Video: Kritische S10 trapt saaie Suzan & Freek de grond in

Auteur: 

Datum: 

Categorie:

S10 is veel in beeld nu ze ons land gaat vertegenwoordigen op het Eurovisie songfestival dit jaar. Dat betekent dat ze ook iets voorzichtiger moet zijn met haar uitspraken. Op deze video gaf ze toch nog even ongefilterd haar mening over Suzan & Freek. De blonde zangeres was allesbehalve lovend!

S10 genadeloos over Suzan & Freek

In release reacties van radio 538 was het dit keer de beurt aan S10 om haar mening te geven over een aantal nieuwe en oude nummers. Je zou denken dat S10 erg lief doet tegen haar collega’s. Ze kan de support immers goed gebruiken zodra ze met haar liedje In de diepte ons land vertegenwoordigt op het songfestival. Toch lijkt de blonde zangeres even te zijn vergeten dat de camera aanstaat. Wanneer S10 het nieuwe nummer ‘Honderd Keer’ van Suzan & Freek te horen krijgt, geeft ze namelijk haar ongezouten mening. Wat blijkt: S10 vindt Suzan & Freek verschrikkelijk! Ze zet de muziek van het vrolijk duo weg als ‘enorm commercieel’, waarna ze zegt dat het ‘niet in haar straatje’ ligt. Alsof ze zelf schrikt van haar kritiek geeft ze wel meteen toe dat ze een aantal producenten deelt met Suzan & Freek, en dat ze dus een beetje op haar woorden moet passen. Het is dan helaas al te laat…

Lees ook: S10 bekijkt zichzelf van achteren in jurk met gaten

S10 vind muziek Suzan & Freek niet pakkend

Na de opmerkingen over het soort muziek dat Suzan & Freek maken gaat S10 nog een stapje verder. De zangeres geeft aan dat de muziek van het duo wel nice is op de radio af en toe, maar dat het haar totaal niet pakt. Ze zou hun muziek in ieder geval nooit uit zichzelf op gaan zetten. Je kan dus wel stellen dat de 21-jarige Songfestival-deelneemster een uitgesproken mening heeft over haar collega’s! Daarna begint S10 ineens een beetje te neuriën en zegt ze dat het nummer ”als het avond is…” van Suzan & Freek de hele dag in haar hoofd zit. Je krijgt als kijker het idee dat S10 nog niet helemaal klaar is met haar tweestemmig zingende kwelgeesten…

Deze artiesten vindt S10 wél goed

S10 is nog niet klaar. De irritatie zit blijkbaar écht diep, want ze moet toch nog even iets kwijt over Nederlandstalige muziek. De kijker zou nu namelijk kunnen denken dat S10 gewoon niet zo’n liefhebber is van andere Nederlandse popmuziek. Maar nadat ze Suzan & Freek met de grond gelijk gemaakt heeft, somt ze vrolijk op welke Nederlandstalige artiesten ze wél goed vindt. Zo geeft ze aan dat ze BLØF, Ronnie Flex, Anouk, Mula B, KA, Froukje, Bente en Maan erg kan waarderen. Ook Wende Snijders heeft een speciaal plekj in haar hart, aangezien ze vriendinnen zijn en volledig op één lijn zitten. Waar het op neerkomt: S10 vindt heel veel Nederlandstalige artiesten goed, zolang ze maar geen Suzan & Freek heten. Da’s pijnlijk, maar wel goudeerlijk!

Bekijk hier de volledige video:

Gerelateerde berichten

Laatste nieuws

Zangeres S10 showt haar lijf op zeldzaam pikante foto in zwemtopje

Zangeres S10 mag dan zeer openhartig zijn over haar gouden keeltje, haar spectaculaire figuur houdt ze vaak verborgen. Maar daar komt verandering in.

Deze blondine is eerste vrouw sinds 5 jaar in F1-auto: “Ze moet Lance Stroll vervangen”

De eerste vrouw sinds vijf jaar die plaats mocht nemen in een Formule 1-auto? Dat moet natuurlijk even uitgebreid gevierd worden. 

Bizar: GTST-acteur beschoten met spijkerpistool en ontvoerd

Er is weer eens iets bijzonders gebeurd in medialand. Een acteur van GTST is namelijk flink toegetakeld met een spijkerpistool!