4 x redenen waarom je Fate: The Winx Saga moet gaan kijken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wie denkt dat deze serie alleen voor vrouwen is, heeft het goed mis!

Laten we even beginnen met de reden waarom sommige mannen het niet zo zien zitten om aan Fate: The Winx Saga te beginnen op Netflix. De serie is namelijk gebaseerd op de kinderserie Winx Club. En ja, dat is nu niet bepaald mannelijk natuurlijk. Maar, het zou toch enorm zonde zijn als je dat je ervan laat weerhouden om deze serie te gaan kijken. En dit is waarom!

Die knappe roodharige dame

Laten we bij de grootste reden om Fate: The Winx Saga te gaan kijken beginnen. De hoofdrolspeelster, die de rol van Bloom vertolkt, is namelijk al één hele goede reden om nu gelijk je afstandsbediening te pakken en deze serie op te zetten. De dame in kwestie luistert naar de naam Abigail Cowen. En ja, we hebben een leuk kiekje van Abigail voor je.

2. Die knappe blonde dame

Oké als we het over die knappe roodharige dame hebben, moeten we ook even die knappe blonde dame behandelen die de rol van Stella vertolkt. In tegenstelling tot wat haar naam doet vermoeden, is Hannah van der Westhuysen echter geen Nederlandse maar een Engelse. En we kunnen verklappen dat ook deze blondine heel wat schermtijd vult.

3. Een fantasy serie voor volwassenen

Oké nu even een wat ‘inhoudelijker’ argument om Fate: The Winx Saga te gaan kijken op Netflix. Was jij al fan van series als Grimm, The Originals, The Witcher en The Order? Dan past deze serie perfect in jouw straatje!

4. Er komt een seizoen 2

Ja, je leest het goed. Ondanks het feit dat seizoen 1 van Fate: The Winx Saga pas sinds 22 januari 2021 online staat, is er al een seizoen 2 aangekondigd. De makers gaan er dus vanuit dat deze serie goed en populair genoeg is voor een vervolg. Dus, waar wacht je nog op? Pak die afstandsbediening en begin met het bingen van deze serie!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Tina Nijkamp ergert zich kapot aan ronde vorm bij Hélène Hendriks tijdens De Oranjezondag: ‘Zo jammer’

Hoewel de kijkcijfers een beetje aantrekken, is er nog steeds genoeg mis bij De Oranjezondag. Vooral dit aspect van de talkshow moet zo snel mogelijk aangepast worden, aldus Tina Nijkamp...

Auw: Enorme misser bij nieuwe serie Máxima zorgt voor wegzappende kijkers

De nieuwe serie Máxima heeft de enorme verwachtingen niet echt waar kunnen maken. Een simpel detail zorgde ervoor dat veel kijkers wegbleven...

Jack van Gelder fileert tafelgast tijdens De Oranjezondag: ‘Hij is zo ijdel als wat’

Jack van Gelder spaart zijn collega Rutger Castricum absoluut niet. Tijdens De Oranjezondag wordt er over- en weer flink met modder gegooid!