Wanhopige Fabrizio wil Pommeline terug

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Pommeline

Wie ooit van Temptation Island gehoord heeft, zal dit (voormalige) koppel wel kennen: Pommeline en Fabrizio. Heb je nog nooit van ze gehoord? Dan is hier even een korte uitleg: De twee waren collega’s in een tattoo shop, maar vóór het programma was de vonk nog niet overgeslagen. Beiden waren te zien als ‘verleiders’ in het populaire ”stel je partner op de proef” programma, beter bekend als Temptation Island. Ná het programma kregen de twee een relatie.

Toen de twee eenmaal een relatie hadden, besloten ze als koppel mee te doen aan de bn’er versie van het programma Temptation Island VIPS. Blijkbaar hadden de twee nog nooit naar de vorige seizoenen gekeken, aangezien elke relatie zo’n beetje sneuvelt na afloop van dit programma, maar ach. Onder het mom van ‘wij zijn anders’ deden de twee tóch mee aan het programma.

Alles kan kapot

Tja, en toen gebeurde het ondenkbare. De twee gingen na de show uit elkaar. Waarom? Fabrizio maakte een slippertje (zeg maar slippertjes). Iets wat wij echt onmogelijk kunnen begrijpen, na het zien van foto’s van Pommeline. Aanschouwt u zelf:

Het spijt me, Pommeline

Vandaag werd bekend dat Fabrizio tóch wel een beetje spijt heeft. Om zijn Pommie terug te winnen plaatste hij vanochtend een ietwat wanhopig bericht op Instagram.

Mocht je geen zin hebben om het hele verhaaltje te lezen: Fabrizio gaat door het stof en slijmt er behoorlijk op los aan het adres van zijn voormalige liefje. Wij hebben echter vervelend nieuws voor de beste man. Pom lijkt erg gelukkig met haar nieuwe vriend. Begin september deelde ze namelijk een foto van een slapende man in haar bed via haar Instagram stories. Tja, gevalletje helaas pindakaas, Fabrizio.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Kletsnatte Jutta Leerdam laat ze schudden op afgelegen plek (video)

Jutta Leerdam is aan het hardlopen op een afgelegen plek en laat haar voorgevel even enorm op en neer stuiteren tot groot genoegen van haar volgers!

Indigo Oord laat luchtig jasje openhangen met bijna niks eronder (video’s!)

De bloedmooie Indigo Oord, voornamelijk bekend van The Bachelor, lijkt een hoop talenten te hebben. In een zéér opvallende video duikt ze samen op met een bekende Nederlandse hiphopartiest...

Win: Gratis kaarten voor bioscoopfilm The Fall Guy

The Fall Guy is een ode aan de stuntman: de man die alle klappen opvangt, en eigenlijk nooit genoeg waardering krijgt. Tot nu! Met Ryan Gosling en Emily Blunt aan boord gaat dit sowieso een bioscoop-hit worden!