Welke haarkleur staat Maxime Meiland beter?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sinds het moment dat Maxime Meiland haar blonde lokken rood verfde dwaalt deze vraag rond in de gedachten van een aantal Maxime Meiland-fans.

Zeg maar dag tegen de blonde Maxime

Nog niet zo lang geleden kondigde de toenmalige blondine Maxime Meiland aan dat ze er over na zat te denken om haar haren rood te verven. Ze wilde namelijk eens wat anders dan haar kenmerkende blonde haar. Als een echte influencer betaamt, gooide Maxime er een poll tegenaan in haar Instagram Stories. Daarin vroeg ze haar volgers wat ze ervan zouden vinden als ze haar blonde haren zou inruilen voor een vurig rood kapsel.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Maxime Meiland verfde haar haren rood

Wat bleek? Veel volgers van Maxime Meiland zagen een rode coupe wel zitten. Het scheelt natuurlijk dat zo’n schoonheid als Maxime heel wat kan hebben. Zo trouw als Maxime is aan haar instagramvolgers, werden Maximes haren die dag nog in de rode verf gezet. Met de onderstaande foto als eindresultaat.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Maxime Meiland (@maximemeiland)

Welke kleur staat Maxime Meiland beter?

Dat brengt ons tot de volgende vraag, welke haarkleur vind jij beter staan bij Maxime Meiland? Hoor jij bij het deel van de Maxime Meiland-volgers die nog steeds niet gewend is aan haar nieuwe coupe, of vind je Maxime toch een stuk aantrekkelijker geworden sinds haar nieuwe kapsel?

Ben je een fan van blondines, of gaat jouw hart sneller kloppen van dames met rode lokken? Laat het ons weten! [poll id=”82″]

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Heleen van Royen deelt foto van beestachtige bedpartner

Heleen van Royen heeft een beestachtig goede nacht beleefd. Maar die heeft ze natuurlijk niet in haar eentje doorgebracht. 

Foto: Romy Monteiro heeft kleverige verslaving

Romy Monteiro doet er alles aan om in shape te blijven. Toch is er één ding waar de zangeres echt niet af kan blijven. Het is een nogal plakkerige verslaving om te hebben..

Foto: Bridget Maasland draagt bizar lapje bij heerlijke outfit

Bridget Maasland deelt een schrokkende foto met haar volgers. Het lijkt op het eerste oog alsof Bridget een prachtige outfit draagt maar is er toch wel iets héél merkwaardigs aan te zien..