WOW: Anna Nooshin doet mee aan dit populaire tv-programma

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ja, echt: Anna Nooshin gaat meedoen aan dit programma!

Het is een tijdje stil geweest rondom influencer Anna Nooshin. Na het relletje rondom de opening van haar Instagramattractie ‘The Upside Down’ in Amsterdam, hebben we maar weinig van Anna gehoord. Tot nu! Anna Nooshin is binnenkort namelijk te zien in één van de populairste programma’s van Nederland.

Anna Nooshin gaat Monica Geuze achterna

Anna Nooshin zal in 2021 namelijk te zien zijn in het nieuwe seizoen van De Slimste Mens. Daarmee gaat ze infleuncer Monica Geuze achterna, die vorig seizoen voor heel wat commotie zorgde met haar deelname aan De Slimste Mens. (lees verder na de Instagrampost)

 

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door De slimste mens (@deslimstemens_nl)

Anna Nooshin neemt het op tegen Fien Vermeulen en Helga van Leur

In het nieuwe seizoen van De Slimste Mens neemt Anna Nooshin het onder andere op tegen presentatrice en radio-dj Fien Vermeulen en weervrouw Helga van Leur. In een filmpje vertelt Anna aan haar volgers dat ze het allemaal best spannend vindt om mee te doen aan het programma, waarin algemene kennis centraal staat. “Ik heb vannacht niet heel goed geslapen eerlijk gezegd. Maar ik heb mezelf beloofd dat ik dit jaar nog iets moest doen wat ik héél eng vond. En ik kan je vertellen dat ik dit nog honderd keer enger vind dan live presenteren of een museum openen.”.

[poll id=”76″]

 

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet deelt fijne strandfoto na enorme racismeboete voor vader Nelson Piquet

Kelly Piquet heeft een leuke nieuwe foto gedeeld als goedmakertje voor haar vaders harde woorden. En haar fans vinden dat best fijn. 

Video: Jutta Leerdam bewijst in mini-jurkje dat ze écht met Jake Paul aan het daten is

De knappe koningin van de Nederlandse schaatsbaan, Jutta Leerdam, is gespot met een van Amerika's grootste YouTube sensaties. 

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!