Merel Ek krijgt rode wangetjes na verspreking bij Vandaag Inside: ‘Ging aan z’n stang hangen’

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Na bakken stress vanwege het SBS-verkiezingsdebat kon Merel Ek bij Vandaag Inside lekker uitblazen. De blonde verslaggeefster was zelfs zó ontspannen, dat ze per ongeluk een wel heel aparte uitspraak deed…

Merel Ek puft uit bij Vandaag Inside na SBS-debat

Op 16 november was het dan zover: het SBS-debat voor de komende Tweede Kamerverkiezingen vond plaats. In de aflevering van Vandaag Inside die vlak na het debat uitgezonden werd, kon er dan ook uitvoerig nabeschouwd worden. Het debat werd geleid door Wilfred Genee. VI-bargasten Merel Ek en Sam Hagens ondersteunden hem tijdens het debat. Na het ongetwijfeld stressvolle debat mocht Merel natuurlijk ook aan de bar zitten om een beetje te ontspannen. Ook het filmpje van Merel over de noodgedwongen stop van bepaalde zorgtakken in ziekenhuizen werd besproken. Voor dit onderwerp maakte Merel een interview met een invalide man die hier grote gevolgen van zou ondervinden. De man gaat nu in zijn scootmobiel zelfstandig steeds naar het ziekenhuis en weer naar huis. Toen het onderwerp bij Vandaag Inside aangesneden werd maakte Merel de hele studio aan het lachen met een onbedoelde ‘foute’ opmerking.

Merel Ek hangt aan ‘stang’ van invalide man

De focus was er bij Merel overduidelijk even uit terwijl ze aan een welverdiend drankje zat aan de VI-bar. Terwijl Merel de video toelichtte maakte ze een hilarische verspreking. Ze vertelde: “Bij heuvel op mocht ik aan zijn stang hangen”. De sfeer in de studio slaat direct om, en Merel lijkt ook meteen door te hebben dat ze iets geks gezegd heeft. Je ziet haar denken: ‘wat zeg ik nu weer?’ De mannen aan tafel schieten meteen vol in de lach. Ze vragen haar ook meteen om zich aan het hoge niveau van de uitzending aan te passen. Dit gebeurt natuurlijk met een knipoog! Het moment leverde daarom dan ook weer rode wangetjes op bij Merel en een lachwekkend moment voor de kijkers thuis en het publiek in de studio.

Vandaag Inside roept Geert Wilders uit tot winnaar van SBS-debat

In de Vandaag Inside-uitzending na het SBS-debat komt er een kijkersvraag binnen over Geert Wilders. Hierin wordt gevraagd of Geert Wilders in de afgelopen tijd gematigder is geworden. René reageert hierop met dat Wilders verbaal echt van Champions League-niveau is. Hij neemt hierbij ook voorbeelden uit de aflevering van Vandaag Inside waar Wilders te gast was. Daarbij zegt René dat Wilders tijdens de uitzending weinig contact met je maakt als hij aan het spreken is. Hierdoor krijg je minder snel de kans om wat terug te zeggen. Dit deden ander politici die te gast waren in het programma wel, waardoor reageren makkelijker was, aldus Van der Gijp.

In de uitzending worden er verschillende oneliners van Geert Wilders tijdens het debat besproken. Hierbij worden er twee voorbeelden genoemd waar Wilders met een extreen snelle en gevatte reactie kwam op uitspraken. Wilferd Genee zei tegen hem: “U schiet een beetje vol steeds”. Hier reageerde Wilders op met: “Ik zie u nu voor de tweede keer in 2 dagen dus kan het niet verbergen”. Dit leverde veel gelach op in de studio. Wilders Reageerde vervolgens nog gevat op eisen van de heer Timmermans met: “U kunt eisen tot u een ons weegt, want dat zal even duren”.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Fotobewijs: Handbalster Lois Abbingh is mooiste vlaggendrager ooit tijdens Olympische Spelen (foto’s!)

Dames en heren maak kennis met de knapste vlaggendrager sinds tijden: handbalster Lois Abbingh. De blondine is het leukste 'uithangbord' die we tot nu toe hebben gezien gedurende de openingsceremonie!

Droomduo knalt nu al van je scherm: Tess Wester en Irene Schouten kruipen dicht tegen elkaar aan in romantisch Parijs (foto’s!)

Tess Wester en Irene Schouten zijn het nieuwe droomduo tijdens deze Olympische Spelen in Parijs. En dat laten ze even goed zien!

Inge de Bruijn heeft haar Olympische terug: Ex-zwemster showt geweldige transformatie (foto’s!)

De voormalige Olympische zwemkampioene Inge de Bruijn is fitter dan ooit tevoren. Ze heeft een 6-weekse training gevolgd en heeft haar goddelijke figuur volledig terug!