Wie is de mooiste EK-spelersvrouw?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Ondanks het gelijkspel tegen Noord-Ierland (0-0) heeft het Nederlands Elftal het toch maar weer geflikt. We gaan naar de EK 2020.

Het is de tiende keer in de geschiedenis dat Oranje zal gaan deelnemen. De voorlopige selectie voetballers zal nog even op zich laten wachten. Dat neemt niet weg dat we alvast vooruit kunnen blikken naar de voorlopige selectie WAGs (Wife and Girlfriends) die actief kunnen zijn op het continentale eindtoernooi. Wie vind jij de mooiste?

Achter-het-doelvrouw

Een van de bruikbare opties als achter-het-doelvrouw is Rosanne Grasman. Deze beeldschone brunette heeft Jeroen Zoet kunnen scoren. Het was van de week nog even spannend omtrent Jeroen, die plotseling derde doelman bij PSV werd gemaakt en de wedstrijd vanuit de spelersbus bekeek. Wij hopen in ieder geval dat hij Rosanne mee had, dan heeft hij in ieder geval nog een work-out gehad in de bus.

De verdediging verleidsters

Kaylee Ramman, de vriendin van Nathan Aké is een goede kandidaat om verdediging van de tegenstander te verleiden tot fouten. De beeldschone vegan blogger kan ook nog eens goed koken en deelt dat graag op Instagram, net als een reeks prachtige bikinifoto’s

Ook Candy Rae Fleur, vriendin van Daley Blind, zal ongetwijfeld een versterking zijn. Onze danseres/model heeft een geweldig lichaam en laat dat graag zien aan haar volgers.

View this post on Instagram

When are you coming back? ☀️

A post shared by Candy-rae Fleur (@candy.rae.fleur) on

We sluiten onze selectie verdediging verleiders af met AnneKee Molenaar. De vriendin van Matthijs De Ligt is een model van formaat. Het is daarom te hopen dat ze bij het EK in badpak naast de zijlijn zal staan.

Midden-in-een-romcom-veld

Ook bij deze WAGs lijkt hun liefdesleven zo mooi als een romantische comedie. Kijk eens naar Nikki van Esch, vriendin van Wout Weghorst. De twee liefjes leerde elkaar kennen op de middelbare school. Het was niet meteen een schot in de roos, want het duurde even voor ze een relatie kregen. Maar goed, Wout begon ook pas laat aan het profvoetbal. En in beide gevallen, beter laat dan nooit, want Nikki is een prachtvrouw.

Er zijn meer uitgegroeide kalverliefde WAGs in deze selectie. Mogen wij jullie namelijk voorstellen aan de vriendin van Kevin Strootman? Haar naam is Thara Pols en de twee leerden elkaar tien jaar geleden als tieners kennen in het Rotterdamse uitgaansleven. Estelle Bergkamp, vriendin van Donny van de Beek sluit ons extreem prachtig middenveld.

View this post on Instagram

Me and my coco #beentjesbijelkaar

A post shared by @ tharapls on

De Dreigers

Links voor zetten we Lizanne van Zutven, vriendin van Luuk de Jong. Met deze jonge dame in de aanval vermoeden we dat de verdediging zich meteen terugtrekt. De rechterflank wordt bezet door de vriendin van Calvin Stengs, de beeldschone Beau de Boer.

View this post on Instagram

❤️

A post shared by Luuk de Jong (@luukdejong9) on

Frenkie de WAG

Elk team heeft een sterspeler nodig, dus ook onze selectie heeft natuurlijk een Frenkie de WAG. Dat is, last but not least: de vriendin van Frenkie De Jong, de goedlachse Mikky Kiemeney. Wij hopen dat de doelman van de tegenpartij wegsmelt bij haar lach zodat we makkelijk kunnen scoren.

Stem nu: wie is jouw favoriete voetbalvrouw?

[forminator_poll id=”52587″]

Laatste nieuws

Stralende Kim-Lian van der Meij deelt foto vanaf strand

Kim-Lian van der Meij is aan het genieten van de een welverdiende zonvakantie met haar gezin. Dit betekent heel veel zonnen, eten en zwemmen voor Kim-Lian.

Dit zijn de allermooiste foto’s van Waku Waku-presentatrice Sosha Duysker

Het was ooit een heel populair televisieprogramma, en nu is het terug: Waku Waku. De dierenquiz zal in een nieuwe jasje worden gepresenteerd door Sosha Duysker. Om de presentatrice wat beter te leren kennen zijn hier de allermooiste foto's van Sosha!

Foto: Stuiterende Dee van der Zeeuw maakt uitdagende bewegingen

Dee van der Zeeuw probeert graag nieuw speelgoed uit. Dankzij haar laatste aankoop stuitert ze met een rood hoofd door de woonkamer!

Gerelateerde berichten