingen. Natuurlijk lijken ze ook wel een beetje op schaatsen en het principe is hetzelfde. Waarschijnlijk heeft het ook niet lang geduurd om de switch te maken en Jutta leert snel, vooral als het te maken heeft met sport.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Schaatsster is divers

Touwen, roller skates en asfalt zijn de vervanging voor schaatsen, ijs en haar typische bril die ze nodig had tijdens haar Olympische avontuur in Beijing. Want waarom zou je niet genieten van het mooie weer buiten als je dan toch gaat trainen? Het is ook een stukje meer milieuvriendelijk dan de ijsbaan koud houden in zomerse periodes, enkel voor wat professionele schaatsers. Jutta denk graag mee en pakt dan maar haar roller skates om buiten te trainen. Eenmaal buiten weet ze van geen ophouden.

Sportster wil meer en meer

Als ze eenmaal aan het zweten, trekken en rollen is, dan wil de grijpgrage Jutta natuurlijk alleen maar meer. In de video is te zien dat ze, wanneer het rollen is begonnen, nauwelijks meer kan stoppen. Logisch, want er zit niet bepaald een goede rem op haar roller skates. Gelukkig weet de atlete haar evenwicht continu te bewaren en eenmaal opgewarmd rolt ze lekker door. Zelfs wanneer daarna andere attributen, zoals het touw, tevoorschijn worden gehaald, gaat ze verder als een echte pro. Toch is er iets anders aan deze versie van Jutta waar ze nog even aan moet wennen. En wij ook trouwens.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Jutta Leerdam (@juttaleerdam)

Jutta ziet de wereld tegenwoordig anders 

Niet langer zie je de lange blondine in haar oude trainingspak. Tegenwoordig rolt ze door de straten in het geel-zwart. De twee tinten van haar nieuwe team Jumbo-Visma. Vraag is natuurlijk wat ze met al die strakke, oude pakken moet doen die ze nog in de kast heeft liggen. Het is niet zo simpel om die op een verjaardag cadeau te doen, zoals bij een oude trui wel kan. Je moet de juiste lengte, vormen en het gewicht hebben om de strakke pakken van Corendon aan te kunnen. Natuurlijk zijn het wel allemaal goede collector items en mogelijk, als ze vele gouden medailles binnen heeft gesleept, erg veel geld waard. 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Sylvie Meis pronkt met fabelachtig lijf op zonnig strand

Sylvie Meis loopt met een fabelachtig lichaam over het strand. Alle ogen zijn op haar gericht wanneer ze naar haar plekje terug loopt. Met zo'n lichaam is dat meer dan begrijpelijk. 

Foto: Emma Heesters is perfect cadeautje in laag topje

Emma Heesters is vroeg met cadeautjes uitdelen deze feestdagen! Er hoeft alleen een strikje losgetrokken te worden, en haar topje ligt op de grond!

Video: Babette van Veen kleedt zich uit tijdens pikante scène in GTST

De prachtige Babette van Veen laat niets meer aan de verbeelding over in deze pittige scène van GTST.