Volgers reageren massaal op deze foto van Dionne Stax

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De favriete (ex-)nieuwslezeres van velen, Dionne Stax, deelde een foto op Instagram die op heel wat reacties kon rekenen!

Opvallende foto van Dionne Stax

De beste foto’s van Dionne Stax: nog steeds de mooiste nieuwslezeres

Met wie vierde Dionne Stax haar verjaardag?

Waar Dionne Stax haar verjaardag de voorgaande jaren met vriend Sytse Oudkerk vierde, was dat dit jaar niet meer het geval. De twee zijn inmiddels niet meer samen. Sinds de break-up woont de presentatrice samen met tv-collega Suse van Kleef. Op Instagram poseert Dionne met een glas champagne in de zon. De volgers van de presentatrice feliciteren haar massaal. Ook kan de blondine op een verjaardagsberichtje van mede BN’ers Linda Hakeboom en Romy Monteiro rekenen.

Lees ook Dionne Stax en vriendin gaan samenwonen

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dionne Stax (@dionne_stax)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Jutta Leerdam dumpt lekkerste kiekjes van haar mooiste trofeeën

Jutta Leerdam dumpt even een verzameling fijne kiekjes op haar Instagram. En dat vinden haar volgers natuurlijk helemaal niet erg. 

Foto: Puck Moonen ritst shirtje open tijdens adembenemend ritje

Puck Moonen is met zichzelf en haar fiets buiten aan de slag gegaan. Na een aantal vermoeide kilometers vindt ze het wel mooi geweest en helemaal uitgeteld gaat ze naar de weg zitten. Er is alleen een klein probleempje hiermee.

Foto: Marieke Elsinga geeft showtje weg in luchtig wit jurkje

Marieke Elsinga heeft het zomergevoel helemaal in haar hoofd. De brunette loopt te flaneren in een witte jurk met hoge hakken en de hele buurt kijkt om..