Wie ontwerpt de leukste pakjes: Nikkie, Miljuschka of Marieke?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Nikkie Plessen, Miljuschka Witzenhausen en Marieke Elsinga kunnen tegenwoordig allemaal modeontwerpster worden genoemd. Maar, welke van deze drie dames zien jullie zelf het liefst in een van haar pakjes? [poll id=”67″]

Nikkie Plessen

Als we het over modeontwerpsters hebben, moeten we Nikkie Plessen toch wel als eerste noemen van deze drie dames. Nikkie heeft met haar gelijknamige merk NIKKIE dan ook een heus goudmijntje in handen. Daarnaast heeft ze ook nog een kindermerk Nik and Nik. Maar, betekent dat ook dat ze hiermee jullie favoriete modeontwerpster is?

Miljuschka Witzenhausen

Marieke Elsinga. Marieke heeft weliswaar dan geen eigen kledingmerk, maar de presentatrice boekt wel een flinke dosis succes met haar samenwerking met label OSCAR JANE.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sorry mannen: schaatsster Pien Hersman (20) heeft stiekem toch een vriendje

Pien Hersman heeft lang een groot geheim gehouden voor iedereen. Ze blijkt namelijk toch een vriendje te hebben. Hij is net als Pien ook topsporter!

Lies Zhara zet haar piepkleine zwemtopje zwaar onder druk met gigantische troeven (foto’s!)

Lies Zhara ligt lekker in de zon met haar zwemtopje aan, maar laat haar twee bekende 'vriendinnen' bijna eruit floepen!

NOS Studio Sport heeft nieuw kijkcijferkanon: maak kennis met knappe blondine Eline de Zeeuw (31)

NOS Studio Sport kijkcijfers schieten omhoog! Niet omdat er ineens meer naar sport gekeken wordt, maar omdat er een nieuwe presentatrice aangesteld is! Hoog tijd om even kennis te maken met deze dame: Eline de Zeeuw.