Vrouw van de week: Carice van Houten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Carice van Houten

Het is alweer een tijdje geleden dat we iets hoorden van onze Carice – maar mannen van Nederland: wees blij! Ze is terug!

Carice-moe?

Jarenlang kwam er, zo voelt het tenminste, elke maand wel ’n film uit met Carice. Je zou zeggen, op een gegeven moment word je dan Carice-moe. Maar dat punt kwam nooit, en nu zitten we al ’n tijdje zonder de actrice. maar dat gaat veranderen! Onze internationale ster heeft namelijk een drukke periode voor de boeg!

She’s back!

Gisteren werd duidelijk dat Carice van Houten samen met vriendin en collega Halina Reijn de filmrechten heeft opgepikt voor het boek ’t Hooge Nest – een oorlogsverhaal over twee joodse zussen in het verzet. De bestseller verscheen in november vorig jaar – rijp voor een verfilming dus!

Maar dat is niet het enige. ’s Neerlands trots op het witte doek is namelijk ook gevraagd om een prijs uit te reiken tijdens de Emmy Awards. De Amerikaanse tv-prijzen staan dit jaar in het teken van Game of Thrones, dus worden Carice en haar collega’s de hele avond door op het podium geroepen.

Carice in de spotlights

Het is nog niet helemaal duidelijk welke prijs ze samen met castleden Lena Headey, Sophie Turner en Emilia Clarke zal uitreiken maar één ding is zeker: Carice is terug en daar zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee!

We mogen niet vergeten dat Carice ook zelf is genomineerd voor een Emmy met haar rol als Melisandre in Game of Thrones. Mocht ze die nou winnen of niet… Bij dezen heeft ze in ieder geval alvast onze super officiële en prestigieuze prijs van ‘vrouw van de week’ in de pocket! Genieten jullie even mee?

Laatste nieuws

Foto: Suzanne Schulting laat zich afknellen in super strak topje

Suzanne Schulting heeft altijd super goed door welke outfits haar lichaam echt een plezier doen. Zo ook deze keer met dit strakke topje. 

Foto: Beeldschone actrice Carré Albers knalt bijna uit haar topje in speedboot

De beeldschone actrice Carré Albers heeft een foto geplaatst waar ze bijna spijt van kreeg. De knappe actrice knalt bijna uit haar topje. 

Video: Merel Ek schaamt zich dood na pikant filmpje bij Vandaag Inside

Merel Ek wordt weer heerlijk op de hak genomen door de heren van Vandaag Inside. Merel begint zich sterk af te vragen wat ze nog bij het programma doet.