Wie speelt Eva Jinek in laatste aflevering TV Kantine?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het is alweer tijd voor de laatste TV Kantine van het seizoen. Nog één keer genieten van klassiekers als Gaby Blaaser, maar ook vol bewondering kijken naar nieuwe typetjes. Iedereen vraagt zich af: wie speelt Eva Jinek?

We hebben het wel eens over de missers van de TV Kantine, maar er gaat natuurlijk ook een heleboel goed bij de satirische typetjes-show van RTL. Carlo Boszard, Irene Moors, Elise Schaap en collega’s werken zich elke week uit de naad om een zo goed mogelijk lijkende cast van bekende Nederlanders neer te zetten.

Lees ook: ZIEN: Elise Schaap doet Emma Heesters

In de laatste aflevering van het seizoen komen de beste persiflages nog een keer voorbij. Zo mag Elise Schaap als Gaby Blaaser natuurlijk niet ontbreken. Ook maken we kennis met een ‘nieuw’ typetje: Eva Jinek. De grote vraag is: welke actrice doet hier Eva Jinek na?

Eerste keer Jinek in laatste aflevering TV Kantine

Eva Jinek is niet echt een nieuw gezicht bij de TV Kantine, maar het is wel voor het eerst dit seizoen dat ze, buiten de Casting Kantine om, in het programma nagedaan wordt. Ze kwam een aantal jaar geleden al eens langs in de TV Kantine, maar het typetje is sindsdien flink veranderd en ook een stuk beter geworden. Bovendien wordt ze dit jaar voor het eerst nagedaan door een nieuwe actrice.

Annick Boer is Eva Jinek in TV Kantine

Niet alleen haar uiterlijk, maar vooral haar stem en accentje klopt precies! Welke actrice mogen we feliciteren met deze geslaagde persiflage? Dat is Annick Boer! De actrice werkte vorig seizoen voor het eerst mee aan de TV Kantine en mocht toen onder andere Anouk en Bridget Maasland ‘doen’. Het is in deze laatste aflevering haar taak om een speciale editie van Jinek te presenteren met een hoop andere excentrieke typetjes naast zich aan tafel.

TV Kantine Jinek
Zoals je op bovenstaande foto kan zien schuiven naast Jinek ook Beau van Erven Dorens, Sven Kockelmann, Lilianne Ploumen (Irene Moors), Marije Knevel (Ilse Warringa) en Gaby Blaaser (Elise Schaap) aan!

Elise Schaap doet weer Gaby Blaaser

Zoals je ziet is ook Elise Schaap weer terug als Gaby Blaaser. De actrice kroop het afgelopen seizoen al een aantal keer in de huid van de Bachelorette-blondine en is op veler verzoek gewoon nóg een keer van de partij. Hoewel Elises Gaby qua inhoud vaak niet zo heel veel weet toe te voegen (niet Elises schuld natuurlijk), kan de kijker van dit typetje natuurlijk geen genoeg krijgen!

TV Kantine elise schaap gaby blaaser TV Kantine elise schaap gaby blaaser

Irene Moors als Margriet van der Linden

Op tv zien we alleen de magie van vóór de schermen, terwijl er bij de TV Kantine juist ook een hoop tovenarij áchter de schermen plaatsvindt! Irene Moors kruipt als klap op de vuurpijl in de huid van talkshowpresentatrice Magriet van der Linden. Je moet bij onderstaande foto écht twee keer knipperen om erachter te komen of we naar Irene of the real deal zitten te kijken. Een enorm compliment voor de stylisten en make-up-artiesten is dus zeker op z’n plaats. Mede dankzij hen hebben we dit seizoen weer regelmatig in een scheur gelegen. Het mooiste van alles is dat de typetjes elk jaar beter lijken te worden. Bravo! Op naar het volgende seizoen van de TV Kantine!

TV Kantine Irene Moors Margriet van der Lindern

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Enzo Knol geeft half miljoen uit aan ‘smerige’ nieuwe auto (video)

YouTuber Enzo Knol heeft zichzelf getrakteerd op een indrukwekkende...

Olcay Gulsen laat monden wijd openvallen met gescheurde jurk op onhandige plek (foto’s)

Op het Cannes Filmfestival heeft Olcay Gulsen alle ogen op zich gericht met haar gedurfde outfit. Dit moet je echt even zien!

Emma Heesters schokt fans met foto van transformatie: ‘Heb jij helemaal niet nodig’

Emma Heesters is een nieuwe weg ingeslagen. De zangeres wil namelijk nog veel fitter worden. Haar fans vinden het niet nodig en maken zich zorgen.