Wie wordt de nieuwe Jutta?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Er is nooit een saai moment in het Nederlandse schaatsen. Afgelopen week was namelijk het wk schaatsen voor junioren. En Femke Kok pakte daar namens Nederland flink de winst. Zowel op de 500 als de 1000 meter won ze goud. Op de 1500 meter pakte ze zilver.

De Friese schaatser pakte dus twee keer de winst en een keer het zilver. Daar won Nederlander Robin Groot het goud. Zij pakte de andere twee keer zilver. Deze dames kunnen dus echt wel wat. Ze gaan daarom hard Jutta Leerdam na. Maar wie van deze twee dames is de nieuwe Jutta?

Gevaarlijke Femke

In Femke zou nog wel eens een waardige opvolger van Jutta zitten. Eerder dit seizoen had Femke zich al gekwalificeerd voor de WK afstanden in Salt Lake City. Daar werd ze helaas negende. Niet genoeg om Jutta van haar troon te stoten, maar genoeg om kenbaar te maken dat ze er aan komt. Jutta moet die hitte wel voelen, ze hebben namelijk samen daar geschaatst voor de teamsprint. Die hebben ze gewonnen. Dus Jutta heeft de komende tijd in de vorm van Femke flink wat concurrentie erbij voor beste schaatser van Nederland.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Femke (@femke.kok) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Femke (@femke.kok) op

Robin heeft Grootse plannen

Misschien denken we te snel, want achter Femke komt nog een schaatser. Robin Groot is namelijk flink in opkomst. Bij de junioren scoort ze al jaren heel goed en ook daarbuiten begint ze naam voor zichzelf te maken. Voorlopig haalt ze vooral veel zilver en op de lange afstanden wat winst. Ze schaatst nu nog een beetje in de schaduw van anderen zoals Femke Kok, maar met de winst op de 1500 meter begint ze daar toch onderuit te kruipen. Misschien dat zij over een aantal jaar gewoon Jutta zelf van haar troon stoot.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ℜ ღ (@robingroot_) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door ℜ ღ (@robingroot_) op

The winner is…

Zowel Femke als Robin komt al redelijk in de buurt van Jutta. Al zal het nog wel even duren voordat een van beide dames haar plaats over neemt, maar dat geeft iets om naar uit te kijken. Dat geeft beide dames de tijd om hun Instagram iets uit te breiden zoals Jutta dat heeft. Want met schaatsen halen ze misschien Jutta langzaam in, maar op het gebied van foto’s posten? Dan wint Jutta echt het goud.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Jutta Monica Leerdam (@juttaleerdam) op

Laatste nieuws

Video: Lies Zhara showt haar favoriete korte broekjes voor de spiegel

Influencer Lies Zhara duikt even haar kledingkast in voor een zeer aantrekkelijke video. En haar volgers smullen ervan. 

Foto: Sterre Koning laat volgers diep naar binnen gluren vanuit toilet

Sterre Koning laat haar volgers extreem genieten van haar nieuwe foto. En dat doet ze natuurlijk op een spannende locatie: op het toilet.

Foto: Doutzen Kroes buigt voorover en laat haar heerlijke aardbeitjes zien

Doutzen Kroes buigt voorover op heerlijke foto en laat daarmee haar prachtige aardbeitjes zien op deze spannende plaatjes.