Vonken spatten er bij Milou van Boer Zoekt Vrouw nog vanaf

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

In de Boer Zoekt Vrouw kerst special komen alle deelnemers van het afgelopen seizoen aan het woord. Ook Bastiaan en Milou ‘onthullen’ eindelijk of het nog aan is. En hoe!

Benieuwd hoe het nu is met Boerin Annemiek of Milou Rietjens van Boer Bastiaan? In de Kerst special van Boer Zoekt Vrouw worden al je vragen beantwoordt. We zijn vooral benieuwd of Milou, die de afgelopen weken angstvallig stil bleef op social media en Youtube, nog steeds in de zevende hemel is. Het verlossende woord komt van de Zeeuwse boer zelf…

Lees ook: Milou van Boer Zoekt Vrouw tóch single tijdens BZV-kerstspecial?

Boer Bastiaan en Milou: ‘Vonken spatten er vanaf, maar praktische kant is lastig’

In de eerste beelden van de kerstspecial van BZV zien we een fragment van een gesprek tussen Yvon Jaspers en Boer Bastiaan. Alle roddels over een mogelijke breuk tussen Milou en Bastiaan worden meteen weersproken. Of de twee nog verliefd zijn? Absoluut: ‘De vonken spatten er nog steeds wel vanaf.’ Op datzelfde moment zie je dat Milou ‘gewoon’ op de boerderij aanwezig is. Toch lijkt Bastiaan zich nog wel een beetje zorgen te maken over de logistieke uitdaging. ‘De praktische kant is gewoon heel lastig.’ Dat heeft vermoedelijk te maken met de woon- en werkplaats van Milou: Frankfurt, Duitsland. Milou mist haar stadse leven nog steeds, en lijkt dus ondanks haar goede klik met het boerenleven nog steeds niet helemaal zeker over haar toekomst in Zeeland…

 

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door (@miloumartina)

BZV-koppel Milou en Bastiaan nog bij elkaar

Dat Milou nog samen is met Boer Bastiaan lijkt inmiddels een zekerheidje. Toch zetten de twee, die als enige ‘gelukte’ match uit Boer Zoekt Vrouw overbleven, regelmatig een vette kanttekening bij hun liefdesgeluk. Milou werkt nog steeds officieel in Frankfurt, en Boer Bastiaan kan zijn boerderij in principe geen seconde alleen laten. Corona kwam als een redder in nood voor Milou en Bastiaan, aangezien ze vanwege de lockdown meteen huisje boompje beestje konden oefenen in Zeeland.

Milou neemt tijdelijke vlogpauze op Youtube

Milou was helemaal op haar plek op de boerderij, maar haar stadse leven bleef roepen. Af en toe ging ze wel terug naar Duitsland voor een weekendje in haar oude appartement, maar ze kwam steeds terug naar Bastiaan. Ze mist haar oude leventje, vooral haar vrienden van de dansschool waar ze op hoog niveau Bachata danst. Fans van Milou konden de blondine op de voet volgen: ze maakte wekenlang vlogs van haar dagelijkse leven op de boerderij, waarin behalve wandelingen met de hond en nachtwerk in de schuur ook regelmatig tripjes naar de grote stad zaten verwerkt. Op dit moment neemt Milou even een vlogpauze tijdens de kerstvakantie…

Boerin Annemiek maakt ontwikkeling door

Net als bij Milou en Bastiaan is er ook veel veranderd in het leven van Boerin Annemiek. De preview voor de Boer Zoekt Vrouw kerst special laat zien dat Yvon Jaspers een serieus gesprek voert met de boerin die ruim 600 brieven ontving. Ze dacht altijd een relatie nodig te hebben om gelukkig te kunnen zijn, maar lijkt van dat idee te zijn afgestapt: “Dan is er eigenlijk heel erg veel veranderd in jou,” concludeert Yvon.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Helene Hendriks wordt volledig verkeerd begrepen na optreden VI Vandaag

Hélène Hendriks heeft gereageerd op de uitspraken die ze...

De 4 meest opmerkelijke feitjes en foto’s van GTST-actrice Noa Zwan

Noa Zwan is een van de meest getalenteerde jongeren die mee doet aan Goede Tijden, Slechte Tijden. Deze feitjes en foto's vallen het meest op.

Elise Schaap laat flinke heuvels zien op koude foto

Elise Schaap is een van de meest gewilde actrices van Nederland. Je ziet haar overal. Waar ze nu ook te zien is? Tussen hele koude bergen in.