Woeste Jennifer Hoffman neemt wraak met heerlijke foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Bij de uitreiking van de Gouden Kalveren had Jennifer Hoffman pech. Niet de knappe blondine won, maar Jeroen Spitzenberger. Daar was ze niet al te blij mee. Als reactie plaatste Jennifer een foto die Jeroen zeker niet na kan maken. 

Geen Gouden Kalf voor Jennifer Hoffman

Op het Nederlands Film Festival worden Gouden Kalveren uitgereikt aan scenarioschrijvers, filmmakers en acteurs. Dit jaar was Jennifer Hofman ook genomineerd. Zij had namelijk de hoofdrol in een hitserie op NPO over vrouwen die naast een huisje-boompje-beestje leven, ook een criminele organisatie runnen. Acht afleveringen zijn te zien op NPO start. Helaas won de actrice niet van de serie over Pim Fortuyn. Er kwam een prachtige, lichtelijk dramatische reactie op verliezen in de dramaserie-categorie. Op Instagram plaatste de Luizenmoeder actrice een foto van haar in een mooie ‘revenge’ dress. Daarbij schreef ze dat ze het jammer vond en dat het misschien was gelukt als Jeroen niet zo goed en knap Pim Fortuyn had nagedaan. De foto van Jennifer in een diep uitgesneden jurk met hoge split, kan Spitzenberger in ieder geval niet overtreffen.
Waarom is Jennifer Hoffman zo teleurgesteld?

Jennifer was dus duidelijk teleurgesteld dat ze geen kalf mee naar huis mocht nemen. Dit is misschien te begrijpen als je bedenkt dat de actrice al sinds 1999 aan de weg aan het timmeren is. De 3 op Reis presentatrice kun je dus van verschillende dingen kennen. Ze was de afgelopen jaren te zien in verschillende bioscoopfilms, zoals Bro’s Before Ho’s, Hartenstrijd en Rendez-Vouz. Ook was de actrice in de meerdere series aanwezig. Met als hoogtepunten de hitseries De Luizenmoeder, Dokter Tinus en Toren C. Haar nieuwe serie krijgt ook geen vervolg. Het blijft bij één seizoen. Wellicht dat Jennifer daarom graag een ander aandenken wilde in de vorm van een Gouden Kalf, maar dit was haar niet gegund.

Reacties op actie Jennifer Hoffman

Eerder schreef Hoffman op Instagram dat ze nog nooit zulke positieve reacties had gehad op haar werk als bij Deep shit. Echter heeft haar nieuwste foto ook de nodige reacties opgeroepen. Zo schrijft Flikken Maastricht actrice Angela Schijf: “Belle of the Ball”. Ook Nicolette Kluijver, Richard Groenendijk en Jim Bakkum plaatsten enthousiaste teksten onder de foto. Fans zijn in de comments ook enthousiast over de look. Verder vragen enkele ook om nog een seizoen zodat de actrice daarmee de prijs kan binnenslepen. Echter is er daarvoor toch een andere serie nodig, want er komt geen tweede seizoen.

Reactie van Jeroen Spitzenberger op Jennifer Hoffman

Waar de verliezende Deep Shit actrice dus een heel verhaal onder haar foto heeft geplaatst, is de winnaar wat beperkter in zijn uitlatingen. Jeroen geeft aan Dankbaar en trots te zijn. Op zijn foto zijn de reacties vooral felicitaties en complimenten over hoe goed de serie was. Ook komt vaak voorbij dat de prijs aan zijn adres verdiend en terecht was. Dit soort reacties zijn onder de foto van Jennifer niet te vinden.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Blondine Delfine Stal (20) puilt aan voor- én achterkant uit haar piepkleine outfit (foto’s!)

Delfine Stal knalt met haar flinke rondingen aan alle kanten uit haar kleding. Ze heeft een enorm klein topje aan die haar rondingen maar net kan tegenhouden.

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!