Video: Zus van Max Verstappen laat indrukwekkende achterkant zien in sportschool

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

De prachtige zus van Max Verstappen, Victoria, zit net als haar broer vaak in de sportschool. En daar geeft ze ook de volle honderd procent. 

Net als haar broer, die we regelmatig aan de gewichten zien trekken op zijn balkon, of door de straten van Monaco zien rennen voor z’n conditie, is ook Victoria Verstappen flink aan haar lijf aan het werken. Met resultaat, want de prachtige blondine ziet er werkelijk waar beeldschoon uit. De zus van Max heeft zelf ook een flinke groep volgers te pakken. Die zullen haar ook trouwens niet allemaal volgen om op de hoogte te blijven van de laatste prestaties van haar broer. Victoria is duidelijk erg geliefd en daar maakt ze dan ook maar graag gebruik van. Victoria is als influencer flink aan het groeien. Net als haar spieren trouwens. Die lijken met elk bezoekje aan de sportschool weer een stukje groter te zijn geworden. Toch blijft Victoria ondanks al dat trainen een prachtige dame om te zien.

Lees ook: Foto: Bloedmooie Victoria Verstappen doet ook aan topsport

Victoria hangt aan de gewichten

Aan de video te zien doet Victoria flink haar best met de gewichten. Ze heeft het ook duidelijk naar haar zin. Haar coach ook trouwens, die mag de knappe blondine begeleiden. En daarvoor Moet hij haar been flink vastgrijpen. Dat zal hij vast niet erg gevonden hebben. Er zijn ook een hoop mannen die graag met hem geruild hadden. Maar Victoria weet zich dus in de sportschool redelijk te redden. Het is misschien nog niet de gedisciplineerde manier van trainen zoals haar broer dat doet, maar Victoria komt een heel eind.

Victoria speelt met grote paal

Nadat Victoria klaar is met zichzelf optrekken pakt ze even een grote paal erbij om mee te spelen. Dat wordt vervolgens ook nog even stiekem op beeld gezet. Nadat Victoria de video gezien heeft besluit ze het resultaat toch maar op Instagram te zetten. Dan kunnen haar volgers ook een beetje meegenieten met haar sportieve resultaten. En daar worden een hoop mensen toch wel erg blij van. Victoria lijkt zichzelf trouwens erg goed te redden met die grote paal. Ze zal daar wel flinke ervaring mee hebben. Dat is op zijn minst natuurlijk indrukwekkend te noemen.

Victoria gaat eventjes op de knieën voor leuke video

Voordat Victoria de sportschool verlaat moet ze nog heel even op de knieën. Dat heeft namelijk alles te maken met haar laatste oefening van de dag. Daarmee traint Victoria ook een beetje haar benen. En die mag je natuurlijk maar zelden overslaan. Victoria lijkt de hele sportschool gehad te hebben en daarmee een echte full boy work-out te hebben doorlopen. De prachtige blondine heeft op die manier haar lichaam helemaal afgemat. Voldaan en trots pakt Victoria haar spullen in en besluit ze op huis aan te gaan. Misschien dat in de toekomst zij en Max een keer samen een training kunnen doorlopen. Dan kunnen ze even samen kijken wie onder hen nou de betere sporter is. Dat is ongetwijfeld een vraag die al jaren in de familie gevraagd wordt.

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Sven Mislintat maakte zelfde fout als Marc Overmars: kostten deze stiekeme appjes hem de kop?

Natuurlijk is het nog steeds een zooitje bij Ajax. En je raadt het niet, het heeft weer alles te maken met verborgen appjes in de club. 

Video: Lenige Marijn Kuipers laat fans dromen over haar bedprestaties

Marijn Kuipers slaat weer toe: met dit zéér suggestieve filmpje heeft ze al haar volgers aan het watertanden. 

Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam pikante foto in zwemtopje

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.