Wanhopige Fabrizio wil Pommeline terug

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Pommeline

Wie ooit van Temptation Island gehoord heeft, zal dit (voormalige) koppel wel kennen: Pommeline en Fabrizio. Heb je nog nooit van ze gehoord? Dan is hier even een korte uitleg: De twee waren collega’s in een tattoo shop, maar vóór het programma was de vonk nog niet overgeslagen. Beiden waren te zien als ‘verleiders’ in het populaire ”stel je partner op de proef” programma, beter bekend als Temptation Island. Ná het programma kregen de twee een relatie.

Toen de twee eenmaal een relatie hadden, besloten ze als koppel mee te doen aan de bn’er versie van het programma Temptation Island VIPS. Blijkbaar hadden de twee nog nooit naar de vorige seizoenen gekeken, aangezien elke relatie zo’n beetje sneuvelt na afloop van dit programma, maar ach. Onder het mom van ‘wij zijn anders’ deden de twee tóch mee aan het programma.

Alles kan kapot

Tja, en toen gebeurde het ondenkbare. De twee gingen na de show uit elkaar. Waarom? Fabrizio maakte een slippertje (zeg maar slippertjes). Iets wat wij echt onmogelijk kunnen begrijpen, na het zien van foto’s van Pommeline. Aanschouwt u zelf:

Het spijt me, Pommeline

Vandaag werd bekend dat Fabrizio tóch wel een beetje spijt heeft. Om zijn Pommie terug te winnen plaatste hij vanochtend een ietwat wanhopig bericht op Instagram.

Mocht je geen zin hebben om het hele verhaaltje te lezen: Fabrizio gaat door het stof en slijmt er behoorlijk op los aan het adres van zijn voormalige liefje. Wij hebben echter vervelend nieuws voor de beste man. Pom lijkt erg gelukkig met haar nieuwe vriend. Begin september deelde ze namelijk een foto van een slapende man in haar bed via haar Instagram stories. Tja, gevalletje helaas pindakaas, Fabrizio.

Laatste nieuws

Puck Moonen slaat keihard terug met veelzeggende foto: ‘Te dik?’

Puck Moonen heeft weer een flinke hoeveelheid mooie foto's online gezet om een echt statement te maken naar haar haters!

Schaatsster Joy Beune (24) maakt haar enorme fout goed met heerlijke foto’s

Joy Beune is een grote fout begaan, maar weet het toch wel weer aardig goed te maken met haar leuke foto's.

Foto: René van der Gijp geniet van ‘grensoverschrijdend’ momentje met Hélène Hendriks

René van der Gijp, oud-profvoetballer en voetbalanalist, heeft weer eens voor opschudding gezorgd. Deze keer in het populaire actualiteitenprogramma Vandaag Inside, waar hij co-host Hélène Hendriks trakteerde op een onvervalste smakkerd op de wang. Van der Gijp, bekend om zijn lak aan de 'woke' regeltjes, liet hiermee weer eens zien dat hij zich door niets of niemand de les laat lezen.