Vivienne van den Assem deelt bizarre foto uit privé collectie

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Vivienne van den Assem is in een nostalgische bui, dus plaatste ze een foto van zichzelf op jonge leeftijd. Wat ze precies aan het doen is op het kiekje mag je raden…

Vivienne van den Assem, de inmiddels 38-jarige presentatrice van RTL Boulevard, werd dankzij de finale van Wie Is De Mol herinnerd aan haar eigen deelname in 2009. Da’s alweer 13 jaar geleden! De piepjonge Vivienne die we op onderstaand kiekje zien lijkt weinig te snappen van haar bizarre omgeving…

Lees ook: Vivienne van den Assem deelt emotionele foto na groot verlies

Vivienne van den Assem deelt bizarre foto

Waarom heeft Vivienne van den Assem een enorme kubus op schoot? En waarom dwarrelen er allemaal ballonnen om de presentatrice heen? Er zijn weinig situaties waarin zo’n tafereeltje ‘normaal’ is. Dan zal het wel met Wie Is De Mol te maken hebben, toch? Precies! Vivienne was in een nostalgische bui, en deelde onderstaande foto met haar volgers. We zien een 25-jarige Vivienne die in diepe gedachten verzonken is, terwijl ze het mysterie van de kubus en de ballonnen op probeert te lossen. De foto heeft ook nu een extra betekenis: ze zegt namelijk dat de ballonnen speciaal voor Everon Hooi en Anton Kantenberg zijn. Slaat ze niet iemand over? De winnares van dit seizoen bijvoorbeeld? Wat blijkt is dat ze beide heren goed kent en daarom vooral voor hen juichte dit seizoen.

Vivienne houdt van een uitdaging

Ondanks dat de presentatrice geen deel meer uitmaakt van het programma zat ze, zoals menig Nederlander, maar al te graag te speculeren over wie nou precies de Mol was en wie een mogelijke winnaar. Zo deed ze vaak bij RTL Boulevard, waar ze presenteert, allerlei wilde gokken over het tv-programma. Een maand voor de uitslag deed ze al haar winnaar uit de doeken bij het RTL-4 programma. Mogelijk kan ze het programma nog niet helemaal loslaten en blijft een beetje geobsedeerd door de uitdaging. Zoals die van het correct raden van de Mol. Ze lijkt in ieder geval genoeg op de hoogte te zijn van alles uit dit seizoen. Helaas zat ze er wel steeds naast en bleek ze  Fresia Cousiño Arias lange tijd te verdenken als de Mol. Expert kan ze zich, ondanks haar eigen deelname, dus niet noemen.

Vivienne als jong gupje

Speciaal voor de finale van het tv-programma Wie is de Mol gooit Vivienne dus ook maar even een foto op Instagram. Toen zij als erg jong “gupje”, zoals ze zelf zegt, druk bezig was met een van de moeilijke opdrachten die het programma toen al bevatte. Ze kijkt er ook erg moeilijk bij, dus het zal wel complex geweest zijn. Voor Vivienne is het compleet logisch dat er ook nog een lading ballonnen naast haar en de mysterieuze kubus te vinden is, maar voor iedereen die dat seizoen nog gemist heeft niet natuurlijk. Helaas moet je daarvoor zelf de aflevering oprakelen en terugkijken. In de post op Instagram geeft de presentatrice geen verdere uitleg en hoe het nou tussen haar en de kubus precies zat op dat moment. Uiteindelijk kwam Vivienne na een harde strijd wel als winnares uit de bus trouwens. Vol trots laat ze nogmaals even zien dat dit niet zonder slag of stoot, of ballonnen ging. Je zou bijna zeggen dat het bij Vivienne weer begint te kriebelen. Zou de presentatrice weer op WIDM-avontuur willen?

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Wielrenster Puck Moonen lift haar dekentje omhoog en onthult bedpartner (Foto!)

Puck Moonen deelt een opmerkelijke video op haar Instagrampagina. Ze doet haar deken omhoog en laat haar onderkant helemaal zien. Ook haar bedpartner komt hierbij goed in beeld!

Wow: Dit zijn de allermooiste foto’s van Máxima-actrice Delfina Chaves

Delfina Chaves is de beeldschone actrice die een piepjonge Máxima speelt in de nieuwe Videoland serie Máxima. Eén ding is al zeker: een hoop mannelijke kijkers gaan ontzettend genieten van deze Argentijnse dame!

Minimaal aangeklede Jutta Leerdam laat zich keuren door gluurder in badkamer (foto’s!)

Jutta is zich aan het klaarmaken in de badkamer maar wordt bekeken. Ze heeft nauwelijks kleding aan! Degene die Jutta aan het bekijken is lijkt deze outfit dan ook helemaal goed te keuren!