WOW: Anna Nooshin doet mee aan dit populaire tv-programma

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ja, echt: Anna Nooshin gaat meedoen aan dit programma!

Het is een tijdje stil geweest rondom influencer Anna Nooshin. Na het relletje rondom de opening van haar Instagramattractie ‘The Upside Down’ in Amsterdam, hebben we maar weinig van Anna gehoord. Tot nu! Anna Nooshin is binnenkort namelijk te zien in één van de populairste programma’s van Nederland.

Anna Nooshin gaat Monica Geuze achterna

Anna Nooshin zal in 2021 namelijk te zien zijn in het nieuwe seizoen van De Slimste Mens. Daarmee gaat ze infleuncer Monica Geuze achterna, die vorig seizoen voor heel wat commotie zorgde met haar deelname aan De Slimste Mens. (lees verder na de Instagrampost)

 

Anna Nooshin neemt het op tegen Fien Vermeulen en Helga van Leur

In het nieuwe seizoen van De Slimste Mens neemt Anna Nooshin het onder andere op tegen presentatrice en radio-dj Fien Vermeulen en weervrouw Helga van Leur. In een filmpje vertelt Anna aan haar volgers dat ze het allemaal best spannend vindt om mee te doen aan het programma, waarin algemene kennis centraal staat. “Ik heb vannacht niet heel goed geslapen eerlijk gezegd. Maar ik heb mezelf beloofd dat ik dit jaar nog iets moest doen wat ik héél eng vond. En ik kan je vertellen dat ik dit nog honderd keer enger vind dan live presenteren of een museum openen.”.

[poll id=”76″]

 

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Op deze manier lokt Chantal Janzen haar man het bed in

Als de man van Chantal Janzen meer interesse heeft in haar tv-programma dan in Chantal zelf, komt ze met een slimme manier om haar man toch naar bed te lokken.

Victoria Koblenko duikt op na 10 dagen offline; liet zich vrijwillig opsluiten in ‘strafkamp’ voor vrouwen

Na tien dagen stilte is Victoria Koblenko weer online verschenen. Ze liet zichzelf een tijdje flink afmatten op een afgelegen locatie...

Jade Anna heeft plakkerige teentjes na hete nacht op festival (foto’s!)

Influencer Jade Anna heeft het er bij festival Coachella flink van genomen! De blondine eindigt de laatste avond zelfs met een kleverige substantie op haar teentjes...