WIDM-kijkers weten het al: Kim-Lian van der Meij is de Mol

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kim-Lian van der Meij is een van de kandidaten van Wie is de MolMaar de kijkers zijn er al over uit. Kim-Lian is de Mol. 

Presentatrice Kim Lian van der Meij is nu al de meest prachtige kandidate van het nieuwe seizoen van Wie is de Mol? Maar is ze ook de Mol dit seizoen? kijkers van het programma denken van wel. Die kijken nu al door de façade van Kim-Lian heen en doorzien haar als de Mol dit  seizoen. Zodra Wie is de Mol? dus eindelijk begint, kan je maar beter dit rode gevaar goed in de gaten houden.

Lees ook: Kim-Lian van der Meij deelt eerste mysterieuze foto van nieuw seizoen Wie Is De Mol

Kim-Lian plaatst zodra ze terug is van WIDM gelijk een foto

Direct nadat Kim-Lian thuis kwam van de opnames van Wie is de Mol? 2022 plaatste ze een leuke foto op haar Instagram om iedereen te laten weten dat het avontuur er voor haar weer op zit. De foto is alleen wel erg laat geplaatst. Meestal vinden de opnames van het programma in het najaar plaats, zodat ze klaar zijn als de kou echt begint. Kim-Lian lijkt het dus lang volgehouden te hebben. Aan haar toon te horen is ze ook wel echt even van huis geweest. Is Kim-Lian dus de Mol dit seizoen? Die blijft namelijk tot het bittere eind in het programma. Kim-Lian laat in ieder geval het WIDM-leven achter zich en dompelt zichzelf weer om in het gezinsleven. Om om de haverklap pakt ze haar kids vast om te knuffelen. Zélfs de wasmachine aanzetten is weer een feestje. Dan weet je eigenlijk al dat de presentatrice erg lang weg is geweest.
Behalve haar veelzeggende foto is er ook een veelzeggende video

Behalve de foto die Kim-Lian plaatste, waaruit je kan afleiden dat de knappe presentatrice al even van huis is geweest, is er natuurlijk ook nog de video van Kim-Lian. Dit seizoen mogen de kandidaten proberen om nog voor de show van start gaat een pleidooi te houden, waarom zij niet de Mol zijn. Dit zorgt al voor veel verdenkingen en spanningen. Ook heeft het consequenties. Zo dacht eerst nul procent van de kijkers dat Kim-Lian de Mol kon zijn, maar na het zien van haar video is dat al zeventien procent geworden. En dat getal zal alleen maar hoger worden. Kim-Lian maakt zichzelf steeds verdachter bij het grote publiek.

waarom Kim-Lian ook een goede kandidaat zou zijn

Mocht Kim-Lian nou niet de Mol zijn, dan heeft ze alles in zich om een goede kandidaat te zijn. Ze danst, zingt en presenteert en heeft daarom een berg aan charisma in huis. Dat is goed voor het sluiten van bondjes en het ondervragen van andere kandidaten. Ook is ze vanwege het dansen wat leniger dan de meeste kandidaten, waardoor de fysieke opdrachten ook mee zullen vallen. Of Kim-Lian de Mol of slechts een kandidaat is, merk je vanzelf. De eerste aflevering van Wie is de Mol? 2022  start namelijk 1 januari.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Rico Verhoeven vluchtte op ochtend na huwelijksaanzoek snel weg uit bed bij Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven heeft een hele grote slag geslagen op de Malediven; hij vroeg zijn vriendin ten huwelijk. De ochtend erna sloeg Rico echter alweer vroeg op de vlucht uit bed bij zijn verloofde Naomy...

Hélène Hendriks scoort historisch laag met De Oranjezomer: deze twee enorme problemen zitten haar dwars

'Tina Nijkamp slaat alarm: Catastrofale kijkcijfers voor De Oranjezomer met Hélène Hendriks!'

Hélène Hendriks gebruikt haar mond voor leuk kunstje met de dikke sigaar van Jack van Gelder (foto!)

Hélène Hendriks maakt wat mee achter de schermen bij De Oranjezomer! Zo legt ze de enorme sigaar van Jack van Gelder met gemak op haar lippen...