Vrouw ‘zuigt’ talent uit toptennisser Rafael Nadal

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Xisca Perello, vrouw van toptennisser Rafael Nadal, kan heel mooi lachen.

Na een vroeg verlies op een ATP Finals, kreeg toptennisser Rafael Nadal een ongebruikelijke vraag op de persconferentie. Een journalist durfde te beweren dat zijn huwelijk met Xisca Perello een afleiding zou vormen. De reactie van de Spanjaard sprak boekdelen. Zijn vrouw ook, trouwens.

Nadal reageerde namelijk zoals hij op de tennisbaan zou moeten doen. De Spanjaard diende de journalist met een snoeiharde forehand en gaf zijn antwoorden nog wat backspin mee. Aan het einde van zijn antwoord, was hij blij dat hij alsnog een wedstrijd gewonnen had. Of ja, zo denkt hij er zelf over…

Afleiding

Xisca Perello vormt sinds 2005 een trio met Rafael en zijn Racket. De drie tortelduiven stapten 14 jaar later (januari, 2019) in het huwelijksbootje. Je kunt bijna aannemen dat het tennisracket een geduchte concurrente bleek voor de menselijke wederhelft van Nadal. Waarom je deze chick niet eerder zag? Dat komt vooral omdat Perello zich niet vaak laat zien bij tenniswedstrijden. Probeer je maar eens in te denken waarom ze dat doet…

Zelf geeft Perello aan dat haar man zijn focus nodig heeft tijdens de wedstrijden. Een lieve gedachte, maar testosteron kruipt bij voorkeur waar je niet komen kan. De kans lijkt groter dat Nadal bij één blik op zijn vrouw zijn concentratie volledig verliest en niet meer hongerig is naar de overwinning op de tennisbaan.

Top of the Tennisworld

In dat opzicht lijkt de vraag van de journalist na de verliespartij van Nadal niet zo gek. Voor zijn huwelijk was Nadal nog een tennismachine die Grand Slams oppikte alsof het chicks in de kroeg waren. Nadat hij en Perello eerder dit jaar hun huwelijk bezegelde, kreeg Nadal zijn vlag lange tijd niet meer op de top van de tennisberg. De Spanjaard kwam pas deze maand weer voor het eerst op nummer één in de Tennis-hitparade van 2019.

En als de nummer 1 van de wereld verliest, roept dat natuurlijk vragen op. Dus kreeg Nadal de vraag of zijn menselijke liefde het won van de tennisliefde. Nadal keek alsof hij een onnodige dubbele fout maakte. Door die reactie leek hij niet alleen een slechte verliezer. Hij oogde vooral als een gefrustreerde vedette.

ATP Finals

Het is ook niet makkelijk voor Rafael, zo moederziel alleen met zijn Racket. En al helemaal wanneer je bedenkt dat hij, met zijn lief in zijn zichtveld, er zijn koppie dus ook niet helemaal kan bijhouden. Als je dan ook je eerste partij in de Champions League voor Tennis (ATP Finals)…

Dat lijkt zelfs voor een groot sportman als Rafael Nadal teveel gevraagd. Maar zoals elk clichéboek voorschrijft: wanneer de sportman valt, staat hij weer op. Of in het geval van Nadal: als een vrouw je talent uit je zuigt, laat haar dan maar thuis wachten totdat hij weer prijzen mee naar huis neemt.  

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!