WOW: Anna Nooshin doet mee aan dit populaire tv-programma

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ja, echt: Anna Nooshin gaat meedoen aan dit programma!

Het is een tijdje stil geweest rondom influencer Anna Nooshin. Na het relletje rondom de opening van haar Instagramattractie ‘The Upside Down’ in Amsterdam, hebben we maar weinig van Anna gehoord. Tot nu! Anna Nooshin is binnenkort namelijk te zien in één van de populairste programma’s van Nederland.

Anna Nooshin gaat Monica Geuze achterna

Anna Nooshin zal in 2021 namelijk te zien zijn in het nieuwe seizoen van De Slimste Mens. Daarmee gaat ze infleuncer Monica Geuze achterna, die vorig seizoen voor heel wat commotie zorgde met haar deelname aan De Slimste Mens. (lees verder na de Instagrampost)

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door De slimste mens (@deslimstemens_nl)

Anna Nooshin neemt het op tegen Fien Vermeulen en Helga van Leur

In het nieuwe seizoen van De Slimste Mens neemt Anna Nooshin het onder andere op tegen presentatrice en radio-dj Fien Vermeulen en weervrouw Helga van Leur. In een filmpje vertelt Anna aan haar volgers dat ze het allemaal best spannend vindt om mee te doen aan het programma, waarin algemene kennis centraal staat. “Ik heb vannacht niet heel goed geslapen eerlijk gezegd. Maar ik heb mezelf beloofd dat ik dit jaar nog iets moest doen wat ik héél eng vond. En ik kan je vertellen dat ik dit nog honderd keer enger vind dan live presenteren of een museum openen.”.

[poll id=”76″]

 

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Yvonne Coldeweijer zet zichzelf in spotlight met superstrak shirtje

Yvonne Coldeweijer heeft weer eens iets gepost, maar deze keer niet over een bekend persoon. Nee, deze keer zet ze zichzelf in de schijnwerpers.

Video: Maan de Steenwinkel doet lekker dansje in nieuwe clip ‘Naar de Maan’

Maan danst er lekker wild op los. Dat moet ook wel, want ze wil van haar nieuwste videoclip wel een hit maken natuurlijk!

Foto: Chantal Janzen wordt in achterkant geknepen

Chantal Janzen deelde onlangs hét geheim voor een betere look. Al kwamen hier wel wat complicaties bij kijken..