Wat je nog niet wist over Instagram-ster Rianne Meijer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rianne Meijer is met 1,5 miljoen volgers op Instagram erg populair. Behalve dat ze een bloedmooie vrouw is, heeft ze ook nog eens erg veel humor! Rianne gaat soms de hele wereld rond met haar zelfspot.

Rianne Meijer: Instagram vs reality

Rianne Meijer begon haar carrière op kantoor bij een modellenbureau. Ondertussen maakte ze zelf ook wat foto’s voor haar eigen Instagram. Nu is ze vooral bekend van haar Instagram-versus-reality foto’s. De 28-jarige laat graag op een humoristische manier zien dat de foto’s op Instagram niet altijd zo mooi zijn als ze lijken. Volgens Rianne is een knap gezicht alleen niet meer voldoende om succesvol te zijn. Dit laat de influencer dan ook graag zien met een grote dosis humor en een flinke portie zelfrelativering.

Rianne en haar honden

De oogverblind mooie influencer heeft een erg grote liefde voor haar honden: Rosie en Harvey. Zij komen dan ook regelmatig voorbij op de Instagram van Rianne. Ook zijn de honden vaak te zien in de video’s van Rianne op YouTube, waar ze een lange tijd heeft gevlogd maar nu ook ruimte is voor andere video’s.
Heeft Rianne Meijer een vriend?

Rianne deelt ook veel over haar privéleven. Zo komt ook haar vriend voorbij op de foto’s. Na een succesvolle Tinder-date is ze al jaren gelukkig met Roy. Ze zijn inmiddels zelfs verloofd! Samen met Roy, maar ook alleen, reist ze de hele wereld over. Ze maakt de mooiste foto’s tijdens haar reizen, maar ook daarbij is soms ruimte voor minder serieuze vakantiekiekjes.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Schaatsster Pien Hersman onthult intiem feitje tijdens vragenvuur op Instagram (foto!)

Pien Hersman kreeg op social media best weer een bijzondere vraag op zich afgevuurd. Maar ze durfde hem wel te beantwoorden. 

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!