Vrouwen kijken met je vrouw doe je zo

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Het zal je vast niet zijn ontgaan: het is schijtweer. Het enige lichtpuntje: dit is hét perfecte excuus om lekker de hele dag in je trainingsbroek op de bank te liggen en series te bingewatchen. Er is vaak echter wel één probleempje: welke serie of film gaan jij en vrouwlief naast je op de bank kijken? Je wil je ‘wederhelft’ natuurlijk ook wel een beetje tevreden houden. 

Speciaal voor deze groep mannen onder ons bedacht Mannenzaken de perfecte win-win situatie: series die zowel jij als je vriendin fantastisch vindt. Zo maak jij het vrouwmens naast je op de bank blij én levert het jou ook nog iets op. Daarmee sla jij mooi – zoals Louis van Gaal zou zeggen – two flies in one clap!

 

Kattige cheerleaders

De eerste serie uit dit lijstje is er een met maar liefst 14 (!) seizoenen. Dallas Cowboys Cheerleaders: Making the team is op zijn zachtst gezegd dan ook wel een succesje te noemen. In deze serie volg je de ‘nieuwe’ cheerleaders in hun avontuur om het DCC-team te bereiken.

DCC: Making the team is helaas niet op Netflix te zien, maar hij mocht zeker niet aan dit lijstje ontbreken. Waarom? Het is hét perfecte voorbeeld van een win-win situatie. Je vriendin gaat helemaal op in de drama, de onderlinge ruzies en de ‘kritische’ teamcoaches Kelli en Judy. Jij daarentegen kan 14 seizoenen lang genieten van dansende dames in cheerleader-outfits.

En het wordt zelfs nog beter: de Dallas Cowboys Chearleaders hebben zelfs een eigen ‘bikinicollectie‘. En Mannenzaken zou Mannenzaken niet zijn als we die niet even hadden opgenomen in dit serielijstje. Dus lees vooral even verder, want je vindt ze onderaan dit bericht.

(Lees verder na afbeelding)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dallas Cowboys Cheerleaders (@dccheerleaders) op

Appetijtelijke advocaten en sexy secretaresses

Serie nummer twee staat volledig in het teken van de advocatuur. En ja, ook deze serie – die wél op Netflix te bewonderen is – is een prachtige compromis. Jij kan elke aflevering 45 minuten lang je lol op met appetijtelijke advocate Rachel en sexy secretaresse Donna, terwijl je vriendin wegzwijmelt bij het zien van de mannelijke hoofdrolspelers ‘Harvey Specter’ en ‘Mike Ross’. Als klap op de vuurpijl leer je ook nog eens wat over het Amerikaanse strafrecht en bedrijfsrecht. Ja ja, aan alles is gedacht.

(Lees verder onder afbeelding)

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door EntertainmentAndsportslawyer (@entertainmentlawyermagazine) op

Fifty shades of een fantastische avond

Tot slot is daar optie drie. Geen serie weliswaar, maar voor deze film kan zeker een uitzondering worden gemaakt. Fifty Shades of Grey is dan ook een one of a kind. Oké oké, het is er een uit de categorie ‘chick flick’, we weten het. Er zit echter een ‘máár’ aan vast. Dit is namelijk een vrouwenfilm die jij als man voortaan maar al te graag gaat kijken.

Waarom? Het is een prachtig schoolvoorbeeld van het begrip ‘investeren’. Je sleept jezelf als een echte bikkel door die 1,5 uur heen. Dat is effe slikken, maar na het doen van je investering zul je echter al snel van de ‘vruchten’ kunnen genieten die je harde werk heeft afgeworpen. Het bekijken van deze film in bed, wordt dan ook ten zeerste aangeraden.

Ja, de foto’s staan er echt:

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dallas Cowboys Cheerleaders (@dccheerleaders) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dallas Cowboys Cheerleaders (@dccheerleaders) op

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

MISS 👏 TESS 👏 #DCCSwim19 #DreamsPlayaMujeres

Een bericht gedeeld door Dallas Cowboys Cheerleaders (@dccheerleaders) op

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting laat zich afknellen in super strak topje

Suzanne Schulting heeft altijd super goed door welke outfits haar lichaam echt een plezier doen. Zo ook deze keer met dit strakke topje. 

Foto: Beeldschone actrice Carré Albers knalt bijna uit haar topje in speedboot

De beeldschone actrice Carré Albers heeft een foto geplaatst waar ze bijna spijt van kreeg. De knappe actrice knalt bijna uit haar topje. 

Video: Merel Ek schaamt zich dood na pikant filmpje bij Vandaag Inside

Merel Ek wordt weer heerlijk op de hak genomen door de heren van Vandaag Inside. Merel begint zich sterk af te vragen wat ze nog bij het programma doet.