Vrouwen langs de weg in Eindhoven

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het Eindhovense PVDA-raadslid Marjolein Senden vindt het broodnodig dat er ook ‘vrouwen’ op de Nederlandse verkeersborden te zien zijn. En, omdat je nooit te beroerd moet zijn om de medemens een helpende hand te bieden, geeft Mannenzaken Marjolein graag een voorzetje. 

Puck Moonen krijgt heel Nederland aan het fietsen

De eerste optie is misschien wel het meest voorkomende verkeersbord in Nederland. Je weet wel, dat blauwe fietspadbord. Nu moeten we wel toegeven dat dit bord wel een ‘opleuking’ zou kunnen gebruiken.

Eentje waarvan menig niet-fietsende Nederlander spontaan zin krijgt om op de stalen ros te stappen. En ja, welke vrouw kan dat nu beter dan wielrenster Puck Moonen? Met deze sportieve blondine als voorbeeld staan we straks massaal op het fietspad in de spits.

 

Galoppeer langs Brittje Dekker

Deel twee van onze helpende hand aan de Eindhovense politiek, staat volledig in het teken van hét lievelingsdier van Britt Dekker: het paard. Het lijkt ons dan ook niet meer dan logisch om de borden langs de ruim 4000 kilometer aan ruiterpaden die Nederland rijk is, te vervangen door borden met het daarop het vrolijke bekkie van Britt. Zo weet je zeker dat jij en je vierbenige ‘vervoersmiddel’ nooit meer verkeerd lopen.

Volle gas met dat hok!

Alhoewel we vanaf 16 maart  ons gaspedaal niet meer mogen vloeren, komt een nieuw ‘snel’wegbord alsnog goed van pas. Sterker nog: nu we ‘slechts’ 100 km\h mogen rijden, kan men wel wat bermopleuking gebruiken. Daarom adviseren wij de gemeente Eindhoven om die saaie snelwegborden weg te halen en er borden met daarop de vrouwelijke VerstappenBeitske Visser – te plaatsen!

Dit duurt dus echt te lang

Ten slotte is daar nog de welbekende parkeermeter, die ook wel een facelift kan gebruiken. Speciaal in het kader van vrouwvriendelijke wegaanduidingen, is er óók voor de parkeermeter een vrouwenvariant bedacht. Namelijk: Davina Michelle die het jou laat weten als je parkeersessie ’te lang’ duurt.

Zie je het al voor je? Je parkeert je auto aan de overkant van het terrasje en neemt eens lekker plaats op het rieten terrasstoelje. Waar je vroeger vol angst de parkeermeter in de gaten moest houden, kun je nu eindelijk eens rustig genieten van je glaasje vocht. Het enige dat jij als levensgenieter hoeft te doen is wachten tot je het volgende deuntje hoort: ”Het duurt te lang, je staat hier al een tijdje en er moet nu echt een muntje in, dus het spijt me, je parkeert te lang”.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn samen op vakantie en filmen écht alles (video!)

Roxy Dekker en Rhodé Kok zijn in Kroatië en zorgen ervoor dat alles wat ze meemaken aan hun volgers kunnen laten zien!

Kelly Piquet geniet van de zon in zeer kort topje (foto’s!)

Kelly Piquet is in Monaco waar de zon wel schijnt. Hier geniet zo volop van in een zeer kort topje!

Moet Jutta Leerdam zich zorgen gaan maken? Jake Paul kijkt vol naar ronde achterzijde van dame op strand (video!)

Het lijkt erop dat Jutta zich flink zorgen moet gaan maken. Jake Paul staart volop naar de achterzijde van een andere vrouw! Of kijkt hij toch ergens anders naar?