Win: Gratis bioscoopkaarten voor A Quiet Place: Day One

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het concept van A Quiet Place is bekend inmiddels: maak te veel geluid, en je wordt gepakt door bloeddorstige aliens. Maar hoe kwamen die aliens op aarde terecht? Daar vertelt A Quiet Place: Day One meer over!

Fan van deze griezelige filmreeks? Of heb je gewoon zin in een avondje unieke ‘stille’ horror? Lees dan snel verder hoe jij in aanmerking komt voor deze gratis kaarten!

Waar gaat A Quiet Place: Day One over?

Een paar jaar geleden werden bioscopen over de hele wereld in één klap overgenomen door een intrigerende nieuwe horrorfilm: A Quiet Place. Deze film kreeg de zalen muisstil vanwege een uniek gevaar – geluid. Wie té veel lawaai maakt in de wereld van A Quiet Place wordt gedood door razendsnelle aliens. Het concept – waar komen die aliens vandaan? Waar zijn alle mensen gebleven? hoe lang is dit al gaande? – werd niet echt uit de doeken gedaan. Hoewel dat niet echt nodig was, krijgen we met deze nieuwe film in de horror-reeks tóch tekst en uitleg.

De hoofdrollen worden vertolkt door Joseph Quinn (bekend van Stranger Things) en Lupita Nyong’o (Black Panther, Us). De film is vanaf 27 juni te zien in de Nederlandse bioscopen!

Win kaarten voor A Quiet Place: Day One

Wil jij ook kaarten winnen voor deze ijzingwekkende film? Stuur dan een mailtje naar info [at] mannenzaken.nl, en wie weet sluipen die tickets én een leuk extraatje binnenkort jouw brievenbus binnen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Je gelooft nooit welke uitdagende foto’s Juultje Tieleman nú weer online gegooid heeft

Juultje Tieleman is een van de meest prachtige vrouwen die Nederland rijk is. En dat bewijst ze maar weer met deze foto!

Johnny de Mol zegt zonder filter wat hij van zijn nichtje Noa Vahle vindt (video!)

Het is heel speciaal als je familieleden op een bepaalde manier over je praten. Dat blijkt maar weer wanneer Johnny de Mol zijn mening geeft over zijn bloedeigen nichtje Noa Vahle. 

Spannendste tv-strijd ooit is eindelijk losgebarsten: De Slimste Mens is in groot gevaar

Zelden was het zó close tussen twee zéér goed bekeken tv-programma's. Toch moeten de makers van de Slimste Mens zich zorgen gaan maken...