Wow: Dansende Emma Heesters van onderen gefilmd

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters spot een stiekeme cameraman in het publiek, en beloont deze moedige ziel met een heerlijk dansje…

Als Emma Heesters op een podium staat weet ze dat ze van werkelijk alle kanten bekeken wordt. Ook door een hoop camera’s! Dat zou de gemiddelde mens onzeker maken, maar de zangeres gaat juist extra lekker als alle ogen en smartphones op haar gericht zijn. In haar fonkelende gele broek geeft ze een showtje weg zodra ze deze stiekeme filmer in de gaten heeft. Liefkozend zoent ze de camera terwijl ze uitbundig danst. Vervolgens gaat de altijd energieke Emma daarna weer verder met springen alsof er niemand kijkt!

Emma Heesters heeft goede broek uitgekozen

Het zijn zware weken voor de grootste Nederlandse zangers en zangeressen. Avond na avond moeten ze topprestaties leveren bij Vrienden van Amstel Live. Emma Heesters heeft zich voor dit concert comfortabel én stijlvol uitgedost. Haar knalgele broek maakt haar het schitterende middelpunt van de aandacht. Dat ze op dat moment ook nog eens besluit om flink met haar heupen te bewegen is de kers op de spreekwoordelijke taart!

Emma Heesters gaat voor luchtige outfit

Op normale dagen zien we Emma Heesters eigenlijk nooit zo. Ze draagt dan veel luchtigere outfits die juist door het ontbreken van stof opvallen. Zou ze dan toch instructies hebben gehad dat dit te ver ging en dat ze het beste maar jonger publiek moest aanspreken? De zangeres is 26 inmiddels, en staat vooral nog bekend als artiest die zingt over zaken als liefde en flink feesten, meestal iets waar (jong)volwassenen mee uit de voeten kunnen. Of Emma voortaan altijd in het net gekleed gaat of toch kiest voor minder is waarschijnlijk pas bekend bij haar volgende optreden. Gelukkig komen die snel genoeg. Zo staat ze weer op Bevrijdingsdag, op 5 mei, bij DanceforLiberation 2022.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Zangeres toch liever van bovenaf gefilmd

Toch wil Emma meestal gewoon weten waar de camera nou staat en niet verrast worden. Daardoor kan ze zich goed opstellen en haar beste kant laten zien. Haar Instagram staat vol met professionele foto’s die vooral vanaf oog niveau zijn genomen en een hoge kwaliteit hebben. Voor nu is echter een uitzondering gemaakt voor dit filmpje. Ze deelt het toch maar om wat variatie te krijgen in haar foto’s voor haar vele volgers. De cameraman was hier denk ik ook wel toe bereid, vooral na het zoentje van Emma vanaf het podium.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nikkie Plessen is erg harig op onverwachte plek

Nikkie Plessen zorgt altijd erg goed voor zichzelf. Het is dus erg onverwachts dat er opeens een pluk haar tevoorschijn komt. 

Foto: beeldschone vriendin van Bram Krikke deelt bloedheet kiekje

Bram Krikke heeft het maar goed voor elkaar. Hij heeft namelijk een van de knapste vrouwen van het land aan de haak geslagen. 

Video: Marieke Elsinga komt klem te zitten met rondingen

Marieke Elsinga is ondertussen al een poos zwanger en dat ga je steeds beter zien. De rondingen van Marieke zorgen nog wel eens voor onhandige situaties...