Kim Feenstra

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Modellen > Kim Feenstra

Model Kim Feenstra

Blonde lokken die door de jaren heen te zien zijn geweest op alle belangrijke catwalks. Kim Feenstra is één van de bekendste Nederlandse modellen. Ze werd geboren op 23 augustus 1985 in Groningen. Kim had een lastige jeugd. Haar moeder had een drugsprobleem en ze verhuisden naar een opvangcentrum voor slachtoffers van huiselijk geweld. Ook heeft ze een tijd in een pleeggezin gewoond. Kim ging in totaal naar twaalf verschillende basisscholen door alle constante veranderingen. Ze kwam veel in aanraking met politie en justitie, en stal als tiener zelfs een keer een scooter. Toch wist Kim Feenstra het tij te keren, toen ze in 2006 meedeed aan Holland’s Next Top Model en de hoofdprijs wist te winnen. Haar modellencarrière was hiermee geboren.

Kim Feenstra carrière

Na haar deelname aan Holland’s Next Top Model kreeg Kim Feenstra haar eerste modellencontract aangeboden. Inmiddels is Kim niet meer weg te denken uit het modellenwereldje. Ze verscheen op talloze rode lopers en catwalks en is zelfs te zien in verschillende films zoals Verliefd op Ibiza en Mannenharten. FHM noemde Kim Feenstra terecht de All Time Favorite. Nog altijd is Kim een graag geziene dame en zijn er maar weinig die aan de blondine kunnen tippen.

Kim Feenstra relatie en vriend

De blonde Kim Feenstra heeft een liefdesleven gehad met hele mooie en hele trieste momenten. Net nadat haar carrière een vogelvlucht nam kwam namelijk haar toenmalige vriend Joshua om het leven. Kim heeft hier veel moeite mee gehad, want hij was haar soulmate. Hierna volgden verschillende relaties, waaronder zelfs een huwelijk met DJ Michael Mendoza. Dit huwelijk strandde echter na vier jaar. Kim Feenstra hield echter vertrouwen in de liefde en vond in 2016 in oud-voetballer Stanley Tailor de ware. Inmiddels heeft het stel een zoon: Brooklyn.

Familie Kim Feenstra

Kim Feenstra is de dochter van Addie Rozema, een bekende interieurontwerper in Nederland. De naam van de moeder van dit Nederlandse model is echter onbekend. Bovendien heeft de brunette twee broers, Bradney en Jazzley, en drie halfzussen: Isafaye, Ruby en Melrrro.

Kim Feenstra huis

Het nederlandse model zou woonachtig zijn in een woning in Zwanenburg. In totaal zou de woning maar liefst 204 vierkante meter groot zijn en heeft de woning negen kamers.

Kim Feenstra doof

Toen Kim Feenstra amper een jaar oud was raakte zij betrokken bij een auto-ongeluk. Hierbij sloeg de auto waarin zij zat over de kop. Hierdoor is zij slechthorend.

Kim Feenstra Instagram

Als model is Kim Feenstra natuurlijk gewend dat alle ogen op haar gericht zijn. Tegenwoordig gebeurt dat echter niet alleen meer op de catwalk, maar zeker ook op sociale media. Ook Kim heeft dit door en daarom is ze ontzettend actief op Instagram. Ze gebruikt het platform om heerlijke vakantiefoto’s te delen, haar favoriete merken te promoten en modellenfoto’s te laten zien. Kim heeft het immers nog altijd, en dat laat ze graag aan haar volgers zien. Kim Feenstra is te volgen op Instagram via @k2im.

Nieuws

Kim Feenstra buigt diep voorover in uitpuilend setje badkleding (foto’s!)

Model Kim Feenstra gaat ver naar voren terwijl ze een klein topje draagt met bijpassend broekje. Daardoor kan je haar vormen fantastisch bekijken!

Video: Je kunt dwars door het topje van Kim Feenstra heen kijken

Kim Feenstra laat haar volgers watertanden met dit nietsverhullende kanten setje! 

Kim Feenstra maakt volgers helemaal wild met foto in badkamer

Kim Feenstra ontvlucht ons koude kikkerlandje. Ze zoekt lekker de warmte op in een ander land. Daar draagt de brunette een stuk minder kleding!

Kim Feenstra laat achterkant zien in filmpje zonder topje

Het knappe model Kim Feenstra heeft weer een bijzondere video geplaatst waarbij je wel heel veel van haar kan zien. 

Foto: Anna Nooshin droomt van mond-op-mond met Kim Feenstra

Anna Nooshin kan de laatste tijd maar aan één ding denken en dat is mond-op-mond met de knappe Kim Feenstra.

Video: Kim Feenstra laat zien wat ze met haar heupen kan

Kim Feenstra zit maar al te graag haar heupen te promoten online. Kim's twee exemplaren zijn echter meer dan enkel een goed plaatje.

Foto: Chantal Janzen is stikjaloers op lijf van Kim Feenstra

Stiekem is Chantal Janzen stik jaloers op het lijf van model Kim Feenstra. Maar dat laat ze vooralsnog op een subtiele manier blijken. 

Model Kim Feenstra blijft poseren bij visagist op deze opvallende foto

Kim Feenstra is een van de meest knappe modellen die het land rijk is. Ze kan alleen maar niet stoppen met poseren. 
Kim Feenstra Dam

Profiel

Geboortedatum 23 augustus 1985 Sterrenbeeld: Maagd
Geboorteplaats: Groningen, Nederland
Kinderen: Zoon Brooklyn
Relatie: Ja
Vriend: Stanley Tailor
Beroep: Actrice, Model, Fotograaf Instagram: Kim zit op instagram onder de naam @k2im

Foto's

Fatima Moreira de Melo
Kim Feenstra