Vriendin Cristiano Ronaldo is nu lingeriemodel

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Georgina Rodriguez lingerie

Voor het geld hoeft ze ’t niet te doen…

Lingeriemerk Yamamay was op zoek naar een mooie vrouw én rolmodel voor hun nieuwe ondergoedlijn. Ze kwamen uit bij Georgina Rodriguez. Wie? We kennen haar beter als de vrouw van Cristiano Ronaldo!

Tot op heden trad de Spaanse schone weinig in de spotlights, maar sinds deze week is Georgina niet meer ‘alleen’ voetbalvrouw, maar dus ook lingeriemodel! Het merk noemt Georgina een natural beauty en een sterke persoonlijkheid die ook nog eens moeder is. Dat haar man de meest beroemde sportman ter wereld is helpt natuurlijk ook een beetje…

Laatste nieuws

Superstrakke Gaby Blaaser laat zich van top tot teen filmen in sportpakje

Gaby Blaaser laat zien dat ze graag sport, maar wel in super strakke merk outfits die haar ondersteunen in vele squats, deadlifts en andere oefeningen. Maar de outfit doet nog meer voor deze athlete.

Foto: Marlijn Weerdenburg staat met rug tegen muur in zeer gewaagde jurk

Marlijn Weerdenburg mocht zingen in Het Concertgebouw in Amsterdam. Dat betekent dat Marlijn een mooie jurk moest aantrekken. De blondine heeft een prachtige galajurk uit de kast getrokken die zelfs een tikkeltje gewaagd is!

Foto: Maan de Steenwinkel heeft het zwaar op bloedheet strand

Maan de Steenwinkel heeft het enorm zwaar in de hitte. De altijd levenslustige Maan wil niet ‘gewoon een beetje leven’, maar moet het vanwege de verzengende hitte deze keer houden bij slechts een ‘beetje leven’.

Gerelateerde berichten