Liese Luwel houdt van een feestje

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Leestijd: 2 minuten

Het wordt heet in het Big Brother huis. Tijdens een spannend feestje dansen en twerken de BB dames in gewaagde rokjes en jurkjes. Met in het bijzonder natuurlijk Liese Luwel.

Theo wordt ondanks zijn uitspraken en gedrag toch erg gemist na zijn vertrek. Het is dus nodig iedereen weer vrolijk te krijgen. En hoe maak je mensen vrolijk? Inderdaad, door eens een flink feestje met elkaar te bouwen. Maar voordat het zover is moeten de kandidaten een potje truth or dare doorstaan. En wat blijkt? Liese Luwel kan heel goed koken. Voor een goede stamppot met vis moet je bij haar zijn.

Lees ook: Liese Luwel van Big Brother heeft pikante favoriete website

Disco Big Brother

Als dan ook nog eens blijkt dat Rene niet naar huis wordt gestuurd, omdat Theo al is vertrokken, kan de blijdschap niet meer op. De BB dames maken zich mooi, stijlen hun haren en trekken hun strakste jurkjes aan. Ze laten zich van hun beste kant zien. Maar toch spant Liese de kroon met haar prachtige looks. Ze bewijst maar weer eens waarom ze de meest geliefde kandidaat uit het huis is.

Lees ook: Is Liese Luwel de populairste Big Brother kandidaat?

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Liese Luwel (@lieseluwel)

Wijntjes worden opengetrokken en er wordt wild gedanst. Rokjes zwaaien heen en weer. Club Big Brother lijkt geopend. Maar Big brother is always watching, wat betekent dat iedereen thuis van dit hete dansfeest mee mocht genieten. Tot in de late uurtjes blijft het feest. Zelfs in de douches en in de slaapkamers gaan de dansmoves door. Daar komen de twerkmoves van de dames nog even naar boven.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Liese Luwel (@lieseluwel)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Hoe is het nu met Anna Nooshin?

Ze kwam jarenlang wekelijks op tv met Holland's Next Top Model. Hoe blijven we in de tussentijd op de hoogte van wat presentatrice Anna Nooshin allemaal uitspookt? Hoog tijd om even te kijken hoe het met haar is...

Mannen van Veronica Inside gaan stuk om onherkenbare topspits

"Die is dikker dan Jan Boskamp!" roept René van der Gijp. Maar over welke voormalig topspits hebben ze het hier eigenlijk?

Katja Schuurman plaatst uitdagende nieuwe foto

Katja Schuurman schaamt zich niet voor haar lichaam, sterker nog, ze is er trots op. En groot gelijk heeft ze. Daarom deelt ze ook trots deze nieuwe foto met de wereld.