Wat is de afkomst van Rose Bertram? Het unieke accent van de Expeditie-deelneemster uitgelegd

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kijkers van Expeditie Robinson zijn het allemaal eens: Rose Bertram heeft een prachtig accent. Maar hoe komt ze aan die heerlijke tongval? Dat heeft allemaal met haar opvallende afkomst te maken…

Wat is de afkomst van Rose Bertram?

Topmodel Rose Bertram is al sinds haar zestiende aan het werk in de grote modellenwereld. Ze heeft vanaf het begin al gewerkt voor grote bedrijven zoals H&M en Hunkemöller. Daarnaast heeft ze een tijdje geleden ook haar eigen kookboek ‘Chubby in Shape: Jouw skinny en tasty meal prepping guide’ uitgebracht. In Nederland was ze vooral bekend als vriendin van voetballer Gregory van der Wiel. Bekend genoeg om dit jaar mee te doen met het populaire televisieprogramma Expeditie Robinson. Ze maakt indruk bij de kijker, die bovendien zéér geïnteresseerd is in haar opvallende tongval. Want wat bij Rose Bertram opvalt (naast haar prachtige uiterlijk dan) is haar mooie accent. Waar komt deze vandaan? Het antwoord ligt bij haar afkomst en haar jeugd…

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rose Bertram (@rose_bertram)

Model Rose Bertram komt uit België

Rose is in 1994 geboren in het Belgische Kortrijk. Ze heeft dus de Belgische nationaliteit. Haar vader woonde al in België, maar komt eigenlijk uit Schotland. De moeder van Rose Bertram is van Portugese, Angolese en Senegalese afkomst. Er stroomt dus heel wat buitenlands bloed door de aderen van Rose. Daarnaast heeft ze samen met haar ex-vriend en voetballer Gregory van der Wiel en haar kinderen een hele tijd in Los Angeles en Amsterdam gewoond. Van al die verschillende invloeden ontstaat dus dat schattige accent dat we niet meer kunnen missen bij Rose Bertram.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rose Bertram (@rose_bertram)

Rose Bertram en Gregory van der Wiel uit elkaar

Het is intussen wel bekend dat Rose Bertram en Gregory van der Wiel na acht jaar samenzijn uit elkaar zijn gegaan. Uit de relatie is heel wat moois ontstaan. Ze hebben namelijk twee prachtige kinderen samen. Het ging ook niet zomaar in één klap uit. Rose vertelt: “Je beslist niet in één keer dat je uit elkaar gaat. […] Hij is de vader van mijn kinderen en ik zou het heel vervelend vinden als wij op een slechte manier uit elkaar zouden gaan.” Op een ander moment laat Rose weten dat ze er klaar voor is om weer te gaan daten met een ander.

Wat speelt er tussen Rose Bertram en Thijs Boermans?

Er gaan geruchten rond dat Rose Bertram eerder met het televisieprogramma Expeditie Robinson wilde stoppen vanwege een spannende nacht met mede-deelnemer Thijs Boermans. Zowel Rose als Thijs willen hier niks over kwijt aan de media en raden iedereen aan om het programma gewoon te gaan kijken.

 

Dit bericht op Instagram bekijken

 

Een bericht gedeeld door Rose Bertram (@rose_bertram)

Kylian Mbappé ook geïnteresseerd in Rose Bertram

Zou Rose dan bezig zijn met voetballer Kylian Mbappé in plaats van acteur Thijs Boermans? Er gaan ook meerdere geruchten rond dat de twee met elkaar aan het daten zijn. Zelf laten ze daar nog niks over los. Rose is een tijdje terug zelfs privé naar Parijs gevlogen. De kans dat ze daarheen vloog voor Mbappé is erg groot. Ze werden een tijdje later namelijk ook samen gespot. Toch lijkt het erop dat de voetballer nog steeds geïnteresseerd is in andere dames. Via het Instagram account @juicechannel_ is bekend geworden dat hij onlangs reageerde op een foto van een schaars gekleed meisje in één van zijn shirtjes. Hij wilde weten wie zij was. Toen de eigenaar van het account hem meldde dat zij al bezet was, maar dat het hem niet moest tegenhouden, reageerde hij met lach emoji’s.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Kelly Piquet likt zich suf op verjaardag Max Verstappen

Kelly Piquet, de beeldschone vriendin van Max Verstappen heeft een erg spannende dag achter de rug, namelijk de verjaardag van haar vriend. 

Foto: Jennifer Hoffman schaamt zich voor ‘klein sneetje’

De bloedmooie Jennifer Hoffman deelt in haar verhaal op Instagram dat ze zich schaamt voor haar 'kleine sneetje'. Ze hoopt dat het op de rode loper niet zal opvallen...

Foto: Anna Nooshin bezoekt nachtclub met gladde paal

'Party animal' Anna Nooshin is recentelijk bij een nachtclub langs gegaan waar ze een foto maakte van een lang en zeer glad object. Zou ze per ongeluk in de verkeerde club beland zijn?