Volgers reageren massaal op deze foto van Dionne Stax

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De favriete (ex-)nieuwslezeres van velen, Dionne Stax, deelde een foto op Instagram die op heel wat reacties kon rekenen!

Opvallende foto van Dionne Stax

Lees ook: De beste foto’s van Dionne Stax: nog steeds de mooiste nieuwslezeres

Met wie vierde Dionne Stax haar verjaardag?

Waar Dionne Stax haar verjaardag de voorgaande jaren met vriend Sytse Oudkerk vierde, was dat dit jaar niet meer het geval. De twee zijn inmiddels niet meer samen. Sinds de break-up woont de presentatrice samen met tv-collega Suse van Kleef. Op Instagram poseert Dionne met een glas champagne in de zon. De volgers van de presentatrice feliciteren haar massaal. Ook kan de blondine op een verjaardagsberichtje van mede BN’ers Linda Hakeboom en Romy Monteiro rekenen.

Lees ook Dionne Stax en vriendin gaan samenwonen

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!

Fans woedend op Max Verstappen na teleurstellende onthulling (video)

Max Verstappen dacht zijn fans blij te kunnen maken met een flinke onthulling. Helaas kreeg de Nederlander eigenlijk alleen maar kritiek op deze video...

Geluksvogel Rico Verhoeven pronkt met de heerlijke vormen van Naomy van Beem (video!)

Rico Verhoeven is overduidelijk enorm trots op zijn knappe vriendin. Hij plaatst een prachtige vakantievideo waarin vooral de vormen van zijn vriendin de hoofdrol spelen!