Volgers reageren massaal op deze foto van Dionne Stax

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De favriete (ex-)nieuwslezeres van velen, Dionne Stax, deelde een foto op Instagram die op heel wat reacties kon rekenen!

Opvallende foto van Dionne Stax

De beste foto’s van Dionne Stax: nog steeds de mooiste nieuwslezeres

Met wie vierde Dionne Stax haar verjaardag?

Waar Dionne Stax haar verjaardag de voorgaande jaren met vriend Sytse Oudkerk vierde, was dat dit jaar niet meer het geval. De twee zijn inmiddels niet meer samen. Sinds de break-up woont de presentatrice samen met tv-collega Suse van Kleef. Op Instagram poseert Dionne met een glas champagne in de zon. De volgers van de presentatrice feliciteren haar massaal. Ook kan de blondine op een verjaardagsberichtje van mede BN’ers Linda Hakeboom en Romy Monteiro rekenen.

Lees ook Dionne Stax en vriendin gaan samenwonen

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dionne Stax (@dionne_stax)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video: Boerin Annemiek Koekoek draagt onmogelijke outfit in bloedhete zon

Boerin Annemiek maakt het zichzelf niet makkelijk met het warme weer. Zo draagt Annemiek een veel te warme outfit voor deze temperaturen. De boerin kan beter wat kleren uitdoen om af te koelen..

Foto: Presentatrice Holly Mae Brood ziet wazig tijdens opnames Love Island

Holly Mae Brood heeft het maar druk met haar werk. Je zou denken dat de Love Island-presentatrice zich heel goed moet focussen als de camera op haar gericht staat. Deze foto's bewijzen het tegendeel!

Video: Romy Monteiro slaapt niet meer thuis na aanvaring met insluiper

Romy Monteiro heeft een erg zware avond gehad! De zangeres kreeg de schrik van haar leven toen ze haar slaapkamer binnenliep. Het is zo erg dat Romy niet meer thuis durft te slapen...