Welke televisie-schoonheid moet Eva Jinek opvolgen?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sinds dat Eva Jinek haar overstap naar commerciële zender RTL maakte, staat de KRO-NCRV voor een haast onmogelijke keuze. Welke dame (of man) is de beste kandidaat om talkshow-koningin Eva Jinek op te volgen?

Bovenaan het lijstje: Fidan Ekiz

Ze leek lang dé gedoodverfde kandidaat om Eva Jinek op te volgen: Fidan Ekiz. Onlangs kwam echter toch het nieuws naar buiten, dat de opvolger van Eva nog steeds niet bekend is. Wordt Fidan het dan tóch niet? Alles leek in kannen en kruiken toen Fidan te gast was in de radio-uitzending van Wilfred Genee. Daar vertelde ze tenslotte dat ze door de KRO-NCRV gevraagd was om Eva op te volgen. Dat bleek dus een te optimistische uitspraak. Zou Fidan dan toch concurrentie uit onverwachte hoek gekregen hebben?

Publiekslieveling: Dionne Stax

Zou het dan zo kunnen zijn dat Dionne Stax roet in het eten van Fidan gegooid heeft? Volgens sommigen is de blonde ex-nieuwslezeres namelijk dé reden dat de omroep niet voor Fidan ging. En ja, neem het ze eens kwalijk… Dionne Stax was natuurlijk lange tijd de lievelingsnieuwslezeres van velen. Daarnaast komen de ‘looks’ van de blondine het dichtst in de buurt van die van Eva. En, eerlijk is eerlijk: het oog wil natuurlijk ook wat.

De ervaren Nadia Moussaid

Een andere dame, die in de race lijkt om de opvolg-titel te winnen, is Nadia Moussaid. Een ding is zeker: Nadia heeft de nodige ervaring als talkshowhost. Zo presenteerde de brunette het programma De Nieuwe Maan op NPO2. Bovendien was Nadia degene die het stokje van Eva Jinek overnam tijdens haar zwangerschapsverlof. En ja, dat deed ze verdomd goed! De kijkers waren laaiend enthousiast over de presentatie-skills van deze dame. Het lijkt dan ook niet meer dan terecht dat ook Nadia op dit lijstje te vinden is.

Een blonde ‘underdog’

De laatste schoonheid, die wellicht in de race is om het stokje over te nemen van Eva, is blondine Dries Roelvink. Ja, je leest het goed. Niemand minder dan de gele zwembroek-man himself, is er volledig van overtuigd dat hij dé aangewezen persoon is om deze zware taak op zich te nemen. Als het aan Dries zelf ligt, hoeft de KRO-NCRV dan ook niet verder te zoeken.

Alhoewel we niet direct aan Dries denken, als we het over mogelijke opvolgers van Eva hebben, verbaast het ons eigenlijk vrij weinig dat Dries zijn eigen naam op het lijstje heeft gezet. De lijfspreuk ‘Alles voor de aandacht’ lijkt dan ook op een tegeltje in Dries’ woonkamer te staan.

Hoe zijn opvolging van Eva Jinek eruit gaat zien, weet Dries echter nog niet. Wij hebben echter wel een donkerbruin (of nou ja, strakke-zwembroek-geel) vermoeden dat we tijdens ‘Roelvink’ vooral geconfronteerd zullen gaan worden met gele zwembroeken, plat Amsterdams taalgebruik en zijn twee ‘spraakmakende’ zonen, Dave en Donny.

Wie moet Eva Jinek opvolgen?

Wie moet Eva Jinek opvolgen als het aan jou ligt? Breng je stem uit en wie weet wordt zij (of hij) het wel!

[forminator_poll id=”53724″]

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman ritst haar fietspakje helemaal open en toont resultaat met slaapkamerkiekje (foto!)

Pien Hersman heeft even een prachtige foto online gezet en daar genieten al haar volgers nu al intens van. 

Noa Vahle en Hélène Hendriks vertellen over inhoud bh: ‘Er zitten kipfiletjes in’

Hélène Hendriks had Olympisch atleet Gregory Sedoc te gast tijdens haar uitzending van De Oranjezomer en dat werd flink bijzonder. 

Robin Groot en Joy Beune gunnen volgers zicht op prachtige heuvels tijdens heet rustdagje (foto’s!)

Robin Groot en Joy Beune hebben het weer ontzettend gezellig met elkaar op deze nieuwe foto. Kijk even mee!