Wie gaan Anouk en Lil’ Kleine vervangen?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Wie gaan Anouk en Lil' Kleine vervangen?

Gisteren hoorde je van ons dat The Voice of Holland juryleden Anouk en Lil’ Kleine een niet zo lil’ ruzie hebben. Presentator van het programma, Martijn Krabbé, sprak zelfs over een heuse ‘aanvaring’ tussen de twee.

Zowel Lil’ Kleine als Anouk staan niet echt bekend om hun florissante karakter. bestaat er een reële kans dat deze fittie escaleert, met een mogelijk vertrek van de twee ten gevolg.

Nu is het bekende wellis-nietis-spelletje aan de gang. Het valt allemaal wel mee, volgens ‘Lil Kleine. Presentator Martijn Krabbé is een andere mening toegedaan en omdat Martijn altijd de waarheid spreekt, zochten we alvast twee vervangers voor de kemphanen van het populaire RTL4-programma.

Houdt Jan Hoop?

Één van de – volgens ons – mogelijke kandidaten is ontbijtnieuws-presentator Jan de Hoop. Waar de altijd goed gestemde nieuwslezer normaal gesproken het nieuws slechts opleest, was Jan twee weken geleden zélf het nieuwsonderwerp. Jan kondigde namelijk aan een carrière te beginnen als heuse quizmaster. Hij zou zijn eigen spelshow, genaamd Jan Houdt Hoop, gaan presenteren. Zónder zijn inmiddels beroemde koffiemok, dat wel, maar mét zijn iconische geruite blousjes!

De kans dat Jan zijn nieuwe programma compleet aan je voorbij is gegaan, is echter vrij groot. Het programma is na welgeteld één hele aflevering van de buis gehaald. Opvallend genoeg niet vanwege buitengewoon lage kijkcijfers, maar vanwege Jan zelf.

Ja, je hoort het goed. De altijd kritische Jan vond de show achteraf gezien namelijk niet goed genoeg bij hem passen. Deze kritische houding maakt Jan dan ook dé aangewezen persoon om de rol van ‘coach’ te vervullen. Bovendien gaat Jan een ongeplande verlofperiode tegemoet. ‘Sorry, geen tijd’ kan dan ook worden uitgesloten als mogelijk excuus!

Houdt Jan Hoop?

Go Gallyon!

Aangezien we de man/vrouw-verhouding natuurlijk wel op 50% – 50% willen houden, is kandidaat nummer twee een vrouw-persoon. Een vrouw-persoon met óók een zeer lege agenda welteverstaan. Bovendien is deze dame – zo blijkt uit haar uitgebreide mokkel-pagina – zeer geliefd onder de mokkelaars.

De identiteit van deze mysterieuze dame? De blondine in kwestie luistert naar de naam Gallyon van Vessem. Je kent haar vast wel van haar jarenlange baantje als nieuwslezeres bij Hart van Nederland. Een baantje, waar eind vorige maand een bruut einde aan kwam. Gallyon werd namelijk, na decennia trouwe dienst, ontslagen bij Hart van Nederland.

Maar niet getreurd Gal, er is licht aan de horizon! Met je uiterlijk – dat wellicht iets wegheeft van dat van Angela Groothuizen – kom je vast en zeker in die laatste rode stoel te zitten!

Gallyon van Vessem

Laatste nieuws

Hoe is het nu met actrice Georgina Verbaan?

Iedereen was vroeger helemaal verliefd op Georgina Verbaan. De knappe brunette stal ieders hart. Maar wat doet Georgina nu allemaal?

Foto: Het rokje van Jada Borsato glijdt zo van haar heupen af

Jada Borsato heeft een prachtige nieuwe foto gedeeld met haar volgers en die smullen daar natuurlijk enorm van.

Foto: Oranjezomer-presentatrice Hélène Hendriks bedankt kijker met haar tong

De aantrekkelijke presentatrice Hélène Hendriks bedankt het publiek van Vandaag Inside met een heerlijke tong-foto.