BREEK: Dit is het geheime Instagramaccount van Maan de Steenwinkel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het officiële Instagramaccount van Maan de Steenwinkel kennen we allemaal wel, maar wat blijkt? Maan heeft ook nog een geheim account!

Maan de Steenwinkel is sinds haar deelname aan The Voice of Holland een doorslaand succes. Een hele prestatie, aangezien we van de meeste The Voice-winnaars nog maar weinig horen. Sindsdien is het succes van Maan alleen maar toegenomen. Zo heeft ze inmiddels al heel wat hits op haar naam staan én heeft ze een Instagramaccount met meer dan 875.000 volgers.

maan heeft een geheim Instagramaccount

Maar, wat blijkt? Dat officiële Instagramaccount is niet het enige account van Maan de Steenwinkel. Ze heeft namelijk ook nog een ‘geheim’ account, waarop talloze foto’s van haar en haar vriendinnen te zien zijn. Het account heeft de naam @baybadboys_ en een aantal foto’s van dit account vind je hieronder!

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Met de jongens op vakantie, doe een hele domme dansie #prr#prr#prr 🌸

Een bericht gedeeld door L ⚡️ M ⚡️ L (@bybadboys_) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

A throwback to our Ibiza trip! And the tickets for this summer are already booked to another island 🤩 Can you guess which one? 🌴

Een bericht gedeeld door L ⚡️ M ⚡️ L (@bybadboys_) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

We are soooooo very excited for a crazy badboys summer💛🧡❤️

Een bericht gedeeld door L ⚡️ M ⚡️ L (@bybadboys_) op

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Dit is de bloedmooie vriendin van Wimbledon-held Botic van de Zandschulp

Botic van de Zandschulp haalde een fantastisch resultaat in Wimbledon. Dat is ook niet zo gek, aangezien dit de dame is die hem aanmoedigde. 

Video: Amber Brantsen blaast ruzie tussen Hamilton en Verstappen nieuw leven in bij Viaplay

Amber Brantsen heeft geleerd dat een beetje sensatie geen kwaad kan dit seizoen bij de Formule 1. Kijk maar wat ze doet. 

Foto: Maan de Steenwinkel floept bijna uit haar topje tijdens wild optreden

Maan de Steenwinkel is een prachtige zangeres met een geweldig lichaam. Soms zit een ongeluk echter in een klein hoekje.