BREEK: Dit is het geheime Instagramaccount van Maan de Steenwinkel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het officiële Instagramaccount van Maan de Steenwinkel kennen we allemaal wel, maar wat blijkt? Maan heeft ook nog een geheim account!

Maan de Steenwinkel is sinds haar deelname aan The Voice of Holland een doorslaand succes. Een hele prestatie, aangezien we van de meeste The Voice-winnaars nog maar weinig horen. Sindsdien is het succes van Maan alleen maar toegenomen. Zo heeft ze inmiddels al heel wat hits op haar naam staan én heeft ze een Instagramaccount met meer dan 875.000 volgers.

maan heeft een geheim Instagramaccount

Maar, wat blijkt? Dat officiële Instagramaccount is niet het enige account van Maan de Steenwinkel. Ze heeft namelijk ook nog een ‘geheim’ account, waarop talloze foto’s van haar en haar vriendinnen te zien zijn. Het account heeft de naam @baybadboys_ en een aantal foto’s van dit account vind je hieronder!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Met de jongens op vakantie, doe een hele domme dansie #prr#prr#prr 🌸

Een bericht gedeeld door L ⚡️ M ⚡️ L (@bybadboys_) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

A throwback to our Ibiza trip! And the tickets for this summer are already booked to another island 🤩 Can you guess which one? 🌴

Een bericht gedeeld door L ⚡️ M ⚡️ L (@bybadboys_) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

We are soooooo very excited for a crazy badboys summer💛🧡❤️

Een bericht gedeeld door L ⚡️ M ⚡️ L (@bybadboys_) op

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: S10 en Maan gaan los tijdens bloedheet boottochtje

Met deze tropische temperaturen zoeken zangeressen S10 en Maan lekker wat verkoeling op het water. De twee dames dansen er in hun bikini flink op los tijdens een boottochtje..

Foto: Kletsnatte Gwen van Poorten is kilo’s kwijt

Gwen van Poorten heeft flink haar best gedaan om van top tot teen doorweekt te raken. De presentatrice zit onder het zweet maar kan er gelukkig nog om lachen!

Video: Merel Ek schiet uit haar slof tijdens meest extreme Vandaag Inside-moment tot nu toe

Als Merel Ek in de studio van Vandaag Inside zit zorgt ze altijd voor een hoop opschudding. Nu de talkshow uit de zomerstop is, kan ook Merel weer helemaal los...