WAT: Op deze app kom je Gaby Blaaser tegen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Mannen opgelet! Op deze app kan je zomaar eens Gaby Blaaser tegen het lijf lopen.

Dat Gaby Blaaser actief op zoek is naar nieuwe liefde is geen geheim. Zo deed de 34-jarige Gaby begin dit jaar ook al mee aan de eerste versie van de Nederlandse Bachelorette. Alhoewel de blondine hier het geluk in de liefde even gevonden leek te hebben, bleek toch al snel dat de romance tussen Gaby Blaaser en Joey van Herle maar van korte duur was.

Ook leuk: Gaby Blaaser viert samen met vriendin een feestje in de sportschool

Gaby Blaaser zit op de Fruits app

Gaby Blaaser besloot het daarom waarschijnlijk maar eens over een andere boeg te gooien. De blonde influencer kondigde namelijk zelf in haar Instagram stories aan dat ze te vinden is op de ‘vind je ware liefde’-app Fruits. In de onderstaande filmpjes legt Gaby Blaaser zelf uit wat Fruits zo bijzonder maakt en waarom ze er zelf op te vinden is!

Laatste nieuws

Foto: Nochtli trekt sportbroekje naar beneden

Nochtli Alvarez is misschien niet de meest bekende Youtuber en influencer van het land, maar bewijst met haar prachtige foto's en video's dat je haar zeker moet volgen. 

Video: Sylvana IJsselmuiden wordt geplet in treincoupé

Sylvana IJsselmuiden is iemand waar anderen meestal voor aan de kant gaan, maar nu wordt ze in de trein helemaal geplet.

Foto: Zangeres Elize schudt met achterkant na spannende ontmaskering

Zangeres Elize schudt wild met haar achterkant tijdens een live optreden. Terwijl ze aan het schudden is, wordt haar ware identiteit ook nog eens ontmaskerd op tv!

Gerelateerde berichten