Vivienne van den Assem deelt emotionele foto na groot verlies

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

RTL Boulevard-presentatrice Vivienne van den Assem deelde een reeks emotionele foto’s nadat ze slecht nieuws had gekregen over een dierbare…

Vivienne van den Assem, bekend als actrice en presentatrice van RTL Boulevard, leeft deze week in rouw. Het nieuws over het overlijden van zanger Mark Lanegan kwam als een schok voor de muziekliefhebster. Hoewel veel mensen zich afvragen wie deze zanger was, heeft Vivienne duidelijk veel mooie herinneringen aan hem. Dat is logisch, want in haar privéleven is ze ook non-stop met concerten, bands en muziek bezig. Duidelijk is dus dat één van haar favoriete zangers ooit, Mark Lanegan was. Met singles als Bed Of Roses, Nearly Lost You, Butterfly en Shadow Of The Season domineerde hij vroeger de hitlijsten. De zanger is in zijn woonplaats Killarney in Ierland overleden. Mark stond bekend om zijn diepe zware stem en als veelgevraagde gastzanger bij verschillende bands.

Lees ook: Vivienne van den Assem vergeet even dat de camera’s draaien tijdens lekker nummer

Vivienne van den Assem is ontroostbaar

Duidelijk is dat dit nieuws veel met Vivienne heeft gedaan. De gemiddelde RTL Boulevard-kijker weet dat Vivienne ontzettend van muziek houdt. Ze is een echte liefhebber en weet dan ook heel veel ervan af. Het mag dan ook niet als een verrassing komen dat deze zanger, wiens naam niet ontzettend bekend is bij het grote publiek, wél in het muzikale  straatje van Vivienne ligt. Hoewel ze haar muzikale ei bij RTL Boulevard lang niet altijd kwijt kan, moeten fans van de presentatrice zeker hun radio eens afstemmen op Radio 2 wanneer Vivienne te horen is. Ze straalt daar elke week als sidekick bij De Wild in De Middag, dat van maandag tot en met donderdag te horen is op NPO Radio 2.

Vivienne door de jaren heen

We kennen Vivienne natuurlijk allemaal van RTL Boulevard. Maar ze is al veel langer een bekend gezicht voor de gemiddelde televisiekijker. Wat deed Vivienne vroeger? Als je haar niet van Boulevard kent, ken je haar wel van de jeugdserie ZOOP. Hier speelde ze de rol van Elise. Deze rol speelde ze van 2004 tot 2006. Ook kan je haar kennen van rollen in verschillende series en films, denk aan de serie Deadline, Goudkust, Onderweg naar morgen en trauma 24/7. Ook was Vivienne vanaf 2016 presentatrice van Goedemorgen Nederland op NPO 1. Kortom, Vivienne heeft echt van alles gedaan en is voorlopig hopelijk nog niet klaar. Haar carrière zit volledig in de bloei en het lijkt alsof ze zich nu het meest gericht heeft op het presenteren, en het acteren achter zich heeft gelaten.

Komt Vivienne met gezinsuitbreiding?

Vivienne van den Assem is in 2018 bevallen van haar eerste kindje, een jongetje. Ze noemde hem Guus. Dit kind kreeg zij samen met haar partner Arne van Terphoven. Guus is inmiddels 3 jaar oud en Vivienne deelt veel foto’s en video’s van haar ventje. Zouden Vivienne en Arne het zo wel goed vinden, of horen wij binnenkort nieuws over een vermoedelijke gezinsuitbreiding? Houden ze het bij een zoontje, of zouden ze stiekem ook heel erg hopen op nog een dochtertje? Duidelijk is dat de twee erg gelukkig zijn met hun gezin, en toch nog steeds tijd vrijmaken voor elkaar. Zo zien we Vivienne en haar man regelmatig op foto’s van concerten en festivals. Allemaal zónder kinderen!

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Prinsessen Amalia en Alexia laten zich begluren tijdens zomers tripje (foto’s!)

De kans is groot dat we deze zomer regelmatig wat te zien krijgen van prinsessen Amalia en Alexia. Samen met hun ouders gaan ze op een zomers tripje dicht in de buurt.

Hélène Hendriks en Estavana Polman delen een innige kus achter de schermen bij De Oranjezomer (foto!)

Hélène Hendriks en Estavana Polman geven ons wel een heel uniek kijkje achter de schermen van De Oranjezomer met deze foto. 

Prachtige Robin Holzken laat in loszittend jurkje véél meer zien dan alleen haar nieuwe trouwring (foto!)

Robin Holzken, de bloedmooie vriendin van Bram Krikke, is nu de bloedmooie verloofde van Bram Krikke. En dat viert ze zo!