Wat je nog niet wist over Instagram-ster Rianne Meijer

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Rianne Meijer is met 1,5 miljoen volgers op Instagram erg populair. Behalve dat ze een bloedmooie vrouw is, heeft ze ook nog eens erg veel humor! Rianne gaat soms de hele wereld rond met haar zelfspot.

Rianne Meijer: Instagram vs reality

Rianne Meijer begon haar carrière op kantoor bij een modellenbureau. Ondertussen maakte ze zelf ook wat foto’s voor haar eigen Instagram. Nu is ze vooral bekend van haar Instagram-versus-reality foto’s. De 28-jarige laat graag op een humoristische manier zien dat de foto’s op Instagram niet altijd zo mooi zijn als ze lijken. Volgens Rianne is een knap gezicht alleen niet meer voldoende om succesvol te zijn. Dit laat de influencer dan ook graag zien met een grote dosis humor en een flinke portie zelfrelativering.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door RIANNE MEIJER 🐶 (@rianne.meijer)

Rianne en haar honden

De oogverblind mooie influencer heeft een erg grote liefde voor haar honden: Rosie en Harvey. Zij komen dan ook regelmatig voorbij op de Instagram van Rianne. Ook zijn de honden vaak te zien in de video’s van Rianne op YouTube, waar ze een lange tijd heeft gevlogd maar nu ook ruimte is voor andere video’s.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door RIANNE MEIJER 🐶 (@rianne.meijer)

Heeft Rianne Meijer een vriend?

Rianne deelt ook veel over haar privéleven. Zo komt ook haar vriend voorbij op de foto’s. Na een succesvolle Tinder-date is ze al jaren gelukkig met Roy. Ze zijn inmiddels zelfs verloofd! Samen met Roy, maar ook alleen, reist ze de hele wereld over. Ze maakt de mooiste foto’s tijdens haar reizen, maar ook daarbij is soms ruimte voor minder serieuze vakantiekiekjes.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door RIANNE MEIJER 🐶 (@rianne.meijer)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Anouk Hoogendijk walgt van deze stiekeme foto tijdens zomers uitje

Anouk Hogendijk heeft het hef graag in eigen handen. Daarom was de blondine niet zo blij met een aantal stiekeme foto's die van haar werden gemaakt. Anouk dacht rustig in de tuin te gaan rondlopen maar dat liep even anders...

Foto: Dionne Stax op tv vervangen door deze knappe blondine

Dionne Stax is één van de knapste blonde presentatrices van Nederland. Helaas heeft Dionne sterke concurrentie van andere blondines. Zo is Dionne Stax nu officieel vervangen bij haar oude omroep..

Foto: Nicolette Kluijver presenteert Expeditie Robinson in gevaarlijk kort broekje

De opnames van het nieuwe seizoen Expeditie Robinson zijn weer in volle gang. Nicolette Kluijver deelt al regelmatig wat spannende foto's van het nieuwe seizoen. Het ziet er naar uit dat het bloedheet is op het eiland want Nicolette draagt wel hele korte broekjes!