Vrouw van de week: Carice van Houten

Auteur: 

Datum: 

Categorie:
Carice van Houten

Het is alweer een tijdje geleden dat we iets hoorden van onze Carice – maar mannen van Nederland: wees blij! Ze is terug!

Carice-moe?

Jarenlang kwam er, zo voelt het tenminste, elke maand wel ’n film uit met Carice. Je zou zeggen, op een gegeven moment word je dan Carice-moe. Maar dat punt kwam nooit, en nu zitten we al ’n tijdje zonder de actrice. maar dat gaat veranderen! Onze internationale ster heeft namelijk een drukke periode voor de boeg!

She’s back!

Gisteren werd duidelijk dat Carice van Houten samen met vriendin en collega Halina Reijn de filmrechten heeft opgepikt voor het boek ’t Hooge Nest – een oorlogsverhaal over twee joodse zussen in het verzet. De bestseller verscheen in november vorig jaar – rijp voor een verfilming dus!

Maar dat is niet het enige. ’s Neerlands trots op het witte doek is namelijk ook gevraagd om een prijs uit te reiken tijdens de Emmy Awards. De Amerikaanse tv-prijzen staan dit jaar in het teken van Game of Thrones, dus worden Carice en haar collega’s de hele avond door op het podium geroepen.

Carice in de spotlights

Het is nog niet helemaal duidelijk welke prijs ze samen met castleden Lena Headey, Sophie Turner en Emilia Clarke zal uitreiken maar één ding is zeker: Carice is terug en daar zijn wij natuurlijk ontzettend blij mee!

We mogen niet vergeten dat Carice ook zelf is genomineerd voor een Emmy met haar rol als Melisandre in Game of Thrones. Mocht ze die nou winnen of niet… Bij dezen heeft ze in ieder geval alvast onze super officiële en prestigieuze prijs van ‘vrouw van de week’ in de pocket! Genieten jullie even mee?

Laatste nieuws

Foto: Sterre Koning verleidt volgers met doorzichtig topje

Sterre Koning brengt haar volgers in extase met een nieuwe foto. De blonde zangeres poseert zowaar in een doorzichtig topje..

Foto: Jutta Leerdam laat broek bijna van heupen zakken in badkamer

Jutta Leerdam deelt wel vaker een prachtige foto van zichzelf, maar deze keer gaat ze nog een stapje verder. Haar broek lijkt bovendien langzaam naar beneden te glijden...

Foto: Juultje Tieleman begint vakantie zonder kleding

De altijd beeldschone Juultje Tieleman is weer op vakantie. Deze keer gaat het niet allemaal van een leien dakje; al haar kleding is foetsie! Hoe lost de blondine dat op?

Gerelateerde berichten