Voetbalster Lieke Martens scoort op zomerse Instagram foto

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Voetbalster Lieke Martens heeft ook de zomer in haar bol en deelt daarom leuke foto’s van haar en haar prachtige vriendinnen op Instagram. 

Lieke Martens staat bekend als een van de knapste voetbalsters die het land rijk is en dat valt absoluut te begrijpen. De bloedmooie topsporter is een genot om naar te kijken, zowel op het veld als daarbuiten. Dus wanneer er weer een nieuwe foto van haar klaar staat op Instagram, dan is dat absoluut een feestje waard. Lieke staat samen met haar bekende vriendinnen model voor een zomerse sieraden shoot. En daar komen erg leukste en mooiste foto’s uit voort.

Lees ook: De leukste Instagram foto’s van mooiste sportvrouw Lieke Martens0

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lieke Martens (@liekemartens)

Van top voetbalster naar top influencer

Lieke behoort tot de absolute top van de vrouwelijke voetbalwereld en dat heeft absoluut te maken met haar prestatiedrang. Lieke wil koste wat het kost de beste zijn en bij de top horen. Dat geldt voor het voetballen, maar minstens net zo hard voor haar nieuwe carrière als influencer en model. Ook daar doet Lieke haar uiterste best om de top te bereiken. En dat gaat Lieke best goed af. Dat poseren en mooi zijn voor de camera lijkt de prachtige brunette vooralsnog geen enkel probleem mee te hebben. Gelukkig hoeft ze het niet alleen te doen, ze heeft hulp van haar bekende vriendinnen.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Lieke Martens (@liekemartens)

Met Kim en Fatima gezellig aan het zwembad

Gelukkig staat Lieke er niet alleen voor. In haar zomerse foto’s wordt ze bijgestaan door twee prachtige vriendinnen, namelijk niemand minder dan Fatima Moreira de Melo en Kim Feenstra. Fatima weet als oud-hockeyster precies hoe het is om de overstap van sporten op het hoogste niveau naar een carrière voor de camera te maken. Ze zal Lieke vast al genoeg tips gegeven hebben. Kim is natuurlijk model van het eerste uur en zal Lieke met haar enorme lading aan ervaring ook flink op weg hebben geholpen. En na al dat harde werk mogen de dames nu met en van elkaar genieten aan de rand van het zwembad. Dat moet haast wel het ultieme zomergevoel zijn.

Lieke trekt alles uit de kast voor de leukste foto’s

Lieke en haar vriendinnen halen letterlijk alles uit de kast om de leukste zomerfoto’s neer te kunnen zetten. Van strandballen tot roze dumbbells, alles wordt erbij gehaald om de fotoshoot een zomers, sportief en ontspannen sfeertje te geven. En dat is wel redelijk gelukt. Lieke ziet er in al haar vrolijke en kleurrijke outfits mooier uit dan ooit. Het is zeker een verademing als je Lieke alleen in haar voetbal tenue gewend bent. Gelukkig ziet Lieke er ook heel mooi, dan wel niet mooier uit in haar minder sportieve kleding.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by ZINZI (@zinziworld)

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Video:GTST-actrice Bertrie Wierenga gaat los op draaiend apparaat

De knappe actrice Bertrie Wierenga, die je misschien wel kent van GTST, gaat flink tekeer op een draaiende machine.

Foto: Irene Schouten laat zich zonder schaatspak zien tijdens zonnige vakantie

De prachtige schaatsster Irene Schouten heeft de schaatsbaan ingeruild voor een zonnige vakantie. En daarvan deelt ze graag de foto's. 

Foto: Schaatsster Femke Kok deelt heerlijke vakantiebeelden in badkleding

De knappe schaatsster Femke Kok is op welverdiende vakantie op een super zonnige plek. Ze verwent volgers met schaars geklede badkleding aan!