Wie is de mooiste EK-spelersvrouw?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ondanks het gelijkspel tegen Noord-Ierland (0-0) heeft het Nederlands Elftal het toch maar weer geflikt. We gaan naar de EK 2020.

Het is de tiende keer in de geschiedenis dat Oranje zal gaan deelnemen. De voorlopige selectie voetballers zal nog even op zich laten wachten. Dat neemt niet weg dat we alvast vooruit kunnen blikken naar de voorlopige selectie WAGs (Wife and Girlfriends) die actief kunnen zijn op het continentale eindtoernooi. Wie vind jij de mooiste?

Achter-het-doelvrouw

Een van de bruikbare opties als achter-het-doelvrouw is Rosanne Grasman. Deze beeldschone brunette heeft Jeroen Zoet kunnen scoren. Het was van de week nog even spannend omtrent Jeroen, die plotseling derde doelman bij PSV werd gemaakt en de wedstrijd vanuit de spelersbus bekeek. Wij hopen in ieder geval dat hij Rosanne mee had, dan heeft hij in ieder geval nog een work-out gehad in de bus.

De verdediging verleidsters

Kaylee Ramman, de vriendin van Nathan Aké is een goede kandidaat om verdediging van de tegenstander te verleiden tot fouten. De beeldschone vegan blogger kan ook nog eens goed koken en deelt dat graag op Instagram, net als een reeks prachtige bikinifoto’s

Ook Candy Rae Fleur, vriendin van Daley Blind, zal ongetwijfeld een versterking zijn. Onze danseres/model heeft een geweldig lichaam en laat dat graag zien aan haar volgers.

View this post on Instagram

When are you coming back? ☀️

A post shared by Candy-rae Fleur (@candy.rae.fleur) on

We sluiten onze selectie verdediging verleiders af met AnneKee Molenaar. De vriendin van Matthijs De Ligt is een model van formaat. Het is daarom te hopen dat ze bij het EK in badpak naast de zijlijn zal staan.

Midden-in-een-romcom-veld

Ook bij deze WAGs lijkt hun liefdesleven zo mooi als een romantische comedie. Kijk eens naar Nikki van Esch, vriendin van Wout Weghorst. De twee liefjes leerde elkaar kennen op de middelbare school. Het was niet meteen een schot in de roos, want het duurde even voor ze een relatie kregen. Maar goed, Wout begon ook pas laat aan het profvoetbal. En in beide gevallen, beter laat dan nooit, want Nikki is een prachtvrouw.

Er zijn meer uitgegroeide kalverliefde WAGs in deze selectie. Mogen wij jullie namelijk voorstellen aan de vriendin van Kevin Strootman? Haar naam is Thara Pols en de twee leerden elkaar tien jaar geleden als tieners kennen in het Rotterdamse uitgaansleven. Estelle Bergkamp, vriendin van Donny van de Beek sluit ons extreem prachtig middenveld.

View this post on Instagram

Me and my coco #beentjesbijelkaar

A post shared by @ tharapls on

De Dreigers

Links voor zetten we Lizanne van Zutven, vriendin van Luuk de Jong. Met deze jonge dame in de aanval vermoeden we dat de verdediging zich meteen terugtrekt. De rechterflank wordt bezet door de vriendin van Calvin Stengs, de beeldschone Beau de Boer.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Luuk de Jong (@luukdejong9) on

Frenkie de WAG

Elk team heeft een sterspeler nodig, dus ook onze selectie heeft natuurlijk een Frenkie de WAG. Dat is, last but not least: de vriendin van Frenkie De Jong, de goedlachse Mikky Kiemeney. Wij hopen dat de doelman van de tegenpartij wegsmelt bij haar lach zodat we makkelijk kunnen scoren.

Stem nu: wie is jouw favoriete voetbalvrouw?

[forminator_poll id=”52587″]

Laatste nieuws

AnneKee Molenaar deelt zeer zeldzame foto van zichzelf als 18-jarige

Sinds het moment Matthijs de Light populairder werd, kwamen we ook steeds meer te weten over zijn vriendin. AnneKee Molenaar werkte echter al aan de weg als model voordat ze bij het voetbalpubliek écht bekend werd. Van die tijd voordat wij haar allemaal kende deelt ze nu een bijzondere en zeker zeldzame foto. 

Wow: Sylvana IJsselmuiden brengt hoofd van volgers op hol met heerlijke foto

Sylvana IJsselmuiden heeft een heerlijk mysterieuze foto geplaatst en laat haar volgers helemaal op hol slaan met wilde gedachtes. 

Foto: Maxime Meiland is lekker bezig op toilet

Maxime Meiland is flink bezig in haar nieuwe huisje. En daar houdt ze haar volgers natuurlijk graag van op de hoogte.

Gerelateerde berichten