Karlijn van Boer Zoekt Vrouw wil graag melken met Boer Jouke

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Boer Zoekt Vrouw is weer vol bezig. En daar rollen de leukste opmerkingen uit. Zo wil Karlijn graag melken met boer Jouke. 

Als Karlijn straks de nieuwe vriendin wordt van boer Jouke, dan vindt ze het helemaal geen erge gedachte om mee te moeten helpen op de boerderij. Sterker nog, dat doet ze graag. Ze is zelf op een melkveehouderij opgegroeid, dus ze heeft wel ervaring met koeien. Haar broer is nu de grote baas bij het bedrijf en Karlijn woont in de stad, maar dat vindt ze eigenlijk maar niks. Dus als ze bij Jouke in mag trekken, zou dat best een uitkomst zijn. Daar zegt ze over: “Ik zou het heerlijk vinden om af en toe voor de hobby met Jouke mee te mogen melken.” Dan moet ze wel eerst de andere dames weg zien te werken natuurlijk.

Lees ook: Blonde Karlijn wil graag proeven bij Boer Jouke tijdens BZV

Karlijn kreeg een brok in de keel van Jouke

Op het moment dat Jouke voor het eerst in beeld kwam tijdens de uitzending van BZV werd Karlijn helemaal wild. Haar hart sloeg een slag over, ze kreeg een brok in de keel en ze wist even niet wat ze moest doen. Jouke zijn uitstraling zorgde ervoor dat Karlijn op slag een een oogje op hem had. En dat zonder de beste boer ooit een keer ontmoet te hebben. Maar de vonk slaat blijkbaar aan twee kanten over, want inmiddels mag Karlijn blijven slapen op de boerderij.

Karlijn maakt Jouke graag gelukkig

Wanneer er aan Karlijn gevraagd wordt wat zij belangrijk vindt in een relatie geeft ze aan dat ze vooral de ander gelukkig wilt maken. Ze staat graag klaar voor boer Jouke en deelt graag haar leven met hem, en hij met haar. Vertrouwen en op elkaar bouwen, dat is voor Karlijn de basis van een goede relatie. Ook moet je leuke dingen met elkaar kunnen doen, maar elkaar ook de ruimte gunnen om zelf iets te kunnen doen. Aangezien Jouke het niet nodig vindt dat zijn vrouw in het bedrijf meewerkt en hij al aan heeft gegeven prima op zichzelf te kunnen zijn, past dit mooi in Karlijn haar beeld op een relatie.

BZV-boer Jouke verduisterd erf

Boer Jouke is in BZV misschien nog enorm bezig met de zoektocht naar liefde, in het echte leven heeft hij de liefde waarschijnlijk gevonden. Jouke is namelijk bezig met het afplakken van zijn ramen en zijn hekwerk bekleed met kuilplastic. Niemand kan meer zijn erf op kijken. Zou hij dit doen om zijn keuze geheim te houden.

Boer Zoekt Vrouw houdt keuze boeren geheim

Het zou natuurlijk niet meer spannend zijn als iedereen al via de media weet welke partners de boeren gekozen hebben. Dit moeten ze ook tot het einde van het programma geheim houden. Natuurlijk lekt er wel eens wat uit, maar de boeren doen hun uiterste best het geheim te bewaken. Misschien dat Jouke daarom alles verduisterd. Zo kunnen mensen niet zien wie er inmiddels nog meer op het erf woont.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Je hoeft niet te raden waar de piercing van Marijn Kuipers zit

Marijn Kuipers heeft een nieuwe, prachtige foto online gezet en haar fans smullen daar natuurlijk wel even van mee. 

Zien: dit is de bizar grote schoenencollectie van Memphis Depay

Memphis Depay heeft een compleet nieuwe collectie schoenen die...

Video: Famke Louise buigt diep voorover in supermarkt en laat haar beschuitjes zien

Famke Louise laat haar beschuitjes goed bekijken wanneer ze diep voorover buigt!