Kim Feenstra

Mannenzaken.nl > Vrouwen > Modellen > Kim Feenstra

Model Kim Feenstra

Holland’s Next Top Model

Feenstra’s carrière ging van start toen ze meedeed aan het populaire programma Holland’s Next Top Model. De meesten stoorden zich aanvankelijk aan het stemgeluid van Kim. Later werd bekend dat ze als kind een ongeluk heeft gehad, waardoor ze aan beide oren slechthorend is. Kim wist de jury van het programma te overtuigen van haar talent en werd Holland’s Next Top Model 2007. De Groningse Kim won een contract met Max Models ter waarde van € 50.000, een stage bij ICE Models in Kaapstad én een Mercedes-Benz A-klasse. Dus mannen, altijd al in een Merrie willen rijden? Oefen die poses maar alvast!

Controverses

Wat veel mensen niet weten, is dat Kim absoluut geen lieverdje was vroeger. Zo heeft ze in haar jeugd een scooter gestolen, zo gaf ze toe bij JENSEN!. Daarnaast werkte Feenstra in 2007 als meisje van plezier. Tijdens dit werk heeft ze zelfs een pinpas gestolen van een gehandicapte klant, waarmee ze € 500 opnam. Hier ontving madame Feenstra maar liefst 80 uur werkstraf voor. En tot slot: mevrouw Feenstra heeft zelfs een keer meegedaan in een 'natuurfilm'.

Liefdesleven

Op 9 augustus 2008 kwam te toenmalige vriend van Feenstra, Joshua Bathoorn, om het leven in een Groningse woning. De veroordeelde dader kreeg 7 jaar celstraf. In 2009 kreeg het model een nieuwe vriend, DJ Michael Mendoza (echte naam: Michael Piergolam-Bouterse). De twee trouwden in 2010 in Amsterdam. Niet veel later kwam Kim echter slecht in het nieuws vanwege een vechtpartij in een supermarkt. Hoe ze het voor elkaar krijgt weten wij ook niet... In 2014 maakten Kim en Michael bekend te gaan scheiden. Slechts enkele maanden later kreeg Kim een relatie met doelman Rodney Ubbergen. Deze relatie hield echter ook geen stand en strandde in april 2015. Momenteel lijkt de brunette gelukkig in de liefde te zijn met oud-voetballer Stanley Tailor. De twee kregen eind 2020 een kindje.

Kim x Geraldine

Voor ons was de Kerst van 2016 tóch wel de beste Kerst ooit. Waarom? Dat vertellen we je maar al te graag. Dat was namelijk het moment dat we de foto’s van Kim Feenstra en Geraldine Kemper in onze handen geschoven kregen. Een vrolijk kerstfeest was het zeker!

Nieuws

Kim Feenstra maakt volgers helemaal wild met pikante foto in badkamer

Kim Feenstra ontvlucht ons koude kikkerlandje. Ze zoekt lekker de warmte op in een ander land. Daar draagt de brunette een stuk minder kleding!

Kim Feenstra laat achterkant zien in pikant filmpje zonder topje

Het knappe model Kim Feenstra heeft weer een bijzondere video geplaatst waarbij je wel heel veel van haar kan zien. 

Foto: Anna Nooshin droomt van mond-op-mond met Kim Feenstra

Anna Nooshin kan de laatste tijd maar aan één ding denken en dat is mond-op-mond met de knappe Kim Feenstra.

Video: Kim Feenstra laat zien wat ze met haar heupen kan

Kim Feenstra zit maar al te graag haar heupen te promoten online. Kim's twee exemplaren zijn echter meer dan enkel een goed plaatje.

Foto: Chantal Janzen is stikjaloers op lijf van Kim Feenstra

Stiekem is Chantal Janzen stik jaloers op het lijf van model Kim Feenstra. Maar dat laat ze vooralsnog op een subtiele manier blijken. 

Model Kim Feenstra blijft poseren bij visagist op deze opvallende foto

Kim Feenstra is een van de meest knappe modellen die het land rijk is. Ze kan alleen maar niet stoppen met poseren. 

Voetbalster Lieke Martens scoort op zomerse Instagram foto

Voetbalster Lieke Martens heeft ook de zomer in haar bol en deelt daarom leuke foto's van haar en haar prachtige vriendinnen op Instagram. 

Romee Strijd is mooiste model met buikje

Jullie hebben gesproken: Romee Strijd wint van Kim Feenstra!
Kim Feenstra

Profiel

Geboortedatum 23 augustus 1985
Sterrenbeeld: Maagd
Kinderen: Zoon Brooklyn, nog geen jaar oud
Relatie: Ja met Stanley Tailor
Geboorteplaats: Groningen, Nederland
Beroep: Actrice, Model, Fotograaf
Instagram: Kim zit op instagram onder de naam @k2im

Foto's

Fatima Moreira de Melo
Kim Feenstra
Kim Feenstra Dam