Video: Zo houdt Pien Hersman haar fabelachtige troeven in shape

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

Pien Hersman geeft haar volgers een exclusief inkijkje in hoe ze haar fabelachtige troeven in shape houdt..

De knappe schaatsster Pien Hersman is helemaal ’trending’ en dat is heel goed te begrijpen. Zo is Pien Hersman nog maar hartstikke jong met haar negentien jaar, maar al heel goed in wat ze doet. Pien heeft een vast contract weten te bemachtigen bij schaatsteam Iko, waar nog meer grote namen schaatsen.

Pien Hersman laat zien hoe ze aan geweldige vormen komt

Nu wil iedereen natuurlijk dolgraag weten hoe Pien toch aan haar spieren komt en hoe ze zo fit blijft. Dat komt uiteraard door dagelijks meerdere keren keihard te trainen. Blijkbaar is dat niet het enige wat Pien doet en gebruikt, want ze is een samenwerking aangegaan met het bekende sportmerk Body & Fit. Dit betekent dat de brunette waarschijnlijk talloze poedertjes en supplementen opgestuurd krijgt, om haar prestaties nog meer te verbeteren. Nu kiest Pien er tijdens haar training toch voor om te gaan voor een soort energy of sportdrankje. Hiervoor is er een gave promotie video opgenomen. Te zien is dat Pien zware schijven aan het squatstang hangt en vervolgens zware krachttraining uitoefent. Uiteraard draagt Pien een outfit van haar team Iko, en de kleuren rood en zwart staan haar erg goed. Bekijk de video hier.

Pien Hersman beledigt zichzelf en haar teamgenoten snoeihard

Het schaatsteam Iko is onder leiding van drie mannen. De gebroeders Erwin en Martin ten Hove en Erik Bouman. Nu bestaat het team al sinds tweeduizendzeventien en ze hebben een aardig team neergezet. Zo staat dus Pien Hersman onder contract, maar ook Joy Beune, Robin Groot en Bart Swings zijn grote namen tussen het lijstje. Toch is Pien de enige sprintvrouw in het team en moet ze het dus doen met de uitdaging die de mannen bieden tijdens de training. Het is allemaal een hele serieuze boel, totdat Pien op haar TikTok account gaat. Hier gaat ze namelijk helemaal los naast de serieuze video’s. Pien plaatst onderstaande video waarop zijzelf en twee van haar teamgenoten te zien zijn. Samen met hun coach op de achtergrond. Bij de video staat geschreven: ”Hoi, wij zijn Joy, Robin en Pien, en omdat wij te dom waren om te studeren moeten wij nu elke dag rondjes schaatsen.”. Met deze uitspraak doet Pien dus net alsof de drie meiden hartstikke dom zijn, maar dat kan haast niet met zoveel schaatstalent. Bekijk de video hier.

Lees ook: Schaatsster Pien Hersman zet haar strakke sportbroekje zwaar onder druk

Pien Hersman houdt enorm van selfies in de auto

Het is wel duidelijk dat Pien Hersman in het lijstje staat van de knappe schaatssters die we in Nederland rijk zijn. De brunette is nog echt in opkomst, maar doet hard haar best om net als Jutta Leerdam of Suzanne Schulting heel groot te worden. Hiervoor is het uiteraard belangrijk om veel content te maken, en dat lukt Pien wel. Blijkbaar is de favoriete plek van de brunette om foto’s van zichzelf te maken, in de auto.

Bekijk meer Pien Hersman op Instagram

Wil je nou meer zien van de mooie schaatsster? Dan moet je even een kijkje nemen op haar Instagram account. Daar heeft ze namelijk nog veel meer interessante foto’s klaar staan.

Bron: Instagram

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Foto: Schaatster Gioya Lancee (25) presteert op Instagram nóg beter dan op schaatsbaan

Gioya Lancee heeft het lastig op de schaatsbaan... Maar op Instagram presteert ze in ieder geval wel goed!

Video: Rico Verhoeven toont trillende tepeltjes tijdens zieke zweetsessie

Rico Verhoeven deelt via zijn Instagram een nogal opvallende video. Naast dat de bekende kickbokser zonder shirt staat valt er nog iet opmerkelijks op.

Video: Lies Zhara probeert lastige standjes uit met Sean Demmers

Lies Zhara laat in een filmpje zien hoe ze verschillende verleidelijke standjes uitprobeert samen met YouTuber Sean Demmers.