Wie is Elettra Lamborghini?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Afrojack ging tijdens de kerstdagen op zijn knieën voor Elettra Lamborghini. Sinds dat de Nederlandse dj samen is met de Italiaanse erfgename gaat ‘ie volle gas vooruit. Maar wie is deze vrouw nou eigenlijk?

Liefhebbers van het MTV-programma Geordie Shore en Super Shore (Italiaanse versie van Geordie Shore) hebben deze introductie niet nodig. Je kunt Elettra Lamborghini namelijk kennen uit het vijftiende seizoen van de Engelse realityserie. In dat seizoen maakte het grote publiek kennis met de erfgename van één van de duurste automerken ter wereld. Het leverde haar de bijnaam ‘de Italiaanse Paris Hilton’ op.

(Lees verder onder de foto)

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Elettra Lamborghini (@elettramiuralamborghini) op

Van erfgename naar eraf gaan

Als kleindochter van de oprichter van één van de duurste automerken ter wereld (Lamborghini) hoef je jezelf geen zorgen te maken over doekoe. Niet alleen op die schaal is de vergelijking met het meestbesproken Hilton-telg, waarmee Afrojack ook een tijdje het bed deelde, een juiste.

Daar blijft het alleen niet bij: de Italiaanse variant heeft namelijk nog een andere bijnaam. The Italian Killer. Inderdaad: omdat ze iedereen ‘koud maakt’ op het moment dat ze haar zin niet krijgt. Niet dat ze tot m*****n in staat is – ze is een Lamborghini, geen Corleone, maar dat neemt niet weg dat ze naar eigen zeggen niet vies is van een vechtpartijtje.

Maar nu lijkt het erop dat deze stoeipoes volledig getemd is. Afrojack heeft natuurlijk de nodige ervaring met reality-sterren. Zoals gezegd had hij het een tijdje gezellig met Paris Hilton, maar ook ‘echte’ realitysterren zijn hem niet vreemd. Zo kreeg hij samen met realityster Amanda Balk een dochtertje, Vegas. Amanda zou je kunnen kennen van programma’s zoals De Gouden Kooi.

(Lees verder onder de foto)

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Amanda Balk (@amandabalk_) op

Muziekcarrière

Afojack hoeft trouwens niet bang te zijn dat hij zijn liefje binnenkort in een nieuwe Geordie Shore-replica ziet. Elettra richt zich tegenwoordig net als haar verloofde op het maken van muziek.

Elettra is sinds de EMA Awards in Bilbao (november 2018) officieel samen met de Nederlandse dj en is vooral in haar thuisland een populaire zangeres. Buiten de Italiaanse landsgrenzen staat ze dus vooral bekend om haar familienaam en excentrieke verschijning op de rode lopers van showbizzland. Ook op Instagram laat de Italiaanse weinig aan de verbeelding over.

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Elettra Lamborghini (@elettramiuralamborghini) op

Dit bericht bekijken op Instagram

Een bericht gedeeld door Elettra Lamborghini (@elettramiuralamborghini) op

Laatste nieuws

Foto: Sylvie Meis duwt haar troeven flink omhoog op strandbedje

Oh là là, kijk daar eens! Sylvie Meis, de koningin van stijl en glamour, ligt als een ware godin op een zonnig strandbedje in Mallorca. 

Foto: Zangeres Lisa Michels buigt diep voorover in laag uitgesneden shirtje

Sinds haar razend populaire deelname aan "It Takes Two" is Lisa Michels niet meer uit onze gedachten verdwenen. En dit heerlijke kiekje bewijst dat je dat ook helemaal niet wil. 

Foto: Nicolette Kluijver leidt soldaten enorm af met kort jurkje

Als presentatrice weet Nicolette Kluijvers dondersgoed hoe ze je aandacht moet sturen. Dit piepkleine jurkje is dan ook bijna strategisch afleidend, zeker voor een groepje hongerige soldaten...