4 x redenen waarom je Fate: The Winx Saga moet gaan kijken

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Wie denkt dat deze serie alleen voor vrouwen is, heeft het goed mis!

Laten we even beginnen met de reden waarom sommige mannen het niet zo zien zitten om aan Fate: The Winx Saga te beginnen op Netflix. De serie is namelijk gebaseerd op de kinderserie Winx Club. En ja, dat is nu niet bepaald mannelijk natuurlijk. Maar, het zou toch enorm zonde zijn als je dat je ervan laat weerhouden om deze serie te gaan kijken. En dit is waarom!

Die knappe roodharige dame

Laten we bij de grootste reden om Fate: The Winx Saga te gaan kijken beginnen. De hoofdrolspeelster, die de rol van Bloom vertolkt, is namelijk al één hele goede reden om nu gelijk je afstandsbediening te pakken en deze serie op te zetten. De dame in kwestie luistert naar de naam Abigail Cowen. En ja, we hebben een leuk kiekje van Abigail voor je.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Abigail Cowen (@abbeycowen)

2. Die knappe blonde dame

Oké als we het over die knappe roodharige dame hebben, moeten we ook even die knappe blonde dame behandelen die de rol van Stella vertolkt. In tegenstelling tot wat haar naam doet vermoeden, is Hannah van der Westhuysen echter geen Nederlandse maar een Engelse. En we kunnen verklappen dat ook deze blondine heel wat schermtijd vult.

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Hannah van der Westhuysen (@hannahvdw)

3. Een fantasy serie voor volwassenen

Oké nu even een wat ‘inhoudelijker’ argument om Fate: The Winx Saga te gaan kijken op Netflix. Was jij al fan van series als Grimm, The Originals, The Witcher en The Order? Dan past deze serie perfect in jouw straatje!

4. Er komt een seizoen 2

Ja, je leest het goed. Ondanks het feit dat seizoen 1 van Fate: The Winx Saga pas sinds 22 januari 2021 online staat, is er al een seizoen 2 aangekondigd. De makers gaan er dus vanuit dat deze serie goed en populair genoeg is voor een vervolg. Dus, waar wacht je nog op? Pak die afstandsbediening en begin met het bingen van deze serie!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Juultje Tieleman drukt troeven naar voren in strak badpak

Juultje Tieleman verwent haar volgers opnieuw met een uiterst pikante video via Instagram. De blondine laat zien wat ze in huis heeft!

Foto: Iris Enthoven wint dankzij deze gewaagde outfit tóch nog prijs op RadioRing Gala

Influencer Iris Enthoven was te gast bij het RadioRing Gala van dit jaar. Ze won dankzij haar heerlijke outfitje een hele bijzondere prijs...

Foto: Marijn Kuipers showt lijf in zéér uitdagend setje voor Valentijnsdag

Marijn Kuipers is klaar voor Valentijnsdag! De man die haar in dit setje in de slaapkamer aantreft is een echte mazzelaar!