Wat: Boer Jouke wil dat blonde Karlijn hem met rust laat in BZV

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boer Jouke is en blijft toch een enorm aparte deelnemer. Zijn vrouwen lijken tot over hun oren verliefd op de boer terwijl heel Nederland hem hartstikke koud vind.

Boer Jouke zegt dat hij met rust gelaten wil worden, maar iedereen zou de knappe Karlijn toch juist dichtbij willen hebben? Wat gaat er toch om in het hoofd van Boer Jouke tijdens Boer Zoekt Vrouw?

Jouke zijn drie vrouwen hangen aan zijn lippen

In de aflevering van BZV heeft Yvonne Jaspers met alle drie de vrouwen even een kort gesprekje. Ze vraagt of ze Jouke nou echt leuk beginnen te vinden of niet. Marion zegt dat ze echt kan verdwijnen in de mooie ogen van Jouke. En ook de andere twee meiden zijn enorm enthousiast. Lotte voelt zich zelfs warm worden van Jouke. De blonde Karlijn vertelt Yvonne dat ze denkt dat je met Jouke hele goeie gesprekken kan hebben als je zelf maar met goede argumenten komt. Het klinkt dus niet alsof het allemaal erg vanzelf gaat. Boer Jouke komt op tv nogal kil en bot over maar toch doet hij wat met de vrouwen, want ze willen allemaal enorm graag bij hem zijn.

Lees ook: https://mannenzaken.nl/nieuws/karlijn-van-boer-zoekt-vrouw-wil-graag-melken-met-boer-jouke/

Jouke wil alleen gelaten worden door knappe Karlijn

Boer Jouke heeft een momentje samen met de leuke Karlijn. De twee praten over hoe  Jouke is als hij gestrest is. Karlijn is heel nieuwsgierig naar hoe het tussen de twee zou zijn als alles even niet zo makkelijk gaat. Momenteel lijkt alles van een leien dakje te gaan maar de blondine is erg realistisch ingesteld. Boer Jouke zegt dat als hij gestrest is, hij absoluut niet gezellig en vrij kortaf is. Het beste kunnen de vrouwen hem dan even met rust laten. Erg bijzonder, want wie wil de blonde Karlijn nou niet bij zich hebben? Een volger van BZV is een beetje klaar met het koude gedrag van Jouke en schrijft: “Ren meisje ren, Tis en blijft een loner. Een meid zal nooit op plaats 1 komen”. Toch lijkt Karlijn de boer wel erg leuk te vinden en nog niet voor hem weg te willen rennen.

Marion wil geen man die zich misdraagt

Marion laat duidelijk weten dat ze Jouke wel erg leuk vind en enorm zou balen als ze naar huis zou worden gestuurd. Toch neemt ze Jouke even apart want Marion heeft wat belangrijke vragen voor hem. Zo wil ze weten of Jouke wel eens heeft geëxperimenteerd met ‘speciale’ middelen op festivals. Jouke zegt van alles wel eens te hebben geprobeerd, nog voordat hij is uitgepraat vraagt Marion of hij het nu niet meer doet. Jouke zegt met niet erg veel overtuiging dat het inderdaad verleden tijd is. Marion is heel duidelijk dat ze niet met hem zou willen zijn als hij zulke dingen doet.

Marion is té pittig voor boer Jouke

De twee praten ook nog over de lange afstand tussen beide. Marion komt namelijk uit Limburg. Jouke is in ieder geval erg duidelijk dat hij absoluut niet gaat verhuizen vanuit Friesland. Voor Marion is het geen issue maar Jouke doet toch flink bot. Jouke heeft meerdere keren aangegeven dat hij graag een vrouw met pit wou. Vervolgens moet Marion haar spullen pakken omdat ze te pittig is. Weet Jouke zelf wel wat hij nou wil? In het gesprek met Yvonne vertelt hij dat Marion goed weet wat ze wil maar dat dat hem juist beangstigt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Emma Heesters buigt ver voorover en laat je diep naar binnen kijken (video!)

Zangeres Emma Heesters laat iedereen meekijken wanneer ze ver voorover buigt!

Anna Nooshin heeft ineens gigantisch achterwerk in nietsverhullend jurkje (video)

Anna Nooshin weet haar volgers nog steeds te verbazen met haar knappe uiterlijk. Ze heeft een enorm achterwerk die onthuld wordt door haar prachtige jurk.

Volgers met stomheid geslagen: Roxy Dekker deelt intiem filmpje in auto met nieuwe vriend Koen

Roxy Dekker en Koen van Heest kunnen overduidelijk niet van elkaar afblijven. Zelfs niet als ze in de auto zitten!