Weerloze Hélène Hendriks is weer lustobject bij Vandaag Inside

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De mannen van Vandaag Inside dromen non-stop van Hélène Hendriks. De blonde presentatrice wordt te pas en te onpas in allerlei lustopwekkende situaties gezet. Zou ze het daar zelf mee eens zijn?

Hélène Hendriks is maar al te vaak onderweg naar Vandaag inside om het vooral niet over zichzelf te hebben. Maar de drie presentatoren van het programma kunnen het niet laten om haar ook te bespreken als ze afwezig is in de studio. Zoals we gewend zijn gaat het dan niet om Hélène’s talenten, of haar inzichten. Ze plaatsen haar meestal in een spannende context. Tijdens een recente uitzending van Vandaag Inside werd de blondine zelfs omgetoverd tot schoolmeisje, met bijpassend uniform. Maar er zijn meer voorbeelden waar de spannende Hélène als lustobject wordt neergezet. Hoelang kan ze dit nog ongestraft voorbij laten gaan?

Hélène Hendriks in uniform van schoolmeisje

Samen met Wilfred Genee, Johan Derksen en René van der Gijp gaat Hélène terug naar school, met bijpassend uniform. Er heerst, zoals wel vaker bij VI, enige verdeeldheid aan tafel over de uniformen. Johan vindt het onzin, Wilfred zegt erover: ‘ziet er wel netjes uit’. Dan komt de foto van de Vandaag Inside-mannen slecht gefotoshopt met een uniform aan. Wie staat daar in een kort schoolmeisjes-rokje tussen? Uiteraard, Hélène Hendriks. Waar bij de drie heren de schoolse look al goed past, is bij Hélène al helemaal duidelijk dat een schooluniform echt wat voor haar is. Helaas is ze al afgestudeerd. Maar duidelijk is dat zo’n pak haar goed zou hebben gestaan. Misschien moeten de programmamakers van Vandaag Inside maar is overwegen om ook schooluniformen in te voeren? Het fragment is terug te zien in de aflevering met Özcan Akyol van 12 april.

Hélène Hendriks krijgt er vaker van langs

Ook in de korte clip hieronder krijgt Hélène er flink van langs. René had het er in de clip namelijk over dat hij met Hélène langs het veld stond. Het publiek zag een potentiële relatie tussen het duo wel zitten. Ze zongen dan ook dat er maar iets ‘in’ de presentatrice moest. Dat vond René, een echte heer, natuurlijk zeer schokkend en uit zijn ontevreden aan tafel. Of dat helemaal eerlijk is of gewoon voor de tv? Dat weten we niet. Johan en Wilfred grappen verder “Jij hebt instemmend geknikt richting de tribune?”. Ze verdedigen hun Hélène dus niet echt helaas. Voelt ze zich nog wel helemaal welkom in de studio?

Hoelang kan Hélène baldadigheid tolereren?

Hélène lijkt steeds vaker langs te komen bij Vandaag Inside. Iets aan het programma lijkt haar er alsnog naar toe te trekken. Gaat het dan om de gezelligheid, de humor of de sfeer? Of misschien kan Hélène zich juist wel helemaal vinden in een mannelijke wereld en heeft ze gewoon een dikke huid?

Vrouw in een mannenwereld

Hélène is, na al haar ervaringen in de voetbalwereld, natuurlijk al heel wat gewend inmiddels. Ze lijkt zeker haar mannetje te kunnen staan. Waarschijnlijk is dat ook de reden dat ze zo vaak terug mag komen. Ze blijft lachen, ook om zichzelf. Een eerlijke kans om zichzelf te verdedigen verdiend ze natuurlijk wel. In ieder geval in het tv-programma. Hopelijk is ze snel weer terug en vuurt ze terug richting Johan En Wilfred. Een goed ideetje is misschien om die maar is te photoshoppen in een meisjesuniform?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Britt Dekker toont haar prachtige vormen na stevige ritjes in de slaapkamer (foto’s!)

Britt Dekker verwent haar volgers met heerlijke foto's. Dit doet ze vanuit haar slaapkamer, terwijl ze net een stevige rit achter de rug heeft!

Nicolette Kluijver trekt natuur in en laat zich helemaal lekprikken (video!)

De avontuurlijke Nicolette Kluijver zoekt graag wat spanning in de natuur op, alleen verloopt dit niet altijd zoals verwacht...

Schaatsster Pien Hersman laat zich helemaal insmeren met transparante vloeistof (video!)

Onze knappe schaatsster Pien Hersman wordt volledig ingesmeerd met een transparante vloeistof en laat ons allemaal meekijken!