Wilfred Genee stelt verboden vraag aan Merek Ek: ‘Kan je echt niet maken’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wilfred Genee mag dan van spannende gesprekken houden, maar volgens Merel Ek gaat hij met deze vraag écht te ver! 

Op de Nederlandse televisie kan je onderhand niet meer om Merel Ek heen. De beeldige verslaggever is dé rijzende ster van Vandaag Inside, maar ook op Hart van Nederland en onlangs nog met het SBS-debat doet ze het goed. En met zulke populariteit moet je natuurlijk op je woorden gaan letten. Merel heeft dat zelf ook donders goed door. Vandaar dat deze vraag van Wilfred Genee écht niet kan volgens Merel!

Wilfred Genee gaat veel te ver in onthullend gesprek met Merel Ek

Als televisiehost is het natuurlijk aan Wilfred Genee om wat reuring te creëeren. Je moet wel interessante gesprekken, natuurlijk! Nou, sinds Merel Ek met hem aan de tafel zit bij Vandaag Inside slaagt dat moeiteloos. De beeldschone verslaggeefster is namelijk een van dé populairste stemmen van het moment, en iedereen zit aan de televisie gekluisterd. Van haar wil je echt niets missen! En als er zo veel kijkers aan je lippen hangen moet je natuurlijk goed oppassen wat je zegt. Al helemaal als politiek verslaggever kunnen er dingen zéér gevoelig liggen! Nou mag Merel dat dan helemaal doorhebben, Wilfred lijkt daar niet zo veel van te snappen. En daarmee ontstaan er interessante gesprekken! Zo moest Merel laatst vol op de rem trappen tijdens een gesprek met Wilfred In de Wandelgangen. Want met een wel erg indringende vraag wilde Wilfred een specifiek detail over Merels politieke voorkeur weten! Zie hier het fragment.

Merel Ek weigert persoonlijke vraag van Wilfred Genee te beantwoorden

En daar was Merel Ek ook heel duidelijk in. De beeldschone blondine viel namelijk meteen stil en weg was de glimlach. “Dat kan je echt niet maken!”, zegt ze scherp terwijl ze zich wegdraait van de camera. En daar kijkt Wilfred Genee toch flink van op. Want zo’n ongepaste vraag was het nou ook weer niet, toch? Zeker gezien de context valt wel te begrijpen wat Wilfred zo nieuwsgierig maakte. Het stel had het namelijk over de verkiezingen. En aangezien Merel politiek verslaggeefster is ben je dan wel benieuwd waar zij voor gaat. Wilfred ging er vol voor en stelde gewoon de vraag: “Wat doe jij?” Nou, die vraag viel helemaal in het verkeerde keelgat. Je zou haast kunnen zeggen dat Merel er verontwaardigd over was! “Dat zeg je natuurlijk nooit als politiekverslaggever!”, schudt ze haar hoofd. En nadat Wilfred verbaasd vraagt “waarom niet” lijkt de teleurstelling alleen maar groter.

Heren Vandaag Inside geshockeerd van bizarre uitspraak Merel Ek

Nou kijken fans wel vaker op van de uitspraken van Merel Ek. Daar hoef je dit fragment van Vandaag Inside alleen maar voor te zien! Merel had de hele tafel in een deuk na haar ongelukkige verwoording van haar recente avonturen. Zo ging ze voor een filmpje over de zorg in Nederland op pad met een meneer met een scootmobiel. En gelukkig voor Merel vond hij het helemaal niet erg zo af en toe haar wat te helpen. Zo mocht ze namelijk bij wat heuvels even aan meneer zijn stang hangen. Ja, je hoort het goed. De heren van Vandaag Inside lagen natuurlijk in een deuk. Zo’n hilarische uitspraak laat je natuurlijk niet zo maar voorbij gaan! En die blozende wangetjes van Merel helpen de kijkcijfers natuurlijk ook flink vooruit.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Jutta Leerdam laat haar achterzijde flink schudden in flinterdun zomerjurkje (video!)

Jutta Leerdam is blij met het lekkere weer en laat haar achterzijde flink schudden in een dun zomerjurkje!

Anna Nooshin laat tijdens safari vooral haar eigen enorme pluspunten zien (video)

Anna Nooshin laat met trots prachtige beelden zien van haar safari in Afrika. Het lijkt er op dat ze nog meer trots is op iets anders!

Schatrijke Rico Verhoeven vergeet koffers tijdens gratis vakantie (video)

Rico Verhoeven denkt lekker op vakantie te gaan, maar vergeet vervolgens zijn koffers!