Wanhopige Fabrizio wil sexy Pommeline terug

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Pommeline

Wie ooit van Temptation Island gehoord heeft, zal dit (voormalige) koppel wel kennen: Pommeline en Fabrizio. Heb je nog nooit van ze gehoord? Dan is hier even een korte uitleg: De twee waren collega’s in een tattoo shop, maar vóór het programma was de vonk nog niet overgeslagen. Beiden waren te zien als ‘verleiders’ in het populaire ”stel je partner op de proef” programma, beter bekend als Temptation Island. Ná het programma kregen de twee een relatie.

Toen de twee eenmaal een relatie hadden, besloten ze als koppel mee te doen aan de bn’er versie van het programma Temptation Island VIPS. Blijkbaar hadden de twee nog nooit naar de vorige seizoenen gekeken, aangezien elke relatie zo’n beetje sneuvelt na afloop van dit programma, maar ach. Onder het mom van ‘wij zijn anders’ deden de twee tóch mee aan het programma.

Alles kan kapot

Tja, en toen gebeurde het ondenkbare. De twee gingen na de show uit elkaar. Waarom? Fabrizio maakte een slippertje (zeg maar slippertjes). Iets wat wij echt onmogelijk kunnen begrijpen, na het zien van foto’s van Pommeline. Aanschouwt u zelf:

Het spijt me, Pommeline

Vandaag werd bekend dat Fabrizio tóch wel een beetje spijt heeft. Om zijn Pommie terug te winnen plaatste hij vanochtend een ietwat wanhopig bericht op Instagram.

Mocht je geen zin hebben om het hele verhaaltje te lezen: Fabrizio gaat door het stof en slijmt er behoorlijk op los aan het adres van zijn voormalige liefje. Wij hebben echter vervelend nieuws voor de beste man. Pom lijkt erg gelukkig met haar nieuwe vriend. Begin september deelde ze namelijk een foto van een slapende man in haar bed via haar Instagram stories. Tja, gevalletje helaas pindakaas, Fabrizio.

Laatste nieuws

Zangeres Elize deelt lang vergeten filmpje uit losbandige jeugd

Onlangs verscheen een uitdagende foto van zangeres Elize in een doorschijnend pakje. De bloedmooie zangeres doet er zelf nog een schepje bovenop, door de bijbehorende video te delen!

Foto: Davina Michelle gebruikt oogpotlood op héél aparte plek

Davina Michelle staat wel een beetje bekend om haar overdreven eyeliner, echter gaat ze deze keer een beetje te ver. Waar gaat dat oogpotlood heen?

Foto: Monica Geuze laat haar rijpe perziken bijna ontsnappen

Monica Geuze is lekker op vakantie! En om deze warme bestemming goed in te leiden, besluit de influencer om een uiterst pikante foto online te zetten.. 

Gerelateerde berichten