Waarom Liese Luwel de finale van Big Brother moet winnen

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Big Brother is voorbijgevlogen! Er zijn nog drie bewoners over die strijden voor de geldpot. Eén van hen is Liese Luwel – de enige rechtmatige winnaar! Zie hier waarom deze Belgische blondine de favoriet is…

Liese Luwel in Finale Big Brother

Ligt het aan ons, of leek een seizoen van Big Brother vroeger altijd langer te duren? In de realiteit zitten de bewoners meestal iets meer dan 100 dagen opgesloten. Ook Big Brother 2021 is de honderd-grens inmiddels gepasseerd, dus komt de finale nu écht in zicht. Na de laatste tussentijdse exit zijn er nog drie bewoners over: Nick Kraft, Jill Goede en Liese Luwel. Het lot van deze realitysterren ligt uiteindelijk in de handen van de kijker. Als het aan ons ligt gaat de Belgische Liese Luwel uiteindelijk met de overwinning aan de haal. Er zijn meerdere redenen waarom Liese het dubbel en dwars verdient!

Lees ook: Liese Luwel van Big Brother houdt wel van een feestje

Liese is bewoonster van eerste uur

Eigenlijk is Big Brother een wreed spel. Het zou zomaar kunnen dat iemand die véél later het huis kwam binnenwandelen uiteindelijk met de volledige pot naar huis gaat, terwijl iemand als Liese Luwel al vanaf dag één in het Big Brother-huis zit opgesloten. Van alle drie de finalisten is Liese de enige overgebleven bewoner van het eerste uur. Dat zou zwaarder mee moeten tellen!

Dansen en twerken met Liese

Liese Luwel heeft de kijker ontelbare keren opgebeurd met haar drang naar feestjes! De blondine staat altijd vooraan als de drank uit wordt gedeeld, en is vaak bepalend als het om muziekkeuze gaat. Als de speakers eenmaal aan het knallen zijn is Liese niet van de dansvloer weg te slaan. Polonaise, ingestudeerd dansje – name it, Liese doet het. Ook heeft ze de afgelopen maanden flinke stappen gemaakt op het gebied van Twerken…

Lachen is beste medicijn

Mooie vrouwen zijn niet grappig? Liese Luwel bewijst het tegendeel! Deze beeldschone Belgische is niet bepaald bang om voor paal te staan. Liese voert toneelstukjes op, doet stemimitaties en laat zich regelmatig van haar onhandige kant zien. Hoe gekmakend een deelname aan Big Brother ook is, lachen blijft het beste medicijn. Da’s niet alleen voor de kijkers leuk, maar het beurt haar medebewoners ook op!

Het oog wil ook wat

Tsja, moeten we nog meer zeggen? Liese Luwel was bij voorbaat al de favoriet van de Big Brother-kijker, en dat is gaandeweg alleen nog maar meer geworden! Zelfs als Liese ná BB gewoon thuis een camera neer zou zetten, zouden we alsnog dagelijks inschakelen. Hier krijg je toch geen genoeg van?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Lieke Martens geniet intens van voetbalpensioen: voetbalster poseert in luchtig topje tijdens vakantie

Lieke Martens is heerlijk aan het genieten van een welverdiende vakantie na haar voetbalpensioen. En dat doet ze in stijl!

Davina Michelle laat de boel flink schudden in achtertuintje (video!)

Davina Michelle laat maar weer eens goed zien waarom ze een van de meest geliefde artiesten van Nederland is met deze video!

Jake Paul mag zichzelf gelukkig man noemen bij foto van Jutta Leerdam in ‘doorzichtig’ jurkje (foto’s!)

Jutta Leerdam loopt Jake Paul weer helemaal lekker te maken met een outfit waar iedereen van zou smelten. De Amerikaanse YouTuber en bokser moet er dan ook wel op reageren.