Welke haarkleur staat Maxime Meiland beter?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Sinds het moment dat Maxime Meiland haar blonde lokken rood verfde dwaalt deze vraag rond in de gedachten van een aantal Maxime Meiland-fans.

Zeg maar dag tegen de blonde Maxime

Nog niet zo lang geleden kondigde de toenmalige blondine Maxime Meiland aan dat ze er over na zat te denken om haar haren rood te verven. Ze wilde namelijk eens wat anders dan haar kenmerkende blonde haar. Als een echte influencer betaamt, gooide Maxime er een poll tegenaan in haar Instagram Stories. Daarin vroeg ze haar volgers wat ze ervan zouden vinden als ze haar blonde haren zou inruilen voor een vurig rood kapsel.

Maxime Meiland verfde haar haren rood

Wat bleek? Veel volgers van Maxime Meiland zagen een rode coupe wel zitten. Het scheelt natuurlijk dat zo’n schoonheid als Maxime heel wat kan hebben. Zo trouw als Maxime is aan haar instagramvolgers, werden Maximes haren die dag nog in de rode verf gezet. Met de onderstaande foto als eindresultaat.

Welke kleur staat Maxime Meiland beter?

Dat brengt ons tot de volgende vraag, welke haarkleur vind jij beter staan bij Maxime Meiland? Hoor jij bij het deel van de Maxime Meiland-volgers die nog steeds niet gewend is aan haar nieuwe coupe, of vind je Maxime toch een stuk aantrekkelijker geworden sinds haar nieuwe kapsel?

Ben je een fan van blondines, of gaat jouw hart sneller kloppen van dames met rode lokken? Laat het ons weten! [poll id=”82″]

 

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...