Vrouw (26) ontdoet zich van kleding bij aanhouding

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Voor dit soort aanhoudingen ga je bij de politie. Een 26-jarige vrouw ontdeed zich namelijk van al haar lichaamsverhullende attributen voor het oog van twee politieagenten. Echt waar!

Laten we even bij het begin van dit opmerkelijke verhaal beginnen. Twee Belgische politieagenten deden om 11:00 hun ronde in Limburg (België). Ineens troffen de twee mannen een stilstaande auto in de berm aan. Gezien het hele coronagebeuren besloten de twee te gaan kijken. En wat ze daar aantroffen mag je best opmerkelijk noemen.

Niets meer dan een badjas en een onderbroek

De twee beste mannen troffen een 26-jarige dame aan die in haar auto zat te bellen. Nu is dat op zichzelf zo vreemd nog niet natuurlijk. De outfit van de vrouw zorgde daarentegen wel voor open monden. Ze droeg namelijk niets meer dan een badjas en een onderbroek. Mazzelaars, die agenten.

Maar wacht! Het escaleert nog…

Blijf hangen! Het wordt namelijk vreemder. Toen beide agenten haar aanspraken op het feit dat ze niets op de desbetreffende locatie te zoeken had, liet deze dame weten het er niet bepaald mee eens te zijn. Dus, als geheel logisch gevolg, ontdeed de jongedame zich van (jawel) haar badjas én onderbroek.

De agenten reageerden hier natuurlijk op door de vrouw direct vast te pakken. Wéér iets waar deze dame niet blij mee was. Aangezien ze niets meer had om uit te trekken, reageerde ze hierop door de politieagent in kwestie te bijten. De vrouw werd hierna afgevoerd naar het politiebureau waar ze (we begrijpen de teleurstelling van de mannen op het politiebureau) een setje kleding aangeboden kreeg.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Styliste Roos Reedijk is deelnemers Kopen Zonder Kijken spuugzat (video)

Roos Reedijk laat net iets te duidelijk merken dat ze echt helemaal klaar is met de deelnemers van Kopen Zonder Kijken. 

Foto: Dit spookten Kelly Piquet en Max Verstappen uit in hun luxe hotel

Kelly Piquet en Max Verstappen hebben tóch tijd gehad om samen tijd door te brengen! Deze foto's bewijzen dat ze het heel knus hadden samen in het hotel...

Anna Nooshin is smakelijk hapje in onhandig doorschijnend jurkje (video)

Model Anna Nooshin neemt een enorm risico met haar luchtige outfit. Van gevaarlijke roofdieren wegrennen gaat een zware klus worden met zo'n jurk!