Volgers reageren massaal op deze foto van Dionne Stax

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De favriete (ex-)nieuwslezeres van velen, Dionne Stax, deelde een foto op Instagram die op heel wat reacties kon rekenen!

Opvallende foto van Dionne Stax

De beste foto’s van Dionne Stax: nog steeds de mooiste nieuwslezeres

Met wie vierde Dionne Stax haar verjaardag?

Waar Dionne Stax haar verjaardag de voorgaande jaren met vriend Sytse Oudkerk vierde, was dat dit jaar niet meer het geval. De twee zijn inmiddels niet meer samen. Sinds de break-up woont de presentatrice samen met tv-collega Suse van Kleef. Op Instagram poseert Dionne met een glas champagne in de zon. De volgers van de presentatrice feliciteren haar massaal. Ook kan de blondine op een verjaardagsberichtje van mede BN’ers Linda Hakeboom en Romy Monteiro rekenen.

Lees ook Dionne Stax en vriendin gaan samenwonen

Dit bericht bekijken op Instagram

 

Een bericht gedeeld door Dionne Stax (@dionne_stax)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Noa van der Bij maakt niet alleen vriend Cody Gakpo blij met foto in superstrak topje

De knappe vriendin van Cody Gakpo, Noa van der Bij, weet wel hoe ze haar vriend en haar volgers gelukkig moet houden met deze mooie foto. 

AnneKee Molenaar deelt zeer zeldzame foto van zichzelf als 18-jarige

Sinds het moment Matthijs de Light populairder werd, kwamen we ook steeds meer te weten over zijn vriendin. AnneKee Molenaar werkte echter al aan de weg als model voordat ze bij het voetbalpubliek écht bekend werd. Van die tijd voordat wij haar allemaal kende deelt ze nu een bijzondere en zeker zeldzame foto. 

Wow: Sylvana IJsselmuiden brengt hoofd van volgers op hol met heerlijke foto

Sylvana IJsselmuiden heeft een heerlijk mysterieuze foto geplaatst en laat haar volgers helemaal op hol slaan met wilde gedachtes.