Wordt Dominique Hazeleger (21) de nieuwe Miss Nederland?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De ‘Jacht naar de Kroon’ gaat binnenkort weer van start! Op RTL4 kunnen we vanaf september volgen welk beeldschoon model zich officieel de ‘mooiste van Nederland’ mag noemen. Er zijn nog tien meisjes in de race om Miss Nederland te worden. Eén van hen is een ‘oude’ bekende: Dominique Hazeleger. Ze kwam als ‘onbekende’ Nederlander in de finale van Expeditie Robinson 2018 terecht. Maakt deze 21-jarige blondine kans? Een vechter is ze sowieso!

De groep meiden die nog kans maken op de titel Miss Nederland is onlangs teruggebracht tot tien. Onze huidige Miss Nederland Sharon Pieksma gaat de meiden in ‘Op Jacht Naar de Kroon’ klaarstomen voor dit erebaantje. Een winnares kiezen gaat verschrikkelijk moeilijk worden. Toch springt één van de kandidaten er voor ons al een beetje uit: Dominique Hazeleger.

Lees ook: #TBT: Expeditie Robinson 2018 finalist Dominique Hazeleger

Miss Nederland word je niet zomaar

Zo’n Miss-verkiezing is niet alleen maar lachen, poseren en hopen dat je gekozen wordt. Er zit ook een niet te onderschatten psychologisch onderdeel aan de race vast. Onderlinge strijd, steekjes onder water: het is een echte concurrentiestrijd. Met alleen ’n mooi snoetje red je het niet. Er is ook overlevingsmentaliteit nodig. Ben je mentaal niet in orde? Dat kan zich zelfs op fysiek vlak uiten. En dát kan je als potentiële Miss Nederland niet gebruiken.

‘Robinson’ Dominique Hazeleger is topfit

Met haar ervaring als Expeditie Robinson-finalist in 2018 heeft Dominique Hazeleger dus een voorsprong op de andere kandidaten. Wie ondervoed, doodmoe en met een zonnesteek fysiek zware proeven op een onbewoond eiland kan winnen, heeft het in zich om die Miss Nederland-kroon te pakken. Het startschot is inmiddels gegeven, en Dominique Hazeleger heeft al van zich laten horen op Instagram. Daar moet je even naar kijken. Dominique heeft behalve een behoorlijk survival-instinct namelijk ook nog andere wapenfeiten…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dominique Hazeleger (@dominiquehazeleger) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dominique Hazeleger (@dominiquehazeleger) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dominique Hazeleger (@dominiquehazeleger) op

Laatste nieuws

Foto: Mooie Amara Onwuka lijkt net door bliksem getroffen

Weervrouw Amara Onwuka lijkt zelf last te hebben gehad van moeizaam weer. Haar kapsel lijkt wel door de bliksem getroffen. 

Foto: Beeldschone Doutzen Kroes laat zich van allermooiste kant zien

Doutzen Kroes heeft vaak te maken met gemixte reacties online. De meeste mensen mogen haar gelukkig nog en voor hen heeft ze een verrassing. 

Video: Wild spelende Marieke Elsinga schudt heen en weer

Marieke Elsinga is momenteel aan het genieten van haar vrije dagen. Haar familie had echter hele andere plannen. 

Gerelateerde berichten