Wow: Dit zijn alle magische FHM-foto’s van ‘mooiste vrouw’ Romy Monteiro

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Romy Monteiro is deze keer door FHM verklaard als ‘Mooiste vrouw van Nederland’ en daar hoorde natuurlijke spannende foto’s bij.

De mooiste vrouw is niemand minder dan Romy Monteiro

Elk jaar besluit FHM weer welke Nederlandse vrouw dan toch echt de allermooiste van het land is. En elk jaar is het weer genieten om erachter te komen wie de nummer 1 positie heeft gehaald. Met de winnaar wordt namelijk altijd een zeer intieme shoot gedaan die extreem bevalt bij de mannen van Nederland. Dit jaar is niemand minder dan megatalent Romy Monteiro gekroond tot ‘Mooiste Vrouw’. En dat vindt de brunette zelf natuurlijk ook ontzettend leuk. Ze deelt de foto’s van haar shoot op Instagram, waar haar volgers enorm kunnen genieten van de prachtige dame.

Lees ook: Foto: Romy Monteiro bewondert zichzelf in spiegel met ontzettend strak broekje

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romy Monteiro (@romymonteiro)

De verleidelijke setjes van knappe Romy Monteiro

Het lijkt wel alsof de shoots die FHM met hun winnaressen doet elk jaar ietsje spannender worden. Dat merk je vooral aan de nieuwe foto’s van Romy Monteiro. De prachtige zangeres zit heerlijk voor de camera in een van de mooiste setjes die ze tot nu toe ooit heeft aangehad. En het versterkt haar prachtige lichaam enorm. Je krijgt nog veel meer mee van de prachtige rondingen van deze knappe dame. Het setje schijnt ook een beetje door, waardoor je nog meer van Romy te zien krijgt dan je eigenlijk van tevoren had verwacht. De knappe brunette zegt er wel bij dat dit de foto’s zijn die het blad niet gehaald hebben. De uiteindelijke video en foto’s die FHM naar buiten brengt zijn dus waarschijnlijk nog veel beter en mooier dan wat hier te zien valt. En dat is toch wel bijzonder, want dit is eigenlijk al perfect.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Romy Monteiro (@romymonteiro)

Romy Monteiro deelt alvast voorproefje uit blad

Op haar Instagram deelt Romy Monteiro een voorproefje van haar stukje in het spannende blad. Ze laat natuurlijk nog niet alles zien, maar net genoeg om je een beetje enthousiast te houden. Er zijn waarschijnlijk genoeg mannen die na het zien van de post van Romy besluiten om gelijk een editie van het FHM magazine te bestellen. Het is een goede investering. Je krijgt een heel blad vol knappe dames, met als kers op de taart de meest spannende shoot die Romy Monteiro ooit heeft gedaan.

Romy Monteiro is erg trots op nummer 1 positie

Als klein en onzeker meisje had Romy dit nooit durven dromen, zegt ze in een van haar posts op Instagram. Maar nu ze de titel van ‘Mooiste vrouw van Nederland’ binnen heeft, is Romy Monteiro ontzettend trots op wat ze heeft bereikt. Ze laat dan ook trots aan iedereen die het wil zien haar nieuwe foto’s zien. Romy is duidelijk zeer tevreden met het resultaat van de spannende shoot. Ze heeft voorlopig geen spijt dat ze hier ja op heeft gezegd.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Beelden: Caroline van der Plas verdeelt kiezers met dubieuze rol in kinderfilm

Natuurlijk proberen politici overal een wit voetje te halen, zelfs in een kinderfilm. Caroline van der Plas zit namelijk in een film over Sinterklaas!

Uitgerekend Boerin Annemiek Koekoek (ex-BZV) kraakt dierendag keihard af

Dierendag, de dag dat alle dieren in het zonnetje worden gezet. Opmerkelijk genoeg lijkt notabene Annemiek Koekoek, ex-deelneemster van Boer zoekt Vrouw, niet te doen aan dierendag. 

Musical van Flodder in de maak: keert Tatjana Šimić weer terug?

Veel millennials hadden vroeger een oogje op Tatjana Šimić. Zal Tatjana opnieuw de show stelen en is ze nog zo knap als vroeger?