Waardoor is Emma Heesters bekend geworden?

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Emma Heesters is inmiddels bij het grote publiek bekend als de bloedmooie zangeres achter hits als Waar Ga Je Heen? en Schat Ik Ben OK. Maar hoe is ze zo bekend geworden?

Tegenwoordig zal je Emma Heesters voornamelijk kennen van haar vele nummer 1 hits die ze de afgelopen paar jaar op de markt heeft gebracht. Zo werkt ze veel samen met Ronnie Flex en heeft ze nummers als Waar Ga Je Heen en Alles Wat Ik Mis in haar repertoire staan. Emma is dus echt wel een zangeres die behalve er beeldschoon uit ziet, ook nog eens wat kan. Ook is ze geliefd bij het grote publiek en heeft ze dus meerdere succesvolle nummers gemaakt. Maar hoe is Emma eigenlijk bekend geworden? Tijd om eens terug te blikken.

Lees ook: Emma Heesters vervult je spannendste wens op uitnodigende foto

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

De YouTube covers van Emma Heesters

Emma is in de eerste plaats bekend geworden van haar eigen YouTube kanaal. Hier plaatste ze aan de lopende band covers van bekende artiesten. Ook deed ze Engelse covers van bekende buitenlandse nummers. Nummers die bijvoorbeeld in landen als India heel populair waren. Hiermee heeft Emma een groot internationaal publiek bereikt. Inmiddels heeft de prachtige Emma op haar YouTube kanaal al meer dan 2 miljoen abonnees en brengt ze nog steeds veel covers uit.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Emma Heesters (@emmaheesters)

Emma zong de sterren van de hemel in Beste Zangers

Toen was Emma opeens te zien in het programma Beste Zangers waar ze samen met Rolf Sanchez een geweldig nummer wist te vertolken. Het maakte haar in één keer een van de meest populaire Nederlandse artiesten. En dat was hard nodig, want hoewel Emma in het buitenland goed scoorde, was ze in Nederland nog relatief onbekend. En daar kan je als Nederlandse artiest niet heel goed van leven. Maar na Beste Zangers kende iedereen haar naam.

Emma scoort hit met Schat Ik Ben OK

Na haar optreden in Beste Zangers ging het hard met Emma. Ze begon de ene na de andere hit uit te brengen. Zo scoorde ze bijvoorbeeld het afgelopen jaar een nummer 1 hit met het liedje Schat Ik Ben OK. Het bewees dat Emma genoeg talent had om een nummer 1 positie te bemachtigen en te behouden. Emma was inmiddels een gevestigde naam in de muziekwereld en haar concerten verkochten razendsnel uit. Het ging opeens heel snel met de knappe blondine.

Emma haar samenwerking met Ronnie Flex

Toen Emma in populariteit begon te stijgen, ging haar telefoon continu af. Opeens wilde meer artiesten met haar samenwerken, wat ook weer goed was voor haar populariteit. Samen met Ronnie Flex maakte ze het nummer Alles Wat Ik Mis. Dit nummer scoorde extreem hoog in de Nederlandse muzieklijsten. Een nieuw dynamisch duo was geboren. Emma ging hierna nog meer samenwerkingen aan met Ronnie en andere artiesten. En zo werd Emma na hard werken een van de meest bekende artiesten van Nederland.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Nochtli Peralta Alvarez laat haar nieuwe lijf zien in flinterdun broekje

Nochtli Peralta Alvarez is hartstikke trots op haar harde werk van de afgelopen tijd. Daarom deelt de brunette met veel plezier foto’s van haar indrukwekkende rondingen!

Jade Anna draagt geen broek op spannende foto in badkamer

Jade Anna verwent haar volgers met een spannende foto zonder broek. De brunette poseert in de spiegel en is zomaar vergeten haar broek aan te trekken!

Foto: Heleen van Royen verwent haar volgers met vergeten foto in badkamer

Heleen van Royen weet haar volgers keer op keer te verrassen met een verleidelijke foto. De schrijfster weet haar social media wel spannend te houden!