Wie is deze blonde boerin op eerste foto nieuwe Boer Zoekt Vrouw-seizoen?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De eerste foto van de deelnemers van Boer Zoekt Vrouw is openbaar. Hoewel de foto nog niet heel veel prijs geeft is iedereen vooral erg benieuwd naar de dame op de achterste rij!

Deelnemers Boer Zoekt Vrouw 2021

Zondag 29 augustus is het weer zover! Op die dag start het nieuwe seizoen van Boer Zoekt Vrouw. Op de Instagram van Boer Zoekt Vrouw kwam de eerste foto van de nieuwe deelnemers naar buiten. Op de foto’s zie je alle deelnemers in hun tuinbroek, maar helaas zijn de deelnemers nog niet echt herkenbaar in beeld. Alleen Yvon Jaspers kijkt lachend in haar gele jurkje naar de camera. Ons enige houvast voor nu: haren! Dit maakt ons nóg benieuwder naar de boer met de blonde lokken op de foto. Hebben we te maken met een nieuwe Boerin Annemiek? Of nog beter: een nieuwe Milou? Breekt deze boerin het brievenrecord van Annemiek uit het vorige seizoen?

Lees ook: Yes: Boerin Annemiek in nieuw seizoen Expeditie Robinson!

Nieuw seizoen Boer Zoekt Vrouw

De tien boeren zijn geselecteerd uit in totaal 466 aanmeldingen voor het twaalfde seizoen van Boer Zoekt Vrouw. Yvon Jaspers zegt op Instagram dat alle deelnemers erg zenuwachtig zijn, maar dat ze ook niet kunnen wachten om de liefde te vinden! Yvon Jaspers vond het ontmoeten van de nieuwe boeren zelf ook super spannend, vertelde ze in een interview. De boeren stellen zich tenslotte erg kwetsbaar op, en dat op de nationale televisie. Ook niemand minder dan boerin Annemiek Koekoek wenst de boeren geluk. Ze hoopt op meer liefde dan in het vorige seizoen, waarin ze zelf veel moeite had met het vinden van een man.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Emma Wortelboer kleedt zich uit in nieuwe videoclip Snollebollekes

In de nieuwe videoclip van Snollebollekes trekt Emma Wortelboer haar shirt uit. De spontane presentatrice lijkt de camera's even vergeten. Vervolgens begint ze met haar shirt te zwaaien. Verder zijn er beelden van haar dat ze op tafel staat te dansen.

Foto: Schaatsster Joy Beune maakt volgers wild met leren topje

De verleidelijke schaatsster Joy Beune weet iedereen te verleiden met een nieuwe foto van haar ongelooflijk strakke leren topje. 

Hélène Hendriks maakt vrouwen wild met nieuwe foto in strak shirtje

Hélène Hendriks, dé voetbalvrouw van Nederland steelt regelmatig mannenharten, maar deze keer gaat ze voor haar vrouwelijke aanbidders!