Vriendin Max Verstappen neemt met deze foto alvast voorschot op Formule 1 kampioenschap

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Kelly Piquet, de bloedmooie vriendin van F1 coureur Max Verstappen neemt alvast een voorschot op zijn Formule 1 kampioenschap met leuke foto.

De prachtige vriendin van Max Verstappen besluit alvast op de zaken vooruit te lopen en Max zijn Formule 1 kampioenschap te vieren met een hartstikke charmante en foto. Of deze foto niet stiekem alleen voor Max bedoeld was staat er niet bij, maar het is natuurlijk hartstikke leuk dat kelly Piquet de foto van zichzelf met de wereld wil delen. Kelly is deze kerst de engel van de Formule 1. Een beetje jammer natuurlijk dat alleen Max deze prachtige engel in volle glorie mag aanschouwen, maar gelukkig is Kelly de moeilijkste niet en deelt ze graag een aantal foto’s van zichzelf.

Lees ook: Max Verstappen heeft wél geluk met de achtervleugel van zijn vriendin

Een spannende tijd voor Max en Kelly

Kelly moet het de laatste tijd doen zonder haar lieve Max, die natuurlijk hartstikke druk is met het veroveren van het Formule 1 wereldkampioenschap. De titelstrijd van het professioneel racen nadert zijn spannende ontknoping. Lewis Hamilton komt de afgelopen weken steeds dichterbij, want het gat tussen hem en Max wordt steeds kleiner. Toch heeft Max zondag al kans op het wereldkampioenschap. En dat is reuze spannend. Waarom zijn vriendin Kelly niet ter plaatse is, dat is nog onduidelijk. Natuurlijk heeft Kelly haar eigen agenda, die volgepland staat met het maken van spannende foto’s en campagnes. Maar de kans is groot dat wanneer Max zondag de titel binnen sleept, Kelly het eerste vliegtuig zijn kant op neemt om bij haar geliefde te zijn voor zijn grote moment.

Kelly Piquet viert alvast de feestdagen

Tot die tijd zal Max het, net als de rest van de wereld, moeten doen met de leuke foto’s die Kelly op haar social media zet. Kelly vindt het natuurlijk ook niet leuk om zo ver van haar geliefde te zijn. Maar ze probeert haar geest een beetje te verzetten door alvast in de kerststemming te komen. Zo zoekt ze alvast de kerstboom op.

Kelly zit met gedachte bij Max op charmante foto

Zelf als er zoveel afstand tussen hen in zit, denkt Kelly het grootste deel van haar dag aan Max. Tijdens haar laatste fotoreeks loopt ze zwijmelend over straat. Hoewel ze vol met een klus bezig is, zitten haar gedachten bij Max. Dat kan je ook zien, Kelly kijkt namelijk een beetje afwezig in de verte. Ze hoeven gelukkig niet heel veel langer tijd zonder elkaar door te brengen. als Max zondag de winst pakt dan kunnen de twee geliefden elkaar weer in de armen vliegen. Want dan is er namelijk een goed excuus om de huidige agenda even opzij te zetten om met elkaar feest te vieren. Tot die tijd zal Kelly zwijmelend en in gedachten verzonken over straat lopen, terwijl er allerlei modieuze foto’s van haar gemaakt worden. Het levert gelukkig een reeks mooie foto’s op.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Aanlokkelijke Jutta Leerdam toont trots haar nieuwe glimmertje

Jutta Leerdam is ontzettend blij met haar nieuwe medaille. En dat moet online natuurlijk wel even gevierd worden met een mooie foto.

Emma Heesters laat haar fans ontzettend diep naar binnen kijken

Zangeres Emma Heesters heeft met haar nieuwe video maar weer aangetoond dat ze meer kan dan alleen maar mooi zingen. 

Deze nieuwe beelden van House of the Dragon seizoen 2 dwingen fans nú al tot een keuze

De nieuwe trailer van seizoen 2 van House of the Dragon staat online. De vraag die centraal staat: Aan wiens kant sta jij dit seizoen?