WAT: Op deze app kom je Gaby Blaaser tegen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Mannen opgelet! Op deze app kan je zomaar eens Gaby Blaaser tegen het lijf lopen.

Dat Gaby Blaaser actief op zoek is naar nieuwe liefde is geen geheim. Zo deed de 34-jarige Gaby begin dit jaar ook al mee aan de eerste versie van de Nederlandse Bachelorette. Alhoewel de blondine hier het geluk in de liefde even gevonden leek te hebben, bleek toch al snel dat de romance tussen Gaby Blaaser en Joey van Herle maar van korte duur was.

Ook leuk: Gaby Blaaser viert samen met vriendin een feestje in de sportschool

Gaby Blaaser zit op de Fruits app

Gaby Blaaser besloot het daarom waarschijnlijk maar eens over een andere boeg te gooien. De blonde influencer kondigde namelijk zelf in haar Instagram stories aan dat ze te vinden is op de ‘vind je ware liefde’-app Fruits. In de onderstaande filmpjes legt Gaby Blaaser zelf uit wat Fruits zo bijzonder maakt en waarom ze er zelf op te vinden is!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kelly Piquet is vlak voor de GP van China in het verkeerde land met haar grote liefde (foto’s!)

Vlak voordat Verstappen in actie moet komen in China reist zijn grote liefde Kelly Piquet af naar het verkeerde land! Zullen ze wel op tijd zijn voor het raceweekend?!

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...