Vrouw (26) ontdoet zich van kleding bij aanhouding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Voor dit soort aanhoudingen ga je bij de politie. Een 26-jarige vrouw ontdeed zich namelijk van al haar lichaamsverhullende attributen voor het oog van twee politieagenten. Echt waar!

Laten we even bij het begin van dit opmerkelijke verhaal beginnen. Twee Belgische politieagenten deden om 11:00 hun ronde in Limburg (België). Ineens troffen de twee mannen een stilstaande auto in de berm aan. Gezien het hele coronagebeuren besloten de twee te gaan kijken. En wat ze daar aantroffen mag je best opmerkelijk noemen.

Niets meer dan een badjas en een onderbroek

De twee beste mannen troffen een 26-jarige dame aan die in haar auto zat te bellen. Nu is dat op zichzelf zo vreemd nog niet natuurlijk. De outfit van de vrouw zorgde daarentegen wel voor open monden. Ze droeg namelijk niets meer dan een badjas en een onderbroek. Mazzelaars, die agenten.

Maar wacht! Het escaleert nog…

Blijf hangen! Het wordt namelijk vreemder. Toen beide agenten haar aanspraken op het feit dat ze niets op de desbetreffende locatie te zoeken had, liet deze dame weten het er niet bepaald mee eens te zijn. Dus, als geheel logisch gevolg, ontdeed de jongedame zich van (jawel) haar badjas én onderbroek.

De agenten reageerden hier natuurlijk op door de vrouw direct vast te pakken. Wéér iets waar deze dame niet blij mee was. Aangezien ze niets meer had om uit te trekken, reageerde ze hierop door de politieagent in kwestie te bijten. De vrouw werd hierna afgevoerd naar het politiebureau waar ze (we begrijpen de teleurstelling van de mannen op het politiebureau) een setje kleding aangeboden kreeg.

Laatste nieuws

Foto: Dionne Stax op tv vervangen door deze knappe blondine

Dionne Stax is één van de knapste blonde presentatrices van Nederland. Helaas heeft Dionne sterke concurrentie van andere blondines. Zo is Dionne Stax nu officieel vervangen bij haar oude omroep..

Foto: Nicolette Kluijver presenteert Expeditie Robinson in gevaarlijk kort broekje

De opnames van het nieuwe seizoen Expeditie Robinson zijn weer in volle gang. Nicolette Kluijver deelt al regelmatig wat spannende foto's van het nieuwe seizoen. Het ziet er naar uit dat het bloedheet is op het eiland want Nicolette draagt wel hele korte broekjes!

Foto: Boerin Annemiek Koekoek maakt optimaal gebruik van lekkerste plekje in melkstal

Boerin Annemiek Koekoek heeft het bloedheet met deze zomerse temperaturen. Gelukkig is de boerin slim genoeg om de beste plekjes op te zoeken van de boerderij waar het lekker koel is. Zo kan Annemiek in haar hemdje toch nog een beetje werken in de warmte!

Gerelateerde berichten